0

کوفته زرشک

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

کوفته زرشک

گوشت چرخ كرده نيم كيلو

نعناع 250 گرم

زرشك يك فنجان

برنج يك فنجان

نمك و ادويه به مقدار لازم

پياز داغ 2 قاشق غذاخوري

آلوي خراسان نصف فنجان



طرز تهيه

نعناع را شسته و خيلي ريز خرد مي كنيم . برنج را با دوليوان آب گرم مي گذاريم پخته شود .

سپس آبكشي مي كنيم تا آب آن كاملاً برود بعد له مي كنيم و با نعناع خرد كرده ، مخلوط مي كنيم .

گوشت را خوب چرخ كرده ، آلوي خراساني ( آلوي بخارا ) و زرشك را كه از قبل 15 دقيقه خيسانده ايم با گوشت

و نمك و ادويه خوب ورز مي دهيم . به هراندازه كه مي خواهيم كوفته ها را درست مي كنيم و در دست گرد مي كنيم .

پيازداغ و دو ليوان آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش بيايد

سپس كوفته ها را درون قابلمه چيده و مي گذاريم پخته شود .
سه شنبه 10 آذر 1388  11:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها