0

سردار احمدي‌مقدم بعد از تماشاي فيلم 'گزارش يک جشن'...

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

سردار احمدي‌مقدم بعد از تماشاي فيلم 'گزارش يک جشن'...

سردار احمدي‌مقدم بعد از تماشاي فيلم 'گزارش يک جشن': در معمول فيلم‌هاي حاتمي‌کيا نگاه بي‌مهرانه‌اي به سرداران دفاع مقدس وجود دارد و آنها افرادي دور از خانواده و جدا از جامعه نشان داده مي‌شوند.

سردار اسماعيل احمدي‌مقدم درباره اين فيلم اظهار کرد: پليسي در اين فيلم نشان داده شد که بين قانون و مدارا بيشتر ميل به مدارا و حداقلي‌ کردن قانون دارد. وي پليس‌هاي درون فيلم را کم و بيش شبيه هم خواند و گفت: بعضي‌ها به مدارا نزديک‌تر و بعضي‌ها به قانون نزديک‌تر بوده‌اند اما کم و بيش همه رنگ مدارا داشتند و اين خود نشان مي‌دهد فضايي که در ذهن نويسنده و کارگردان است شروع تغييرات را در نيروي انتظامي قبول کرده است.

به گزارش «نسيم» به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سردار اسماعيل احمدي‌مقدم ديشب به تماشاي آخرين ساخته ابراهيم حاتمي کيا نشست. فرمانده نيروي انتظامي درباره اين فيلم اظهار کرد: «پليسي در اين فيلم نشان داده شد که بين قانون و مدارا بيشتر ميل به مدارا و حداقلي‌ کردن قانون دارد و فراز آخر فيلم هم اين بود که شايد حرکت فتنه سال گذشته بيشتر تحت تاثير فشارهاي اجتماعي بود بدون اينکه راه حل اجتماعي ارايه شود و تصورم اين بود خيلي از اين حرکات هم سياسي نيست و بيشتر مي‌تواند جنبه اجتماعي داشته باشد. بايد تلاش کنيم مسايل اجتماعي را از زاويه غيرامنيتي ببينيم و آن را حل کنيم. اين ديدگاه درستي است.»

وي پليس‌هاي درون فيلم "گزارش يک جشن" را کم و بيش شبيه هم خواند و گفت: «بعضي‌ها به مدارا نزديک‌تر و بعضي‌ها به قانون نزديک‌تر بوده‌اند اما کم و بيش همه رنگ مدارا داشتند و اين خود نشان مي‌دهد فضايي که در ذهن نويسنده و کارگردان است شروع تغييرات را در نيروي انتظامي قبول کرده است.»

احمدي مقدم بخشي از اين فيلم را مبالغه‌آميز خواند و اظهار کرد: «معمولا در نگاه قانوني حتي براي پلمپ هم يک اخطار داده مي‌شود و يک ضرب جايي پلمپ نمي‌شود، اما براي اين که پيام فيلم رسانده شود ممکن است در جاهايي لازم به مبالغه باشد. ممکن است در بعضي از صحنه‌ها ماموران ما دچار تندرويي و افراط شوند اما معمولا نرم‌تر از اين است که در فيلم نشان داده شد.»

در فيلم‌هاي حاتمي‌کيا نگاه بي‌مهرانه‌اي به سرداران دفاع مقدس وجود دارد
احمدي‌مقدم با بيان اينکه يک فيلم را با نمي‌توان با تمام سلايق هماهنگ کرد، گفت: «يک انتقاد دوستانه به کارگردان فيلم دارم، در معمول فيلم‌هاي ايشان يک نگاه بي‌مهرانه‌اي به سرداران دفاع مقدس وجود دارد و افرادي نشان داده مي‌شود که دور از خانواده و جدا از جامعه هستند که بايد يک بار ديگر خودشان را پيدا کنند که فکر مي‌کنم که اين يک مقدار مبالغه‌آميز است.»

وي افزود، اين کارگردان خود اهل جنگ و با امثال بنده دوست است، اما مطالعه وضع زندگي خصوصي اين عزيزان اغلب چنين چيزهايي را نشان نمي‌دهد و با نشان دادن اين تصاوير اين ذهنيت به وجود مي‌آيد که زندگي سرداران دفاع مقدس به گونه‌ايست که با خانواده‌هايشان مشکل دارند و اين نگاه مقداري بي‌مهرانه است.

فرمانده نيروي انتظامي هم چنين درباره فيلم «اسب حيوان نجيبي است» و مشکلات نيروي انتظامي با اين فيلم گفت: «من هنوز اين فيلم را نديده‌ام و نمي‌توانم درباره آن اظهارنظر کنم.»

یا حسین (ع)

شنبه 23 بهمن 1389  2:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها