برشتوک
مواد لازم
پودر قند: دو پیمانه (300 گرم)
آرد گندم: دو و نیم پیمانه (350 گرم)
آرد نخودچی: دو پیمانه (220 گرم)
روغن جامد: یک پیمانه (215 گرم)
پودر هل: یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو: دو قاشق سوپخوری
مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک
شکلات قهوهای: 150 گرم
شکلات سفید: 150 گرم
پسته: یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و آرد گندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن در آمد از روی حرارت بر دارید. آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمه گرم شوند. قند، پودرهل، و پودر کاکائو را به مواد بیافزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتیمتر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بسته شدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزیین کنید.