0

بانک جامع احادیث مهدوی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

ارزوی ظهور در قلب شیعیان

علی بن یقطین گفته است:

امام کاظم علیه السلام به من فرمودند: اي علی! شیعیان ما دویست سال است که با آرزو تربیت شده اند.یقطین به پسرش علی گفته است: چه شده هرچه راجع به ما [بنی عباس] گفته شده واقع شده و اتفاق افتاده، ولی آنچه براي شما [شیعه] گفته شده واقع نشده و اتفاق نیفتاده است؟ علی به پدرش گفت: آنچه که درباره [ظهور دولت] شما و [ظهور دولت] ما گفته شده است، از یک سرچشمه است، با این تفاوت که امر شما و دولت شما واقع شده و اتفاق افتاده است و مجال آن به شما عطا شده است، بنابراین همان طور که به شما گفته شده بود [که حکومت بنی عباس ظهور میکند] واقع شد. امر [ظهور دولت] ما هنوز واقع نشده است و ما را در آرزوي آن نگه داشته اند. و اگر به ما گفته شده بود که این امر [ظهور حکومت دولت شیعه] تا دویست یا سیصد سال دیگر اتفاق نخواهد افتاد، موجب میشد که قلبها دچار قساوت شده و عموم مردم از اسلام برگردند. ولکن گفته اند که [ظهور دولت ما] چقدر سریع و نزدیک است؟ به این ترتیب قلبها را به هم پیوند داده و فرج را نزدیک جلوه داده اند و اینکه هر لحظه این امر ممکن است واقع شود.

غیبت طوسی،فصل پنجم،ح292

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 20 تیر 1395  12:56 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برتری مردم دوران غیبت از مردم صدر اسلام

حضرت زین‌العابدین امام سجاد علیه السلام فرمودند:

به درستی که مردمان زمان غیبت مهدی(ع) که امامتش را باور دارند و منتظر ظهور اویند، از مردمان همه زمانها برترند، زیرا خدا چنان عقلها و فهم ها و شناخت آنان را قوت بخشیده است که غیبت نزد آنان همچون دیدن باشد . . . آنان به حق اخلاص ورزانند.

متن حدیث: 
ان اهل زمان غیبته، القائلون بامامته، المنتظرون لظهوره افضل اهل کل زمان، لان الله تعالی ذکره اعطاهم من العقول والافهام والمعرفة ما صارت به الغیبة عندهم بمنزلة المشاهدة... اولئک المخلصون حقا.

منبع: «کمال‌الدین شیخ صدوق، جلد ۱، صفحه ۳۲۰»

چهارشنبه 24 شهریور 1395  12:30 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در بیان عمر شریف حضرت صاحب (عج)

از امام باقرعلیه السلام روایت شده است که:

سن صاحب این امر از چهل سال نمیگذرد، او قوي، نیرومند و جدي خواهد بود.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح396

پنج شنبه 8 مهر 1395  12:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دلیل انکار حضرت صاحب (عج) توسط مردم در زمان خروج ایشان

ابی بصیر میگوید: امام صادق علیه السلام  فرمودند:

اگر قائم خروج کند مردم ایشان را انکار میکنند، به دلیل اینکه او در صورت و شمایل جوان رشید و نیرومندي به سمت آنها برمیگردد و ظهور میفرماید. بنابراین فقط مؤمنی در اعتقاد به ولایت و امامت او باقی و ثابت قدم میماند که خداوند متعال در عالم ذر از او عهد و پیمان گرفته باشد.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح398

پنج شنبه 8 مهر 1395  12:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پیراهن یوسف نزد حضرت حجت(عج)

مفضل بن عمر از حضرت صادق عليه السّلام درباره پيراهن يوسف عليه السّلام اينچنين مى فرمايد:

از امام صادق عليه السّلام شنيدم كه مى فرمايد: مى دانى پيراهن يوسف عليه السّلام چه بود؟ عرض كردم : نه . فرمودند: چون براى سوزاندن ابراهيم عليه السّلام آتش افروختند و خواستند آن حضرت را در آتش بيندازند، جبرئيل عليه السّلام براى او پيراهنى آورد و به تن او كرد كه جلوى حرارت آتش و همچنين سردى هوا را مى گرفت ؛ لذا آتش حضرت ابراهيم عليه السّلام را نسوزانيد. چون زمان وفاتش رسيد آن را در يك جلد قرار داد و به بازو (يا گردن) اسحاق آويزان كرد و جناب اسحاق آن را به يعقوب داد و يعقوب اين بازوبند را يا در هنگام ولادت يوسف عليه السّلام و يا وقت رفتن همراه برادرانش به صحرا به بازوى او بست . يوسف عليه السّلام بعد از آن سرگذشت بزرگ آن را از جلدش در مصر بيرون آورد. آنوقت يعقوب پيامبر در كنعان به فرزندانش گفت بوى يوسف را مى شنوم اگر مرا متهم قرار ندهيد (خرافات پيرى يا غير آن). و اين است معنى آيه ((اگر مرا تخطئه نكنيد من بوى يوسف را مى شنوم)) و اين همان پيراهن است كه جبرئيل از بهشت آورد. مفضل مى گويد عرض كردم : آن پيراهن كجاست ؟ فرمودند: در نزد اهلش و آن با مهدى ما است، وقتى كه قيام كند. و بدان هر پيامبرى كه علم يا چيز ديگرى داشته است همه آنها به جدم حضرت محمد صلى الله عليه و آله داده شده است.

کمال الدین صدوق،ج2،ص391

پنج شنبه 6 آبان 1395  11:17 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ثواب شناخت امر ظهور و امام زمان (عج)

عبداللَّه بن عجلان از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمودند: 

کسی که این امر را بشناسد و پیش از قیام قائم علیه السلام از دنیا برود، ثواب و اجرش هم سنگ کسی است که در رکاب آن حضرت کشته شود.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح474

سه شنبه 25 آبان 1395  4:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

توصیف حضرت بقیه الله (عج) از زبان مبارک امام جعفر صادق (ع)

ابی بصیر میگوید: از امام صادق علیه السلام شنیدم که میفرمودند: 

چرا در مورد قیام قائم علیه السلام عجله میکنید؟ به خدا قسم که لباس او سخت و زبر است و غذاي او جو درشت و خشک است. و رفتارش نیست مگر با شمشیر[که سیره او قیام است] و مرگ نیز زیر سایه شمشیر است.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح473

جمعه 28 آبان 1395  7:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

و مبارک باد ان روزی که مومنان دعوت امامشان را لبیک میگویند و از قبر ها خارج میگردند...

مفضل بن عمر میگوید: 

مورد قائم علیه السلام مشغول صحبت بودیم و اینکه چه کسانی از اصحاب ما در حالی که منتظر حضرت بوده اند از دنیا رفته اند. امام صادق علیه السلام به ما فرمودند: زمانی که قائم علیه السلام قیام کند، بر سر قبر مؤمن آمده و به او میفرماید: اي مؤمن! دوست و صاحب تو ظهور کرده، اگر میخواهی که در خدمت او باشی به او ملحق شو واگر میخواهی که در نعمت پروردگارت بمانی بمان.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح470

جمعه 28 آبان 1395  7:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

انتظار فرج،همان فرج است

حسن بن جهم میگوید: 

از امام موسی بن جعفرعلیهما السلام در مورد فرج و ظهور سؤال کردم. حضرت فرمودند: آیا نمیدانی که انتظار فرج خودش فرج است. عرض کردم: من هر چه میدانم از برکت تعلیم شماست. حضرت فرمودند: بله، انتظار فرج؛ همان فرج است.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح471

جمعه 28 آبان 1395  7:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مدت زمان حکومت سفیانی

عمار دُهنی [ابن معاویه] گفته است: 

امام باقرعلیه السلام فرمودند: فکر میکنید سفیانی چه مدّتی در میان شما باشد؟ عمار میگوید: عرض کردم: به اندازه حمل زن، یعنی نه ماه. حضرت فرمودند: اي اهل کوفه! چه خوب به این مسأله آگاهی دارید.

غیبت طوسی،فصل هفتم،ح477

دوشنبه 1 آذر 1395  4:39 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حضرت قائم(عج) نهمین امامان بعد از امام حسین (ع)

ابو بصیر نقل میکند از امام باقر(ع):

که حضرت فرمودند: بعد از حسین علیه السلام امامان نه نفر هستند که نهمین آنها قائم آنهاست.

غیبت طوسی،فصل اول،ح104/4

پنج شنبه 7 بهمن 1395  9:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

راه پیوستن به یاران امام عصر(عج)

به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، امام صادق (علیه السلام)می فرمایند: «من سر ان یکون من اصحاب القائم فلینتظر ولیعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر فان مات و قام القائم بعده کان له من الاجر مثل اجر من ادرکه»

«هر کس دوست دارد از یاران حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه) باشد پس منتظر ظهور او باشد و اگر به راستی منتظر ظهور آن حضرت(عج) است به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید و چنانکه این شخص پیش از قیام حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه) بمیرد پاداش کسی را دارد که حضرت(عج) را درک می نماید.»

برگرفته از بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۴۰/غیبت نعمانی

جمعه 15 بهمن 1395  10:33 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بهترین شیوه دعا برای حضرت بقیه الله(عج)

هیچ گروه چهل نفری نیستند که با هم جمع شوند پس به درگاه خدای عز و جل درباره امری دعا کنند، مگر این که دعایشان مستجاب می گردد.

مستحب است دعا کردن برای حضرت حجت(عج) در حال اجتماع باشد.
امام صادق علیه السلام فرمودند: «هیچ گروه چهل نفری نیستند که با هم جمع شوند پس به درگاه خدای عز و جل درباره امری دعا کنند، مگر این که دعایشان مستجاب می گردد و اگر چهل تن نباشند پس چهار نفر خداوند را ده بار بخوانند دعایشان مستجاب می شود و اگر چهار نفر هم نباشند پس هرگاه یک شخص چهل بار خداوند را بخواند خدای عزیز جبار دعایش را به اجابت می رساند.»(اصول کافی، جلد 2 حدیث ۴۸۷)

پی نوشت:

مکیال المکارم

منبع:شبستان

جمعه 15 بهمن 1395  10:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

غربال منتظران لازمه ی امر ظهور

جابر جعفی گفته است:

به محضر مبارك امام باقرعلیه السلام عرض کردم: فرج شما اهل بیت علیهم السلام چه زمانی خواهد بود؟ حضرت فرمودند: هیهات، هیهات! فرج واقع نخواهد شد؛ مگر بعد از آنکه شما غربال شوید، بعد [دوباره] غربال شوید، بعد [بار سوم]غربال شوید - این جمله را سه مرتبه تکرار کردند - تا اینکه خداوند کدورتها را از بین برده، صفا و پاکی باقی بماند.

غیبت طوسسی،فصل پنجم،ح287

جمعه 15 بهمن 1395  10:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نزدیک ترین حالت انسان به خدا از نظر امام صادق(ع)

امام صادق عليه‏ السلام می فرمایند:

«نزديك‏ترين حالت بندگان به خدا و خشنودى او از آنها هنگامى است كه حجّت خدا در ميان آنها نباشد و براى آنها ظاهر نشود و آنها محـل او را ندانند. ولى در عين حال معتقد باشند كه حجّت خدا هست، در اين زمان شب و روز در انتظار فرج باشند.»

َقْرَبُ ما يَكُونُ الْعِبادُ اِلَى اللّه‏ِ عَزَّوَجَلَّ وَاَرْضى ما يَكُونُ عَنْهُمْ، اِذَا افْتَقَدُوا حُجَّةَ اللّه‏ِ، فَلَمْ يَظْهَرْ لَهُمْ، وَلَمْ يَعْلَمُوا بِمَكانِهِ، وَهُمْ فى ذلِكَ يَعْلَمُونَ اَنَّهَ لَمْ تَبْطُلْ حُجَّةُ اللّه‏ِ، فَعِنْدَها فَتَوَقَّعُوا الْفَرَجَ كُلَّ صَباحٍ وَ مَسآءٍ.

منبع: بحارالأنوار: ج 52، ص 145

شنبه 2 اردیبهشت 1396  4:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها