کروسان
مواد لازم برای خمیر:
شیر: یک و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن جامد: یک سوم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خیمر ترش: یک قاشق سوپخوری
نمک: یک قاشق سوپخوری
شکر: یک قاشق سوپخوری
آرد: به میزان لازم
مواد میانی:
سوسیس: دو عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
قارچ: ده عدد
ادویه، آویشن و جوز هندی: به میزان لازم
پنیر پیتزا: به میزان لازم
طرز تهیه:
خمیر ترش را به مخلوط شکر و شیر داغ افزوده سپس تخم مرغ، روغن جامد، نمک، فلفل و آرد را به مایه خمیر اضافه کرده تا خمیر به دست نچسبد.
پیاز را خرد کرده و به همراه سوسیس کمی تفت داده و مقداری رب و ادویه در آن میریزیم. آنگاه از خمیر مثلثهای کوچک را برش داده و از موادمان در قاعده مثلث قرار داده و با کمی پنیر پیتزا که روی آن ریخته، لوله میکنیم و دو گوشه خمیر را با دست به سمت داخل خم میکنیم. روی خمیر، زرده تخم مرغ زده و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه میپزیم.
نکته:
ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید.