0

کوفته شوید باقالا

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

کوفته شوید باقالا

گوشت چرخ كرده:300گرم
شويد:300گرم
باقلا سبز بدون پوست:300گرم
برنج: 150 گرم
روغن: 4 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين: به ميزان لازم
تخم مرغ: 1 عدد
پياز داغ: 3 قاشق غذاخوري
زعفران حل شده: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه: باقلا را پاك كنيد. پوست دوم آنها را نيز درآوريد، يعني هر دو پوست دانه باقلا را جدا كنيد. شويد را هم پاك كرده و بشوييد. بعد از اين كه آب اضافي آنها خارج شد، ريز خرد كنيد. از چند ساعت قبل برنج را خيس كنيد. گوشت، باقلا، شويد، برنج خيس شده، تخم مرغ، يك قاشق پياز داغ، نمك، فلفل، كمي زردچوبه و زعفران را مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد كوفته چسبندگي پيدا كند و كوفته ها هنگام پخت باز نشوند. قاشق پياز داغ را در قابلمه بريزيد و با كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد و مقداري آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا جوش بيايد. سپس از مواد كوفته به اندازه يك پرتقال كوچك برداشته، در دست گرد كنيد و داخل آب جوش قابلمه بگذاريد. حرارت را كم كرده و بگذاريد كوفته ها با حرارت ملايم بپزند و مغز پخت شوند. در صورت دلخواه مي توانيد چند عدد آلو خشك و يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي در آب كوفته بريزيد.

سه شنبه 10 آذر 1388  11:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها