0

بانک جامع احادیث مهدوی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پیشاپیش قیام قائم (عج) نشانه هایی خواهد بود

محمد بن مسلم از امام صادق(ع) نقل میکند:

که آن حضرت فرمود: پیشاپیش قیام قائم نشانه هائی خواهد بود: گرفتاري از جانب خدا براي بندگان مؤمنش. عرض کردم: آن گرفتاري چیست؟ فرمود: همان است که خداي عزّ و جلّ میفرماید وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَ یْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ البقره: 155 حتما ما شما را آزمایش خواهیم کرد بچیزي از ترس و گرسنگی و کم بود در مال و جان و میوهجات و بردباران را مژده بده. فرمود: ما حتما شما را آزمایش خواهیم کرد یعنی مؤمنین را (بچیزي از ترس) از پادشاهان فلان خانواده در پایان سلطنتشان (و گرسنگی) با گرانی قیمتهاشان (و کمبود ثروتها) تباهی بازرگانی و کم سود بودن تجارتها (و جانها) فرمود: یعنی مرگ زودرس (و میوه جات) یعنی کم شدن کشاورزي و کم بود برکت میو هها (و برد باران را مژده بده) در چنین وقت بخروج حضرت قائم علیه السّلام.سپس مرا فرمود: اي محمّد این است تأویل این آیه و خداوند میفرماید تأویل آن را بجز خدا و پایداران در دانش کسی نمیداند.

غیبت نعمانی،باب14،ح5

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 22 آذر 1394  2:14 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بشارت جبراییل بر حضرت محمد (ص) مبنی بر قیام حضرت قائم (عج) در اخر الزمان

عبان بن عثمان میگوید:

ابو عبد اللَّه جعفر بن محمّد علیهما السّلام فرمود: روزي رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله در بقیع بود که علیّ علیه السّلام آمد و از رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله جویا شد گفتندش در بقیع است علیّ علیه السّلام نزد رسول خدا آمد و سلامش کرد رسول خدایش فرمود: بنشین و او را در سمت راست خود نشانید، سپس جعفر بن ابی طالب آمد و از رسول خدا جویا شد باو گفته شد که در بقیع است نزد آن حضرت آمد و سلامش کرد رسول خدا (ص) او را در سمت چپ خود نشانید، سپس عبّاس آمد و از رسول خدا جویا شد باو گفته شد که در بقیع است به نزد آن حضرت آمد و سلامش کرد رسول خدا (ص) در پیش رویش او را نشانید.سپس رسول خدا رو بعلیّ کرد و فرمود مژدهات ندهم؟ خبرت ندهم؟ عرض کرد: چرا یا رسول اللَّه، فرمود: جبرئیل اندکی پیش نزد من بود و مرا خبر داد آن قائمی که در آخر زمان خروج میکند و زمین را پر از عدل میکند [همان طور که از ظلم و جور پر شده باشد] از نسل تو و از فرزندان حسین است.
علیّ عرض کرد: یا رسول اللَّه هیچ خیري از خدا بما نرسیده است مگر آنکه بدست شما بوده است؟سپس رسول خدا رو بجعفر بن ابی طالب کرد و فرمود: اي جعفر مژدهات ندهم؟خبرت ندهم؟ عرض کرد: چرا یا رسول اللَّه. فرمود: اندکی پیش جبرئیل نزد من بود و مرا خبر داد آن کسی که آن را (یعنی پرچم را) بقائم میسپارد از نسل تو است، آیا میدانی او کیست؟ عرض کرد: نه، فرمود: او همان است که صورتش همچون دینار (گرد) دندانهایش همچون ارّه و شمشیرش همچون شعله آتش است با خواري داخل سپاه میشود و با عزت از ان بیرون می اید.جبرئیل و میکائیل او را در میان میگیرند.سپس بعبّاس متوجّه شد و فرمود: اي عمو آنچه را که جبرئیل بمن خبر داد تو را خبر ندهم؟ عرض کرد: چرا یا رسول اللَّه حضرت (ع) فرمود: جبرئیل بمن گفت:واي بر نسل تو از فرزندان عبّاس. پس عبّاس عرض کرد: یا رسول اللَّه از زنان دوري نگزینم؟ حضرت به او فرمود: خداوند از آنچه شدنی است فارغ شده است.

غیبت نعمانی،باب14،ح1

چهارشنبه 25 آذر 1394  1:02 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

هم انتظار هم اطاعت !

امام جواد علیه السلام :

اِنَّ الْقائِمَ مِنّا هُوَ الْمَهْدِىُّ الَّذى يَجِبُ اَنْ يُنْتَظَرَ فى غَيْبَتِهِ وَ يُطاعَ فى ظُهُورِهِ؛

همانا قائم ما مهدى (عليه ‏السلام) است كه بر مسلمان واجب است در زمان غيبت او منتظرش باشد و هنگام ظهورش از او اطاعت كند.

دوشنبه 30 آذر 1394  12:41 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ(عج) از چه کسانی ناراحت است؟

این روایت،  ﻧﺸﺎﻧﮕﺮ ﺁﺯﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺣﻀﺮﺕ ﻭﻟﯽ ﻋﺼﺮ ﺍﺯ ﻣﺪﻋﯿﺎﻥ ﺩﯾﻨﻤﺪﺍﺭﯼ ﺍﺳﺖ که با بال پشه مقایسه شده اند. اینان کسانی هستند که با هر بادی مسیری خود را تغییر داده و به سوی گمراهی می شتابند. 

ﺣﻀـﺮﺕ ﻣﻬﺪﻯ(ﻋﺞ) ﺑﻪ ﻣﺤﻤـﺪ ﺑـﻦ ﻋﻠـﻰ ﺑـﻦ ﻫﻼ‌ﻝ ﻛـﺮﺧـﻰ ﻓـﺮﻣـﻮﺩﻩ ﺍﻧـــﺪ:

ﻗـﺪ ﺁﺫﺍﻧﺎ ﺟﻬﻼ‌ﺀ ﺍﻟﺸﻴﻌﻪ ﻭ ﺣﻤﻘﺎﺋﻬـﻢ، ﻭ ﻣﻦ ﺩﻳﻨﻪ ﺟﻨﺎﺡ ﺍﻟﺒﻌﻮﺿﻪ ﺍﺭﺟﺢ ﻣﻨﻪ.

ﻧﺎﺩﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﻛـﻢ ﺧـﺮﺩﺍﻥ ﺷﻴﻌﻪ ﻭ ﻛﺴﺎﻧـﻰ ﻛﻪ ﺑﺎﻝ ﭘﺸﻪ ﺍﺯ ﺩﻳﻨـﺪﺍﺭﻯ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺤﻜﻢ‌ﺗـﺮ ﺍﺳﺖ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺁﺯﺭﺩﻧﺪ. 

ﺍﺣﺘﺠﺎﺝ ﻃﺒﺮﺳﻰ، ﺝ ۱، ﺹ ۴۷۴.

سه شنبه 1 دی 1394  1:09 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

قیام به همراه عرق و خون بسته!!!

معمر بن خلاد گوید :

از قائم در محضر امام رضا سخن بمیان آمد فرمود: شما امروز آسوده تر از آن روز هستید عرض کردند: چطور؟ فرمود: اگر قائم ما [علیه السّلام] خروج کند بجز لخته هاي خون و عرق ریختن و بر روي زینهاي اسبان خفتن چیزي نخواهد بود و قائم علیه السلام را بجز جامه درشت بافت و غذاي ناگوار نخواهد بود.

غیبت نعمانی،باب15،ح5

پنج شنبه 3 دی 1394  3:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شدائد و مشکلات در قیام حضرت صحب الامر (عج)

مفضل بن عمر نقل میکند  :

ابا عبد اللَّه (امام صادق) علیه السّلام از امام قائم یاد میکرد و من عرض کردم: من امیدوارم که کار او بآسانی انجام پذیرد شنیدم که فرمود: این کار نمیشود تا آنکه (شدائد و مشکلات به پایه ای برسد که )عرق و خون بسته را پاك کنید.

غیبت نعمانی،باب15،ح3

پنج شنبه 3 دی 1394  4:08 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهل و نادانی مردم در زمان ظهور

فضیل بن یسار میگوید :

شنیدم ابا عبد اللَّه (امام صادق) علیه السّلام میفرمود: قائم ما که قیام میکند از نادانی مردم بیش از آنچه رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله از نادانی جاهلیّت برخورد کرد برخورد میکند. گفتم: این چگونه ممکن است؟ فرمود: رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله در حالی بسوي مردم آمد که آنان سنک و کلوخها و چوبهاي تراشیده را میپرستیدند و قائم ما هنگامی که قیام میکند بسوي مردم میآید در حالی که همه مردم کتاب خدا را علیه او تأویل میکنند و با آن بر او احتجاج مینمایند. سپس فرمود: هان که بخدا قسم دامنه عدالت او بمیان خانه هاي آنان راه مییابد همان طور که گرما و سرما نفوذ میکند.

غیبت نعمانی،باب 17،ح1

شنبه 5 دی 1394  11:24 AM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای ظهور هرگز وقتی تعیین نشده است

ابو بصیر نقل میکند :

ابی عبد اللَّه (امام صادق) علیه السّلام گوید: بآن حضرت عرض کردم فدایت شوم خروج قائم کی خواهد بود؟ فرمود: اي ابا محمّد ما خاندانی هستیم که وقتی را معیّن نمیکنیم زیرا محمّد صلی اللَّه علیه و آله فرموده است: تعیین وقت کنندگان دروغ میگویند. اي ابا محمّد، همانا که پیشاپیش این کار پنج نشانه هست نخستین آنها ندائی است در ماه رمضان و خروج سفیانیّ و خروج خراسانیّ و کشتن نفس زکیّه و فرو رفتن زمین در بیداء سپس فرمود: اي ابا محمّد بناچار باید پیش از این کار دو طاعون روي دهد: طاعون سفید و طاعون سرخ. عرض کردم: فدایت شوم طاعون سفید چیست؟ و طاعون سرخ چیست؟ فرمود: اما طاعون سفید، مرگ همگانی خواهد بود و اما طاعون سرخ عبارت از شمشیر است و قائم خروج نمیکند تا آنکه در شب جمعه بیست و سوّم ماه رمضان در دل فضا نامش را اعلام نمایند.عرض کردم: مضمون اعلامیّه چیست؟ فرمود اعلامیّه بنام او و نام پدرش صادر میشود که: (توجّه کنید فلانی فرزند فلانی قائم آل
محمّد است سخنش بشنوید و فرمانش ببرید) جانداري نمیماند مگر آنکه آن صیحه را میشنود و خفته را بیدار میکند و از اطاق بحیاط خانه بیرون میآید و دوشیزه از پشت پرده اش بیرون میدود و حضرت قائم چون آن صدا بشنود خروج کند و آن صدا آوازجبرئیل علیه السّلام است.

غیبت نعمانی،باب16،ح6

شنبه 5 دی 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

سیزده طایفه ای که مردمش با قائم (عج) به ستیز می پردازند

یعقوب سراج میگوید :

شنیدم ابا عبد اللَّه (امام صادق) علیه السّلام میفرمود سیزده شهر و طائفه است که قائم علیه السّلام با اهل آن شهرها میجنگد و آنان با  او میجنگند: اهل مکّه و اهل مدینه و اهل شام و بنی امیّه و اهل بصره و اهل دشت میسان و کردها و عربهاي بادیه نشین و ضبّه و غنی و باهله و ازد و اهل ري.

غیبت نعمانی،باب17،ح6

دوشنبه 7 دی 1394  3:08 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پرچم رسول الله در دستان قائم (عج)

ابو حمزه ثمالی نقل میکند :

ابو جعفر (امام باقر) علیه السّلام مرا فرمود: اي ثابت گوئی قائم اهل بیتم را میبینم که روي باین نجف شما آورده- و با دست اشاره بسمت کوفه کرد- و همین که روي بنجف شما کند پرچم رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله را میگشاید و چون آن را باز کرد فرشتگان بدر بر او فرود میآیند.عرض کردم: پرچم رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله چیست؟ فرمود: عمودش از عمودهاي عرش خدا و از رحمت او است و بقیّهاش از نصرت خدا است بچیزي با آن پرچم فرود نمیآید مگر اینکه خداوند آن را هلاك میکند.عرض کردم: پس در نزد شما پنهان است تا آنکه قائم قیام کند یا آنکه آن موقع براي او میآورند؟ فرمود: نه بلکه برایش میآوردند. عرض کردم: چه کسی براي او میآورد؟ فرمود: جبرئیل علیه السّلام.

[شرح: محتمل است که نفی آن حضرت از باب تقیّه باشد تا حکّ ام جور بجبر مطالبه اش نکنند و محتمل است تأویلی در پرچم باشد].

غیبت نعمانی،باب19،ح3

دوشنبه 21 دی 1394  11:47 AM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مشخصات سفیانی

محمد بن مسلم روایت میکند :

ابی جعفر امام باقر علیه السّلام که فرمود: سفیانی سرخروئی است سپید سرخ و کبود چشم که هرگز خداي را نپرستیده و هرگز نه مکه را دیده است و نه مدینه را میگوید: پروردگارم خونم را از مردم میستانم هر چند بآتش روم خونم را میستانم هر چند بآتش روم.

غیبت نعمانی،باب18،ح18

دوشنبه 21 دی 1394  11:51 AM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

یاران قائم (عج)

ابو خالد کابلی نقل میکند از :

علیّ بن الحسین (امام چهارم) و یا از محمّد بن علی (امام باقر) علیهما السّلام که فرمود: گمشدگان گروهی هستند که از بسترهایشان گم میشوند و صبح در مکّه خواهند بود و آنست قول خداي عزّ و جلّ: أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللَّهُ جَمِیعاً و آنان یاران قائمند.

غیبت نعمانی،باب 20،ح4

پنج شنبه 24 دی 1394  3:57 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جوانان شیعه یاران قائم (عج)

علی بن حمزه نقل میکند :

ابو عبد اللَّه جعفر بن محمّد علیه السّلام فرمود: در آن میان که جوانان شیعه بر پشت بامهاي خودشان بخوابند در یک شب بدون قرار وقت قبلی [بصاحبشان] میرسند و صبح در مکّه خواهند بود.

غیبت نعمانی،باب20،ح11

شنبه 26 دی 1394  11:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

اصحاب قائم (عج) از فرزندان عجم

از ابوالجارود نقل است که :

ابی جعفر امام باقر علیه السّلام که فرمود: یاران قائم سیصد و سیزده مرد از فرزندان عجم خواهند بود که بعضی از آنان بروز در میان ابر حمل میشود و بنام خود و بنام پدرش و نسبش و خصوصیاتش معروف است و بعضی از آنان در بسترش بخواب باشد که بمکّهاش دیدار کند بدون قرار وقت قبلی.

غیبت نعمانی،باب20،ح8

شنبه 26 دی 1394  12:01 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

روایت امام باقر(ع) از ایه ی شریفه "امن یجیب ..."

محمد بن مسلم نقل می کند :

ابی جعفر (امام باقر) علیه السّلام در بیان آیه شریفه أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْ طَرَّ إِذا دَعاهُ- النمل: 62 (آیا چه کسی پاسخگوي بیچاره است هنگامی که او را میخواند) فرمود: در باره قائم علیه السّلام نازل شده است و جبرئیل علیه السّلام بصورت پرنده سفیدي بر ناودان کعبه نشسته باشد و نخستین نفر از خلق خدا است که او را بیعت میکند آنگاه آن سیصد و سیزده نفر بیعت میکنند پس هر کس که گرفتار راهپیمائی باشد در آن ساعت میرسد و هر کس [که گرفتار براه رفتن نباشد] از بسترش مفقود میشود و امیر المؤمنین بهمین اشاره میکند آنجا که میفرماید (آن گمشدهگان از بسترهایشان) و خداي عزّ و جلّ همین را میفرماید فَاسْتَبِقُوا الْخَیْراتِ أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللَّهُ جَمِیعاً و فرمود: خیرات یعنی ولایت ما اهل بیت.

غیبت نعمانی،باب20،ح6

شنبه 26 دی 1394  1:14 PM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها