0

زیباترین، ماندگارترین و موثرترین جملات دراین تاپیک

asir_kar
asir_kar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 51

زیباترین، ماندگارترین و موثرترین جملات دراین تاپیک

زیباترین جمله از کیست ؟ زيباترين پيامهاي كوتاه SMS4U.blogfa.COM  

گذشت را می توان در مورد آدمها به کار گرفت اما باید دانست این درس از آن آدمهاست نه کشورها ، سکوت در مقابل وحشی گری دشمن هیچگاه درست نیست . ارد بزرگ

«كارما» گواه جاودان آزادي انسان است انديشه‌‌ها و گفتار و كردارمان تارهاي پيله‌اي است كه پيرامون خود مي‌‌تنيم . سوامي ويو كاناندا

داناي فرزانه بي‌آنكه گام سپارد، مي‌داند بي‌آنكه بنگرد، مي‌بيند بي‌عمل، سامان مي‌دهد . لائو تسه

نرمدلی و نرمش منش آدمی است و سنگدلی و سختسری منش اهریمن.  ارد بزرگ

بيشتر کساني موفق شده اند که کمتر تعريف شنيده اند . اميل زولا

دو اشتباه بسيار بزرگ يکي اين است که قبل از موعد اقدام به عمل کنيم و ديگري اين است که فرصت مناسب را از دست بدهيم . کوئيلو

فروتنی در برابر گردنکشان اشتباهی بزرگ است . چرا که این کار آنها را گستاختر و بی پرواتر می نماید . ارد بزرگ

آنکه کارهايم به دست اوست، يار وفادار من است، از هر تعلق و دلبستگي بري است و به هر موجودي مهر مي ورزد. او به سويم مي آيد . اگاواد گتيا

اگر غذايي نامطبوع بخوري، آبي ناگوار بنوشي و بر خم بازوانت بالين بسازي، هنوز مي تواني سرور و شادماني را بيابي . کنفسيوس

فروتنی زمانی هویدا می گردد که آدمی از کوهستان وجودش پایین آمده و یا در حال فرود آمدن است . ارد بزرگ

غفلت بورزيد تا سرگشته بمانيد. بجوييد تا بيابيد! . منسيوس

آنگاه که هنر خوار مي گردد جادو ارجمند مي شود . فردوسي خردمند

خوش نامی بزرگترین فر و افتخار هر آدمی است . ارد بزرگ

انديشه کردن به اين که چه بگويم، بهتر است از پشيماني از اين که چرا گفتم. سعدي

به راستي که شماري بسيار از مردم با ياوه گويي هاي خود نشان مي دهند که ميان تهي هستند اما اندکي از آنان نيز با سکوت خود نشان مي دهند که الهي هستند. تاولر

شایستگان با گذشت هستند و بخشنده . ارد بزرگ

فصيح ترين زبان عمل است . شکسپير

از ديروز بياموز براي امروز زندگي کن و اميد به فردا داشته باش . آلبرت انيشتن

هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند از پویندگی ما جلوگیری کند . ارد بزرگ

اي سالک ، يکي يکي ، قدم به قدم . راهي نيست . راه با پيمودن پديد مي آيد . با پيمودن است که راه را مي سازي ، و اگر واپس بنگري ، هر آن چه ميبيني ، فقط رد گام هايي است که روزي پاهايت دوباره آنها را مي پيمايد . اي سالک ، راهي نيست ، راه با پيمودن پديد مي آيد . آنتونيو ماچادو

تنها نشان زندگي رشد کردن است . جان هنري

خنده های بلند و پیگیر ، نفیر فرا رسیدن هنگامه رنج و سختی ست.  ارد بزرگ

صداقت نخستين فصل دفتر دانايي است . تامس جفرسن

کسي که مي تواند انجام مي دهد و کسي که نمي تواند به ديگران ياد مي دهد . جرج برنارد شاو

هیچ کدام از ما ، همه چیز را در اختیار نداریم پس به هم نیازمندیم برای برآوردن نیازهایمان باید به ادب میدان دهیم . ارد بزرگ

آنچه سبب امنيت روح مي شود ايمان است . گارودي

از پيروزي تا سقوط فقط يک ثانيه فاصله است . ناپلئون

خاموشی بیشه نبرد ، فریادها در سینه دارد .  ارد بزرگ

پرسش هاي ما افکار ما را مي سازند. آنتوني رابينز

خود را به لحظه اکنون بسپار و امکانات آن را در خود راه بده تصوير ذهني خود را از آن چه بايد باشد رها کن تعابير ، پيش فرض ها و پيش داوري هاي خود را رها کن دست از کنترل وقايع و رويدادها بردار و آن ها را به حال خود رها کن. رها کن حال شرايطي فراهم آورده اي تا اعجاز در آن ظهور کندحال دريچه اي گشوده اي تا ناشناخته ها امکان ورود پيدا کنند حال در قلب خود جايي براي عشق و شور زندگي باز کرده اي . باربارا دي آنجليس

بریدن یک پیوند پاک ، فرو ریزی دهشتناکی ست . ارد بزرگ

آرزومند آن مباش که چيزي غير از آنچه هستي باشي، بکوش که کمال آنچه هستي باشي . دي سلز

دوستي مهم ترين نيکبختي انسان است. هيوم

تنها بی باکی ارزشمند است که ریشه در پاکی و سرشت نیک آدمی دارد . ارد بزرگ

فصيح ترين زبان ، عمل است. مارلو

سخن را زيوري جز راستي نيست. جامي

پیوند پاک ، پیوندی ابدی است . ارد بزرگ

آرزو کردن شرط نيست ، شرط ، تحقق آرزو ست. داوينچي

به زيبائي بيانديش ، نه براي انگيزش ، که در جهت تعالي . زيبائي به هر جا آرامش مي آورد ، چه دست ساز انسان چه طبيعي. پاول ويلسون

فریاد سیمای آغازین هر شورش و رستاخیزیست ، پژواک آن آینده را می سازد . ارد بزرگ

دلت را آنچنان تميز کن ، که ظرفت را . مثل چيني

وقتي به دنبال هدف تازه اي مي رويد و با مانعي مواجه مي شويد ، به ياد آوريد كه از اين موانع ، قبلاٌ هم در زندگيتان بوده است و بر آنها غلبه كرده و موفق شده ايد! . آنتوني رابينز

آدمیانی که طبیعت خویش را نابود می کنند براستی بی ریشه و مزدورند . ارد بزرگ

شور زندگي ترانه اي است که عشق مي سرايد شور زندگي همان عشق است که به حرکت در آمده است عشق و شور زندگي هنگامي نصيب تان مي شود که آتش عشق را گرامي بداريد و بياموزيد که همواره آن را روشن و فروزان نگه داريد . باربارا دي آنجليس

اين خوبي که در ماست ؛ کار خداست. کنفوسيوس

خود کامگان در ژرفنای وجود خویش گم می شوند . ارد بزرگ

هنگامي که مصمصم به عمل شديد ، بايد در هاي ترديد را کاملا" مسدود سازيد. . نيچه

آفتاب به گياهي حرارات ميدهدکه سرازخاک بيرون آورده باشد تولستوي

آدمی ریشه در خاک و طبیعت زیبا دارد آنانی که پاکروانند نسیم دل انگیز این زیبایی اند . ارد بزرگ

هشت بار که افتادي ، براي هشتمين بار برخيز . مثل چيني

خنده مصائب و مشکلات زندگي را کوچک و آلام روحي را محو مي نمايد. . ژول سيمون

بی باکی گله ، ناشی از چوپان بیدار است . ارد بزرگ

بهترين کارها اين است که درجواني دانش اندوزي و در پيري بکاربري. بوذرجمهر

ممکن است دروغ يکسال بدود ولي راستي در يک روز از او جلو مي افتد. مثل افريقائي

طبیعت زنده و پویاست نکوداشت آن ، گرامی داشتن ریشه گاه آدمیان است . ارد بزرگ

سوالهاي هر کس بيش از جواب هايش اورا مي شناساند. ولتر

تجربه ، مدرسه اي است که محصلين خود را با قيمتي گران ، بار مي آورد. فرانکلين

خودت را بشناس اما به آن مبال  . ارد بزرگ

خط مستقيم ، نه تنها در هندسه ، بلکه در اخلاقيات هم کوتاه ترين راه است . راسل

در ميان همه آلام و مصيبت ها تنها ياد خداوند انسان را تسلي مي دهد. جرجي زيدان

اسطوره ها بی باکند ، آنها خوی برتر خویش را  به آیندگان هدیه می دهند . ارد بزرگ

غير ممکن ها را انجام دادن نوعي لذت است . والت ديسني

انسانيت نيازمند حقيقت است . بيکن

خودآختگی قابلیتی است که بسیاری ندارند . ارد بزرگ

تنها زندگي ارزشمند است که صرف ديگران شود . آلبرت انيشتن

رُلهايي که در صحنه زندگي به عهده ما واگذار شده است به انتخاب و اختيار ما نبوده و تنها وظيفه ما اين است که آنها را به خوبي بازي کنيم . اپيکتت

برای کسب خرد ، سختی را بر خود هموار کن .  ارد بزرگ

چاره ترس روبرو شدن با چيز ترس آور و تماشاي آن است . روتر فورد

بيم و اميد هميشه توام با هم هستند . لاروشفوکو

مهرورزی و ستایشگری درمان بسیاری از دردهای آدمیان است . ارد بزرگ

اي بشر بي شعوري که نميتواني کرمي را بيافريني .... با اين وجود يک دو جين خدا ميسازي . مونتني

هرگز با پو ل نميتوان يک سرباز خوب ، معلم خوب ، هنرمند خوب، يا يک کارگر خوب ساخت .. . جان راسکين

بی باک به آرمان خویش می اندیشد آرمان هویدا او را رویین تن می سازد . ارد بزرگ

سعادت مثل پروانه ايست که روي برگهاي گل به خواب رفته باشد . به مجرد اينکه نزديکش بروي بالهاي خود را باز کرده و در فضا پرواز مي کند . آندره توايد

عمري را تلف كردم تا بفهمم فهميدن همه چيز لازم نيست . رنه كوتي

من با عشق به تو تنها به ميعادگاهم مي آيم ، اما اين من ، در ظلمت کيست کنار مي آيم تا از او دوري کنم ، اما نمي توانم از او بگريزم ، او وجود کوچک خود من است ، آقا و سرور من . حيا و شرمندگي نمي شناسد و شرمنده ام که همراه با او به درگاه تو آمده ام . رابيندرانات تاگور

سکوت بهترين تحقير است. برنارد شاو

ستایشگری آگاهانه ، چاپلوسی نیست چرا که خیلی زود ریشه ستاش شونده خاکی تازه را در دور ریشه خویش می یابد و در پس روزها این کار به بار خواهد نشست ، میوه تازه آن بسیار بهتر از گذشته خواهد بود . ارد بزرگ

خود را فدا کنيم بهتر است تا ديگران را نابود کنيم. گاندي

يک خانواده خوشحال چيزي جز يک بهشت زود رس نيست. برنارد شاو

نامداری که خود را به خواری می افکند ، هزاران دل آویخته به دامان خویش را نیز به خاک می کشد . ارد بزرگ

فرمانروياني که گوش به فرمان مردم دارند در زندگي جز رامش و آواي نوش نخواهند شنيد . فردوسي خردمند

اگر سخن چون نقره است، خاموشي چون زر پربهاست. لقمان

نگذاريم تقويم وساعت ، اين حقيقت را يادمان ببرد که لحظه لحظه زندگي ، يک معجزه است و در پس آن ، حقيقتي . اج - جي - ولز

ستایشگری هنر است هنری که با آن می توان ناراست ترین آدمیان را هم دلپسند نمود . ارد بزرگ

بيشتر مردم دعا نمي کنند فقط التماس مي کنند. برنارد شاو

به تجربه آموختم که انسانها هرگز از تجربه چيزي نمي آموزند. برنارد شاو

نامداران ابتدا از نام خویش گذشته اند . ارد بزرگ

بهترين سياست صداقت است. سروانتس

بركت عمر را در روشنايي چشم و فرح دل را در مشاهده نيكوان دانيد . عبيد زاكاني

از پس پشیمانی می توان راههای تازه ایی را برای نجات یافت . ارد بزرگ

زندگي يعني جستجوي دائم . لامارتين

تنهايي در بهشت هم ارزشي ندارد . برنارد دوسن پير

بزرگداشت توان نیروهای جوان را نیز دو چندان می کند . ارد بزرگ

هرگاه بتوانم بعد از هر شکست لبخند بزنم شجاع خواهم بود. ناپلئون بناپارت

براي انسان تيره بخت، مرگ تخفيف در مجازات زندان زندگي است . الکساندر چيس

استخوان بندی شهرها در دیوار است و بزرگداشت . ارد بزرگ

طبيعت هنر خداوند است. دانته

از ديروز بياموز. براي امروز زندگي کنو اميد به فردا داشته باش. آلبرت انيشتن

پشیمانی که ما را به راه راست نکشاند ، هیچ ارزشی ندارد . ارد بزرگ

رقابت تا زماني پسنديده است که کار به حسادت نکشد. دکارت

زمان استادبزرگي است که بسياري ازمشکلات را حل مي کند. کرني

بزرگداشت آدمیان ، رشد فرهنگ را در پی دارد . ارد بزرگ

ثروتمند واقعي کسد است که بخششي داشته باشد. کسي که از اين عمل امتناع کند مسکيني بيش نيست. سوجين

ابليس مانند نيکخواهان پيش مي آيد ، ابتدا عهد و پيمان مي گيرد ، سپس راز مي گويد . فردوسي خردمند

بزرگداشت کسانی دیدنیست ، که از دیدگان مردم بسیار دورند . ارد بزرگ

دوستت دارم ؛ نه به خاطر شخصيت تو ؛ بلکه به خاطر شخصيتي که در هنگام با تو بودن پيدا مي کنم . گابريل گارسيا مارکز

بيشترين تأثير افراد خوب زمانى احساس مى شود كه از ميان ما رفته باشند. امرسون

تاريخ تكرار بى پايان خطاهاى زندگى است. لورنس دورل

تا ساختارها سامان نیابد رشدی هویدا نمی گردد . ارد بزرگ

سرانجام کشف شد که صاحب بيمارترين افکار و خشن ترين قلبها مرداني هستند که زود به زود عاشق مي شوند. روسکين

گوش شنونده هميشه در جست و جوي سخن خردمندانه و حکيمانه است . فردوسي خردمند

رایزن کسی است که می تواند از درون پیچیده ترین مشکلات ، ساده ترین و بهترین راهها را بیابد . ارد بزرگ

سربر گريبان فرو بر، از دل خويش بپرس آنچه را كه مى داند. شكسپير

دانش اقتصادي چيز شيريني است اما براي اقتصادانان در اين معقوله هيچ ديناميت هيجان يا کششي در آن پيدا نمي شود بخصوص در مقابل آناني که بدنبال رويا و آرزوهاي بزرگ مي روند و سعي مي کنند آنرا انجام داده و کنترل کنند!!! . فرانس ويدربئرگ

در تصور من زندگي مانند نقطه اي روشن در تاريکي ست . شل استاه

هيچ كس به خرد غايى نرسد، مگر آن را در خود جست وجو كند. اينشتين

نیرومندترین ساختارها ، نرم ترین آنهاست ، ساختارهای خشک و سخت خیلی زود نابود می گردند . ارد بزرگ

تاريخ حقيقتى است كه سرانجام به افسانه و افسانه دروغى است كه سرانجام به تاريخ مى پيوندد.جين كاكتيو

انسان تنها يکبار زندکي ميکند درنتيجه , امکان آن بسيار کم خواهد بود که چيزي را دوبار تجربه کند که بيشترين شوق و هيجان را باو ميداد!!! . لانگه لونينگ

هر حرفی راز نیست ، اگر سخنی را راز می دانید آن را به کسی نگویید و اگر گفتید دیگر نگویید این را به کسی نگو ! چرا که خود شما توان نگهداری آن را نداشته اید چه برسد به شنونده سخن شما . ارد بزرگ

از آنجايي که مي توانيم آينده را کنترل کنيم نبايد آن را پيش بيني نماييم ( درست همانطوري که هواي درون خانه را پيش بيني نمي کنيم زيرا آن را کنترل مي کنيم).تا آنجايي که مي توانيم به تغييراتي که نه برآنها کنترل داريم نه انتظارشان را داريم (مثل راندن اتومبيل) واکنش فوري و موثر نشان دهيم ، به پيش بيني آن نيازمند نيستيم.هرچه بيشتر بتوانيم خود را با چيزي که کنترلي بر آن نداريم سازگار کنيم ، نيازمان به کنترل آن کمتر مي شود. راسل ايکاف

براي شاد کردن ديگران ،آرزوهايشان را بفهم . اپيکور

اگر قرار است قانوني براي شاد بودن داشته باشيد، بگذاريد اين باشد: براي شاد بودن من لازم نيست حتما چيزي در زندگي ام رخ دهد. من شادم براي اين که زنده ام! زندگي موهبتي است که به من داده شده و من از آن لذت مي برم. مجله سبز

آدمهای کوچک ، رازهایشان هم کوچک است . ارد بزرگ

آرامترين کلماتند که طوفاني را با خود به همراه مي آورند . افکاري که با پاي کبوتران پيش مي آيند جهان را مسخر مي سازند . نيچه

مسلم است که در زندگي بسيار ساده تر است که انسان به داخل شهر رفته در رستوراني ساکت وآرام به آسوده گي بنشيندونوشيدني خود را بآرامي بنوشد در زمانيکه اساس زندگي بر پايهء تلاش جهد وسازنده بنا شده است!!! . آريلد نيگوست

من فکر ميکنم هيچ احساسي رهائي و آزادي بيشتري را به کسي نخواهد داد وقتي که جرأت کني در زندگي بمانند يک اتومبيل مجدد بچرخي و دور بزني!!! . ماريه بونه ويس

همواره سودجویان خود را نگهبانان راستین فرمانروا می دانند . حال آنکه فرمانروای پاکزاد ، به شمار مردم خویش پاسبان دارد . ارد بزرگ

من احساس ميکنم همواره بدنبال چيزي هستم که هرگز نخواهم يافت!!! . أوله نوئرر

اگر شغلي داري كه هيچ سختي در آن نيست پس بدان كه اصلاً شغل نداري. ماكلوم اس فوربس

بسياري افراد زمان زيادي را صرف مي کنند تا زندگي خود را بسازند بي آنکه بدانند در اين جستجو هرلحظه در حال زندگي کردن هستند!!! . پئر بُورتن

فرمانروای اندرزگو شایسته فرمانروای نیست تنها آنانی شایسته اند که اهل کارند . ارد بزرگ

براي من سفر مانند مجازاتي ست که بخود مي دهم در زماني که زندگي در نگاهم بسيار آزار دهنده و تلخ مي شود!!! . برگليوت هوبک هاف

پول در تمامي دنيا مانند يک بيماري ويروسي است که مردم دنيا نمي توانند از شر آن خلاص شوند!!! . جورج آپنس

رابطه من با پول ، اين گونه است که من هرگز اهميتي به آن نمي دهم . اينگوارد آمبيورسن

خواست فرمانروا باید هم آهنگ با مردم باشد پیشداری او  به نابودی اش می انجامد . ارد بزرگ

سعي نکنيم بهتر يا بدتر از ديگران باشيم، بکوشيم نسبت به خودمان بهترين باشيم. مارکوس گداوير

بيشتر بدبختي هاي ما قابل تحمل تر از تفسيرهايي است که دوستانمان درباره آنها مي کنند . کولتون

براي من بزرگترين مسئله دو جانبه در زندگي اين است که عاشق کسي باشم که عاشقانه دوستم دارد! . ماريا مُراستُود

فرمانروای دانا ، زخم خورده را بر هیچ کار دیوانی نمی گمارد . ارد بزرگ

داشتن يا بدست آوردن کسي آنقدر ها مهم نيست آنچه مهم است اين است که عاشقانه يکديگر را دوست داشته باشند ! . اوآ سي دبرِرگ

من فکر ميکنم همه زندگي رويائي ست از عشق! . أوله پاسه

من ميدانم که من زيباترين عشق خود را در يک کتابخانه ملاقات خواهم کرد! . هاوارد سيلته

بیچاره مردمی که فرمانروایانش  رایزن ! ، و رایزنانشان فرمانروا هستند .  ارد بزرگ

جز مرگ را ، هيچ کسي از مادر نزاد . فردوسي خردمند

در ميان ملکات ذهني ، حافظه بيش از همه مي شکفد و پيش از همه مي ميرد . کولتون

خوشبختي ميان خانه ي شماست، بيهوده آن را در ميان باغ ديگران مي جوييد. مارک اورل

مادر و پدر ، زندگیشان را با فروتنی به فرزند می بخشند .  ارد بزرگ

راز خوشبختى در اين است كه بدانيد ديگران دليل خوشبختى شما هستند. لرد تنيسون

آدم هاي حقير،انسانهاي والا را ديوانه ميپندارند. چرا كه اين انسانها سرشت نامعقول تري داشته و به سمت چيزهاي استثنائي جذب ميشوند:چيزهايي كه هيچ جذابيتي براي بسياري از مردم ندارند . فردريش نيچه

هرکسي درس مخصوص به خود را مي گيرد. ما مي توانيم به سه طريق واکنش نشان دهيم
زندگي من مجموعه اي از درسهايي است که به آن نياز دارم، درسهايي با نظم و ترتيب تمام در زندگي ام روي مي دهد.( اين سالمترين برخورد است و حد اکثر آرامش ذهن را تامين مي کند.)
زندگي يک مسابقه بخت آزمايي است اما من از هر اتفاقي که در زندگي روي مي دهد نهايت استفاده را مي برم (اين دومين انتخاب خوب است و کيفيت متوسطي را به زندگي مي بخشد)
چرا هميشه همه بلاها سر من مي آيد؟ (اين طرز برخورد نهايت ناکامي و بدبختي را تضمين مي کند)
ما در زندگي مرتبا با درسهاي تازه اي روبرو مي شويم و تا زماني که درسي را ياد نگيريم مجبور به گذراندن دوباره آن هستيم. آندرو متيوز

مردم به دنبال گزارش روزانه فرمانروایان نیستند! آنان دگرگونی و بهروزی زندگی خویش را خواستارند !! . ارد بزرگ

در زندگي هيج چيز مهم تر از اين نيست که با قلب خود در صلح باشي. نينا کارين مونسن

من هرگز اجازه نخواهم داد پول مانع کاري شود که مي خواهم انجام دهم!!! . کارستن ايس شن

در کار يک سياستمدار عشق بايدنقطه يا نشانه هر هدف باشد!!! . رئول استين

فرمانروای دانا می داند ، هیچ ندای با کُشتن خفه نمی شود . ارد بزرگ

اين کمکي نيست که تو مداوم کاري را انجام دهي که از عهده ء آن بر ميائي مهم اين است کاري را بتواني انجام دهي که تاکنون نمي توانستي و ياد نگرفته بودي!!! . بيانجار هُوُف

ايمان و باور ما در ابتداي هر مسئوليت دشواري تنها عاملي است که موفقيت نهايي مان را تضمين مي کند.
وقتي انتظار بهترين پيشامد را داريد نيروي مغناطيسي از مغزتان خارج مي شود که بهترين ها را جذب مي کند .
اگر انتظار بدترينها را داشته باشيد از مغز قدرت دافعه ا ي رها مي کنيد که سبب مي شود بهترينها از شما بگريزد حيرت انگيز است . ويليام جييمز

آن که در طلب کمال است بايد خرد ور و با دانش باشد . بزرگمهر

میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است . ارد بزرگ

تولد و مرگ اجتناب ناپذيرند ، فاصله اين دو را زندگي كنيم . سانتا بان

از ابرانسان است كه انسان هاي برتر دلگرمي و شجاعت مي گيرند . فردريش نيچه

تغيير آن چيزي نيست که مي آموزيم آن چيزهائي ست که از دست مي دهيم . جوستين گاردر

برآزندگان دستی و دامنی برای کاشتن دارند ! تا کدام فرزند برداشت کند ؟... ارد بزرگ

دنيا پر از مشکل گشاهائي ست که بدنبال مشکل ها مي گردند!!! . پئر اسلاکرتس وُوگ

انسان نميتواند کيف پول خود را در قلب خود داشته باشد!!! . تئو کوريت زينسکي

يک رياضي دان کسي است که به تنهائي مي نشيند وسعي مي کند مشکلي را حل کند که حتي خودش هم نمي دانست چنين مشکلي وجود دارد!! . آتله سربرگ

کجاست سینه کش کوهستان سرد و بلندی که گامهای برآزندگان را بر تن خویش به یادگار نداشته باشد ؟ . ارد بزرگ

غذايي را بخور كه مي پسندي ,لباسي را پبوش كه مردم مي پسندند. اديبان

اول انديشه، وانگهي گفتار . لائوسته

اولين درسي که والدين بايد به فرزندان خود بياموزند، صداقت است. شوپنهاور
پنج شنبه 13 فروردین 1388  2:25 AM
تشکرات از این پست
javid1000 ria1365
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

پاسخ به:زیباترین جمله از کیست ؟

هوالحكيم
سلام دوست عزيز
به نظر من وقتي ائمه اطهار قشنگترين جملات رو ميگند چرا به اين خارجكيا رو بياريم
هر چند بعضي از اونها هم حرفهايه قشنگي زدند
فعلا
يا علي مددي
پنج شنبه 13 فروردین 1388  10:13 AM
تشکرات از این پست
javid1000
esmailjavadi
esmailjavadi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 521

نقل قول haj_ghodrat_allah
هوالحكيم
سلام دوست عزيز
فعلا
يا علي مددي

زيبا بودند ولي من با نظر اين دوست عزيزم موافقم كه ائمه بهترين و زيباترين سخنان را گفته اند

نه بلبل باش كه حرف خودت را هدر دهي و نه طوطي باش كه حرف ديگران را تكرار كني

جمعه 14 فروردین 1388  11:26 AM
تشکرات از این پست
javid1000
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

نقل قول esmailjavadi

نقل قول haj_ghodrat_allah
هوالحكيم
سلام دوست عزيز
فعلا
يا علي مددي

زيبا بودند ولي من با نظر اين دوست عزيزم موافقم كه ائمه بهترين و زيباترين سخنان را گفته اند

نه بلبل باش كه حرف خودت را هدر دهي و نه طوطي باش كه حرف ديگران را تكرار كني

آره زیباترین ها نهج البلاغه و صحیفیه امام سجاد و اثار امام خمینی اند

پنج شنبه 13 مهر 1391  9:33 PM
تشکرات از این پست
javid1000
srf1368
srf1368
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 105

پاسخ به:زیباترین، ماندگارترین و موثرترین جملات دراین تاپیک

زندگی صحنه زیبای هنر مندی ماست

هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود