مواد لازم:
گوشت ماهيچه سردست :: نيم كيلو
جوي پوست گرفته :: دو و يك دوم فنجان
پياز متوسط :: 4عدد
تره- اسفناج- جعفري و گشنيز خرد شده :: نيم كيلو
كشك سائيده غليظ :: 3 فنجان
سير داغ و نعناع داغ :: به مقدار دلخواه
نمك و فلفل :: به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
جو را قبلاً شسته و خيس كنيد. سپس با گوشت و پياز درسته با شعله ملايم بپزيد. پياز را از صافي سيمي رد كرده و با سبزي خرد كرده، به آش اضافه كنيد. سپس كشك را به آش اضافه كرده وبگذاريد كشك در آش كاملاً جوشيده و جا بيفتد. آش را در ظرف كشيده و روي آن را با كمي كشك سائيده، سير داغ و نعناع داغ تزئين كنيد.
نكات تغذيه اي :
جو يكي از قديمي ترين غلات است.
جو داراي مقدار بسيار كمي چربي اشباع ، كلسترول و سديم است. همچنين منبع خوبي از فيبرغذايي و تيامين است. به همين دليل استفاده از آن به عنوان يك ماده غذايي مفيد، قابل توجه است.
فيبر موجود در جو از نوع فيبر محلول است كه باعث كاهش كلسترول خون مي شود. بنابراين مصرف آن براي افراد داراي كلسترول بالا توصيه مي شود.