0

کباب چوبی

 
matin60
matin60
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 147
محل سکونت : اصفهان

کباب چوبی

کباب چوبی

مواد لازم برای چهار نفر:

گوشت چرخ کرده:  300 گرم

پیاز خرد شده:  یک عدد

ساقه کرفس خرد شده:  یک شاخه

مغز نان:  پنج قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری

پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ زده شده: یک عدد

روغن مایع:  یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون:  به میزان لازم

مواد لازم برای سالاد:

بلغور گندم :  پیمانه

مغز تخمه آفتابگردان بو داده: چهار قاشق غذاخوری

برگ کرفس خرد شده: نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت، پیاز، کرفس و مغز نان را در دستگاه غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید. جعفری، آویشن، تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تا خمیر مانند شود.این مخلوط را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با فشار دست مثل کباب کوبیده به یک سیخ چوبی بکشید. سر و ته کباب‌ها را فشار دهید تا به سیخ بچسبد.

برای تهیه سالاد بلغور را چند دقیقه در آب بجوشانید تا پخته و نرم شود. سپس آن را آبکشی کرده و به همراه مغز تخمه، روغن زیتون، نمک، فلفل و برگ کرفس در ظرفی ریخته و هم بزنید.

کباب چوبی را می‌توانید کمی چرب کرده و به مدت هشت تا ده دقیقه روی منقل یا کباب پز، کباب کنید. در غیر این صورت یک تابه نچسب را چرب کرده و کباب‌ها را در آن بچینید  و روی حرارت متوسط قرار دهید تا اطراف آن سرخ و پخته شود. این کباب را با سالاد بلغور سرو کنید.

پنج شنبه 12 آذر 1388  11:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها