0

شكست كامل رژيم صهيونيستي با وحدت همه ملل مسلمان محقق مي‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

شكست كامل رژيم صهيونيستي با وحدت همه ملل مسلمان محقق مي‌شود

89/11/23 - 15:50
شماره:8911231200
نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در ديدار با خانواده شهداي كشتي آزادي:
شكست كامل رژيم صهيونيستي با وحدت همه ملل مسلمان محقق مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در مراسم تجليل از مقام شامخ شهداي كشتي آزادي گفت: با محوريت اسلام و با وحدت همه كشورهاي اسلامي سقوط كامل رژيم صهيونيستي محقق خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از روابط عمومي بنياد شهيد و امور ايثارگران، مسعود زريبافان ضمن ابلاغ سلام رياست جمهوري محمود احمدي‌نژاد به خانواده شهدا و جانبازان كشتي آزادي كه به منظور شركت در راهپيمايي 22 بهمن به كشورمان سفر كرده‌اند، اظهار داشت: ما به عنوان كشور همسايه، از تركيه به دليل مواضع دولتمردان اين كشور در مقابل رژيم غاصب قدس تقدير مي‌كنيم و معتقديم تركيه به عنوان يك كشور اسلامي نقش ويژه‌اي در دنياي اسلام ايفا مي‌كند.
وي با اشاره به اقدام وحشيانه رژيم صهيونيستي در حمله به كشتي حامل كمك‌هاي بشر دوستانه به مردم غزه اظهار داشت: اين اقدام آشكاركننده خوي وحشي رژيم غاصب قدس شريف و ماهيت پست آنها است و قطعاً اين اقدام ددمنشانه، سقوط و محو شدن كامل رژيم صهيونيستي را رقم خواهد زد.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با تأكيد بر وحدت امت اسلامي براي مقابله با رژيم صهيونيستي افزود: انشاء‌الله كشتي آزادي حامل همه عاشقان فلسطين، با سرنگوني فرعون مصر با هدف محو رژيم اشغالگر قدس به حركت درآيد و فلسطين از چنگال صهيونيست‌ها آزاد شود و اين امر قطعاً با محوريت اسلام و وحدت همه كشورهاي اسلامي محقق خواهد شد.
انتهاي پيام/

 
 
شنبه 23 بهمن 1389  8:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها