0

امام حسين عليه السلام برده اي را كه غذايش را با سگي گرسنه تقسيم مي كرد، آزاد كردند و باغي را هم به ا

paysokhan
paysokhan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 364

امام حسين عليه السلام برده اي را كه غذايش را با سگي گرسنه تقسيم مي كرد، آزاد كردند و باغي را هم به ا

امام حسين(ع) در كوچه اي ديدند كه برده اي مشغول خوردن نان بود. ديد جلويش سگي گرسنه است. او با دقت تمام نان اش را نصف كرد مقداري را پيش سگ انداخت و بقيه را خودش خورد. امام حسين(ع) جلو آمدند و پرسيدند چرا اين كار را كردي و چه احساسي داشتي؟ نان را درست نصف كردي و نصفش را به سگ دادي؟ گفت آقا داشتم نان مي خورم، چشمم به اين سگ افتاد. ديدم بدجوري به من نگاه مي كند. خجالت كشيدم از اين سگ خجالت كشيدم، من بخورم او نگاه كند و همه را خودم بخورم. امام حسين(ع) مكثي كرد و چشمش پر از اشك شد. امام حسين(ع) گريه كرد و گفت مباركباد بر تو اي برادر اين اخلاق الهي كه داري. كسيكه از نگاه سگ گرسنه خجالت مي كشد محاسن ديني و ادب الهي است. امام حسين(ع) او را آزاد كرد و باغي را به او هديه كرد. گفت تو انسان تمام عياري. ديني كه  همسفره شدن حتي با سگ را به عنوان يك ادب ديني تبليغ و ترويج مي كند آنوقت اين دين در مورد انسان گرسنه مي گويد بايستيم و نگاهش كنيم.

اسلام پیروز است

شنبه 23 بهمن 1389  1:22 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:امام حسين عليه السلام برده اي را كه غذايش را با سگي گرسنه تقسيم مي كرد، آزاد كردند و باغي را

من كه احساس مي كنم از اين برده هم كمترم با اينكه ازادم! خدا خيرش دهد

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یک شنبه 14 اردیبهشت 1393  8:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها