کباب چوبی
مواد لازم برای چهار نفر:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز خرد شده: یک عدد
ساقه کرفس خرد شده: یک شاخه
مغز نان: پنج قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
پودر آویشن : نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: یک عدد
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون: به میزان لازم
مواد لازم برای سالاد:
بلغور گندم :
پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان بو داده: چهار قاشق غذاخوری
برگ کرفس خرد شده: نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز، کرفس و مغز نان را در دستگاه غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید. جعفری، آویشن، تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تا خمیر مانند شود.این مخلوط را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با فشار دست مثل کباب کوبیده به یک سیخ چوبی بکشید. سر و ته کبابها را فشار دهید تا به سیخ بچسبد.
برای تهیه سالاد بلغور را چند دقیقه در آب بجوشانید تا پخته و نرم شود. سپس آن را آبکشی کرده و به همراه مغز تخمه، روغن زیتون، نمک، فلفل و برگ کرفس در ظرفی ریخته و هم بزنید.
کباب چوبی را میتوانید کمی چرب کرده و به مدت هشت تا ده دقیقه روی منقل یا کباب پز، کباب کنید. در غیر این صورت یک تابه نچسب را چرب کرده و کبابها را در آن بچینید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا اطراف آن سرخ و پخته شود. این کباب را با سالاد بلغور سرو کنید.