گوشت چرخ كرده نيم كيلو
نعناع 250 گرم
زرشك يك فنجان
برنج يك فنجان
نمك و ادويه به مقدار لازم
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
آلوي خراسان نصف فنجان
طرز تهيه
نعناع را شسته و خيلي ريز خرد مي كنيم . برنج را با دوليوان آب گرم مي گذاريم پخته شود .
سپس آبكشي مي كنيم تا آب آن كاملاً برود بعد له مي كنيم و با نعناع خرد كرده ، مخلوط مي كنيم .
گوشت را خوب چرخ كرده ، آلوي خراساني ( آلوي بخارا ) و زرشك را كه از قبل 15 دقيقه خيسانده ايم با گوشت
و نمك و ادويه خوب ورز مي دهيم . به هراندازه كه مي خواهيم كوفته ها را درست مي كنيم و در دست گرد مي كنيم .
پيازداغ و دو ليوان آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش بيايد
سپس كوفته ها را درون قابلمه چيده و مي گذاريم پخته شود .