0

موسائیان: در «گلچهره» قصد آشنایی زدایی نداشتم

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

کارگردان فیلم سینمایی «گلچهره» بیان کرد: به هیچ عنوان قصد آشنایی زدایی نداشتم، البته برای نقش رخساره افراد بسیاری را تست کردم اما گمان می‌کنم اگر بخواهم یک بار دیگر این فیلم را بسازم هیچکس بهتر از خانم مستوفی نخواهد بود.

به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «گلچهره» با حضور وحید موسائیان کارگردان و تهیه‌کننده، مسعود رایگان، افشین هاشمی، هدایت هاشمی، لادن مستوفی، بازیگران، فردین شهبازیان آهنگساز، سیدمازیار شیخ‌محبوبی صدابردار، مسعود میمی مدیربرنامه‌ریزی، بهزاد آدینه طراح صحنه و لباس با مدیریت علی علایی رئیس انجمن نویسندگان و منتقدان سینمایی در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست شهبازیان با اشاره به ساخته شدن موسیقی فیلم «گلچهره» گفت: موسیقی این فیلم برگرفته از موسیقی‌های بومی در افغانستان است و در طی سفری که سال 43 به این کشور داشتم با موسیقی آنها آشنا شدم، البته موسیقی این فیلم در فاصله یک هفته نوشته شد و حدود یک ماه بر روی کار کردم.
وی ادامه داد: اگر آنالیز کنید نوع هارمونی استفاده شده منطبق است زیرا موسیقی افغان‌ها این گونه است و البته به شدت با موسیقی‌های دم دستی که زیاد شنیده می‌شود مخالف هستم به همین دلیل از موسیقی بومی مردم این سرزمین بهره بردم.
همچنین موسائیان کارگردان با بیان این که به دنبال انتخاب بهترین بازیگرها برای فیلم «گلچهره» بودم افزود: به هیچ عنوان قصد آشنایی زدایی نداشتم، البته برای نقش رخساره افراد بسیاری را تست کردم اما گمان می‌کنم اگر بخواهم یک بار دیگر این فیلم را بسازم هیچ کس بهتر از خانم مستوفی نخواهد بود.
مستوفی نیز در ادامه صحبت‌های موسائیان اظهارکرد: بخش عمده موفقیت فیلم ناشی از همدلی و همراهی کل گروه بود زیرا همگی به جزئیات و کیفیت مناسب فیلم اهمیت بسیار می‌دادیم.
در ادامه علائی مدیر نشست خطاب به هدایت هاشمی مبنی بر این که شب گذشته شما را در فیلم «یک حبه قند» با لهجه یزدی دیدیم و امشب نیز شما را در لهجه مشهدی مشاهده کردیم بنابراین ممکن است شما را شب آینده در لهجه مثلا لری ببینیم، نظر خودتان در مورد این دو فیلم چیست؟
هدایت هاشمی بازیگر، پاسخ داد: شب گذشته مجبور شدیم دروغ بگویم که یزدی هستم زیرا در غیر این صورت هیچ کس باور نمی‌کرد که من اصالتاً متعلق به این شهر نیستم. اما بابت این دروغ عذرخواهی می‌کنم و باید بگویم اصالتا مشهدی هستم و هیچ کس نمی‌تواند ایرادی به لهجه‌ام بگیرد چون من این بار واقعا مشهدی هستم.
وی ادامه داد: برای سه نفر از گروه فیلمبرداری که طی سانحه‌ای دچار آسیب شدند آرزوی سلامت می‌کنم و امیدوارم با دعای شما هرچه زودتر به سلامت برسد.
همچنین محب‌اهری؛ بازیگر با بیان این که بازیگران در سینما تقسیم و دسته‌بندی می‌شوند عنوان کرد: فیلمسازان عموما از من انتظار بازی نقش‌های تلویزیونی‌ام را دارند حتی آقای موسائیان با تردید مرا برای این نقش انتخاب کردند بعد از چند بازی کوتاه توانستند به من اعتماد کنند. به هرحال من یک بازیگر هستم و می‌توانم هر نقشی را بازی کنم.
علائی در این باره گفت: دوستان خبرنگار بنویسند که محب‌اهری می‌تواند هر نقش خاص و متفاوتی را بازی کند تا فیلمسازان بدانند و نگاه خود را تغییر دهند.
در ادامه هدایت هاشمی بازیگر بیان کرد: برای من بسیار مهم است که بتوانم نقش خود را درست بازی کنم و البته نقشی که قرار بود در گلچهره بازی کنم ساخت و سازهای بسیاری مانند تغییر صدا، راه رفتن و... می‌طلبید و امیدوارم حاصل، باورپذیر شده باشد.
همچنین رایگان دیگر بازیگر این فیلم سینمایی افزود: من خود از طرفداران استفاده از لهجه در سینما، تلویزیون و تئاتر هستم اما به شرط آنکه بازیگر بتواند به خوبی به آن لهجه مسلط شود وبه گمانم توانستم لهجه مناسبی را در این اثر ارائه دهم.

حمید.bmp

شنبه 23 بهمن 1389  9:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها