مـــــــــواد لازم :
پيازچه :: 1 كيلو
فلفل دلمه اي :: 1 عدد
گوجه فرنگي سفت :: 2 عدد
نمك و فلفل :: ه ميزان لازم
ماكاروني پيچ رنگي :: 1 پيمانه
سس مايونز :: نصف پيمانه
خامه :: نصف پيمانه
سركه :: 1 قاشق سوپخوري
ترب سفيد درشت :: 1 عدد
ماست چكيده :: نصف پيمانه
طــــــــرز تهيه :
در ظرف مناسبي آب مي ريزيم و در آن يك قاشق سوپخوري نمك ، يك قاشق سركه و سه قاشق روغن مايع ريخته ، روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوشدد سپس ماكاراني را در آب جوش مي ريزيم تا مغز آن بپزد اما له نشود، آنگاه ماكاراني را در آبكش ريخته و مقداري آب نيمه گرم روي آن مي ريزيم ، پيازچه را پس از پاك كردن و شستن و خشك كردن ، خرد مي كنيم . فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي ها را خرد نموده ، در اين هنگام سس سالاد را آماده مي كنيم ، به اين ترتيب كه : سس مايونز، ماست چكيده ، خامه ، نمك و فلفل را با چنگال هم مي زنيم ، سپس سركه را اضافه مي كنيم . ابتدا ماكاراني و فلفل دلمه اي و بعد پيازچه را اضافه مي كنيم ، گوجه فرنگي ها را زماني كه سالاد را روي ميز مي بريم ، در آخرين لحظه اضافه مي كنيم كه در سالاد آب نيندازند (لازم به توضيح است كه فقط وسط گوجه فرنگي را استفاده مي كنيم ) ، سپس سالاد را در ظرف مورد نظر ريخته يا مي توانيم داخل ترب سفيد را خالي كرده و سالاد را درون آن بريزيم