گزارش نشست خبری فیلم «ارتباط خانوادگی »؛
مقدس: «ارتباط خانوادگی» ادامه فعالیتم در ساخت فیلم کوتاه است
کارگردان فیلم سینمایی «ارتباط خانوادگی» گفت: «ارتباط خانوادگی» ادامه جریان فعالیت ساخت فیلم کوتاه است.
به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر، جلسه نشست نقد و بررسی فیلم «ارتباط خانودگی» با حضور تنی چند از عوامل آن در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
بنابر این گزارش، از عوامل فیلم نادرمقدس، تهیهکننده و کارگردان، شیرین بینا ، کتایون امیرابراهیمی و بهروز بقایی بازیگران، افسانه منادی فیلمنامهنویس و فریدون شیردل تهیه کننده در این جلسه حضور داشتند.
همچنین «عزیزالله حاجی مشهدی» منتقد سینما، مدیر این نشست بود.
«نادرمقدس» در این نشست گفت: «ارتباط خانوادگی» الهامی از داستان توکیو دارد و ادامه جریان فعالیت من در عرصه ساخت فیلم کوتاه است... متاسفم که سینمای حرفهای به من مجال نداد تا خودم فیلمنامهاش را بنویسم ولی از همه بزرگانی که در این فیلم حضور داشتند راضیام و نهایت تشکر را دارم.
افسانه منادی در ادامه گفت: ما تمام تلاشمان را حین تولید فیلم انجام دادیم و دیگر نیازی به گفتن مکرر آن نمیبینم.
بهروز بقایی نیز در بخشی از نشست فیلم «ارتباط خانوادگی» اظهار داشت: حرف خاصی ندارم فقط باید بگویم که نادر مقدس از معدود کسانی است که از ارزشهای کاریاش عدول نمیکند و رابطه سالم و خوبی بین اعضای گروهش برقرار است.
عزیزالله حاجیمشهدی منتقد سینما و مدیر جلسه نیز به این که نمیتواند خودش سوالاتی از عوامل بپرسد و فقط باید منتظر سوالات حاضران باشد اعتراض کرد و گفت : جشنواره فجر فقط از پوسته حمایت میکند و به مغز توجه ندارد ، به همین دلیل من ، منتقد 40 سال سابقه نمیتوانم اظهارنظر کنم.
افسانه منادی در ادامه گفت: در «ارتباط خانوادگی» سعی کردیم همه آدمهای کار ما باور پذیر باشد مثلا همین کاراکتر فریبا که به نظر خوشبخت میرسد در بطن خودش مشکلاتی دارد و ما اصلا دوست نداشتیم قهرمانپروری کنیم و به نظرمان همه شخصیتها نرمال وطبیعی هستند.