خانواده شهدا از نيروهاي توانمند جبهه جنگ نرم هستند
گروه استانها / حوزه يزد
89/11/23 - 16:56
شماره:8911231308
تجليل از والدين شهداي دستگردان طبس؛
خانواده شهدا از نيروهاي توانمند جبهه جنگ نرم هستند
خبرگزاري فارس: امام جمعه شهرستان فردوس گفت: خانواده معظم شهدا، در جريان جنگ نرم، از نيروهاي مقتدر و توانمند براي مقابله با اين تهاجم هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از طبس، بعدازظهر امروز نخستين همايش تكريم و تجليل از پدران و مادران 59 شهيد بخش دستگردان طبس با عنوان يادمان پدران و مادران آسماني، با حضور خانواده معظم شهدا، امامان جمعه فردوس و عشقآباد و جمعي مديران ادارات و نهادهاي شهرستان طبس برگزار شد.
امام جمعه شهرستان فردوس در اين مراسم اظهار داشت: زمان تعالي و اوج انسان در عالم آفرينش، لحظه وصول به كرامت است و انسان بايد خود را در عالم هستي بالا برده و به بالاترين مرتبه جايگاه انسان كه جايگاه كرامتي است برسد.
حجتالاسلام محمدعلي حسينيمقدم در توضيح معناي كرامت بيان داشت: كرامت يعني آن مقامي كه برتر از آن قابل تصور نيست كه حضرت حق فقط و فقط به انسان عطا كرده است كه شامل دو نوع ذاتي و اكتسابي است.
وي ادامه داد: براي نيل به كرامت، عزت و عظمت بايد برخي صفات و ويژگيها را در خود ارتقا دهيم كه از جمله آن مهرباني، سپاسگزاري، عدالت، تقوا ، عفو و گذشت و ... است.
امام جمعه فردوس اضافه كرد: يكي از مهمترين صفات انسان كريم اين است كه براي رسيدن به شهادت در تلاش و تكاپو است كه راه ديگر رسيدن به كرامت، اتصال به منابع كرامت همچون خداوند، فرشتگان الهي، رسول اكرم و پيامبران الهي و قرآن است.
وي يادآور شد: با پيروزي انقلاب اسلامي ايران، ملت ما به جايگاه حقيقي خود رسيدند و اكنون با گذشت 32 سال از انقلاب، روز به روز بر جايگاه و كرامت ملت ايران افزوده ميشود.
حسينيمقدم تصريح كرد: امروز ايران اسلامي در اوج عزت و عظمت است، به گونهاي كه اخوانالمسلمين مصر، افتخار خود را داشتن رهبري همچون آيتلله خامنهاي و داشتن رئيسجمهوري همچون دكتر احمدينژاد ميدانند.
وي افزود: در گذشته ديگران براي كشور ما شرايط تعيين ميكردند، اما امروز به بركت انقلاب اسلامي و خون شهدا، اين ايران است كه در مذاكرات مختلف شرط و پيش شرط تعيين ميكند.
امام جمعه فردوس خطاب به خانواده شهدا گفت: شما خانواده معظم شهدا در اوج كرامتيد و در واقع نفسهاي شما پدران و مادران شهدا، نفسهاي الهي است.
وي اظهار داشت: خانواده معظم شهدا، در جريان جنگ نرم و تهاجم فرهنگي، يكي از نيروهاي مقتدر و توانمند براي مقابله با اين تهاجم هستند.
امام جمعه عشقآباد نيز در ابتداي همايش تجليل از والدين 59 شهيد بخش دستگردان، اظهار داشت: جبران ايثار و فداكاري شهدا و خانوادههايشان با هيچ چيز امكانپذير نيست چراكه اين خانواده معظم شهدا بودند كه با صبر و مقاومت خود، آزادي واقعي و استقلال را به ما بازگردانده و دست اجانب و بيگانگان را از اين كشور قطع كردند.
حجتالاسلام قاسم اخلاقيفرد عنوان كرد: خون شهدا براي ملت ايران عزت و افتخار آفريد و خداوند متعال را شكر ميگوييم كه در كشوري زندگي ميكنيم كه مذهب رسمي آن شيعه اثنيعشري و رهبر آن فقيه عادل اسلامي است.
اهداي لوح يادبود مزين به تمثال مبارك شهدا به والدين شهدا از ديگر برنامههاي نخستين همايش تجليل از پدران و مادران 59 شهيد بخش دستگردان طبس بود.
انتهاي پيام/ي10/ب
شنبه 23 بهمن 1389 8:58 PM
تشکرات از این پست