مورخ يهودي : ملت يهود يک افسانه است
نويسنده کتاب " ملت يهود موضوعي ساختگي" تاکيد کرد اسرائيل محصول استعمار فلسطين توسط مکتب صهيونيسم است.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره انگليسي شالومو سند استاد تاريخ معاصر دانشگاههاي تلاويو و برکلي و فرانسه گفت به نظر من ملت يهود يک افسانه است که براي بوجود اوردن اسرائيل ساخته شد و همين افسانه هم در نهايت مي تواند باعث فروپاشي ان شود.
اين استاد يهودي گفت به نظر من اين باور رايج چه در اسرائيل و چه در امريکا که ملت يهود در دوهزار سال پيش از سرزمين فلسطين رانده و اواره شدند يک افسانه است و حقيقتي تاريخ نمي باشد. به نظر من همه توجيهات تاريخي که براي اثبات صهيونيسم استفاده مي شود غلط است و من اين مسئله را در کتابم اثبات کرده ام.
اين نويسنده يهودي گفت به نظر من اسرائيل دمکراسي واقعي نيست زيرا اسرائيل دولت مردمش نيست بلکه دولت يهودي و براي يهوديان است از اين رو نمي تواند يک دمکراسي واقعي باشد.
شالومو سند افزود در واقع اسرائيل محصول استعمار صهيونيسم است که سرزمين فلسطين را از فلسطينيان گرفت.
وي تاکيد کرد من خود طرفدار تشکيل کشور فلسطين در کنار اسرائيل هستم و از طرف ديگر تلاش مي کنم تا اسرائيل به دولتي براي همه شهروندانش تبديل شود نه اينکه فقط براي يهوديان باشد.