اين افسر از حكومت اسلامي صحبت كرده
گروه ويژه نامه ها / حوزه حماسه و مقاومت
89/11/21 - 00:05
شماره:8911201667
سندي از ساواك درباره يك افسر انقلابي
اين افسر از حكومت اسلامي صحبت كرده
خبرگزاري فارس:كلاسه 28363 گزارش نموده است كه: افسر نامبرده چندين مرتبه از حكومت اسلامي صحبت كرده و شديداً از عقايد خود طرفداري ميكند و هنگام صحبت نيز بسيار جدي است.
به گزارش سرويس حماسه و مقاومت فارس ، آن چه خواهيد خواند گزارشي از سازمان اطلاعات و امنيت كشور است كه درباره يك سروان ارتش داده شده است. سرواني كه دوسال پس از صدور اين سند ، به فرماندهي نيروي زميني ارتش رسيد.تاريخ تنظيم اين سند دي ماه سال 1357 مي باشد:
موضوع: كنترل اعمال و رفتار سروان علي صياد شيرازي
منبع 4422 گزارش نموده است كه: رفتار نامبرده با گذشته فرق كرده و بدين ترتيب كه بيشتر تمايل به انزوا و گوشهگيري از ديگران دارد و اظهاراتش غير عادي بوده و آثار حكومت نظامي و طرز رفتار دولت با مردم از صحبتهايش مشهود است و در بحث كوتاهي كه سر صف پيش آمد اظهار داشت كه علماي اسلام وظيفه دارند در مقابل هر ستمي سكوت نكنند و وظايفي دارند كه ما از آن آگاه نيستيم، روزي كه تيمسار سپهبد نجيمي براي پرسنل سخنراني كرد در بحثي كه پيش آمد افسر نامبرده اظهار داشت از اينكه امروز خود را دراين اجتماع ميبينيم سخت متأسف هستم و ننگ دارم.
2ـمنبع 4268 گزارش نموده است كه:
الف ـ نامبرده فوق فردي است مؤمن و معتقد در كارهاي مربوطه نهايت دقت وسعي را به كار ميبرد و با علاقهمندي انجام ميدهد لكن برابر اظهار ديگران در شرايط فعلي جزو كساني است كه عليه مقامات صحبت ميكند و طرفدار برنامه انقلاب مردم است ولي خود من چيزي از او نشنيدهام.
ب ـ چند روز پيش كه لايحه لغو قانون خدمات اجتماعي زنان به مجلس داده شد از ورزش صبحگاهي به طرف ستاد ميرفتيم و من اظهار داشتم سپاه دانش براي كشاورزان خيلي خوب بود و آنها را با سواد كرد ولي ايشان در جواب اظهار داشتند طرحهاي بهتر از آن هم هست كه ظرف يك سال همه را درست كند.
3ـ كلاسه 28363 گزارش نموده است كه: افسر نامبرده چندين مرتبه از حكومت اسلامي صحبت كرده و شديداً از عقايد خود طرفداري ميكند و هنگام صحبت نيز بسيار جدي است.
4ـ نامبرده از مورخه 29/9/57به مدت 4 روز در خارج از پادگان تحت كنترل تيم 101 بوده كه مورد مشكوكي از وي مشاهده نشده است.
5ـ با عرض مراتب بالا استدعا ميشود مقرر فرمائيد اوامر عاليه را ابلاغ فرمايند.
(تصوير اين سنددر قسمت «عكس هاي مرتبط» ضميمه شده است.)
پاسداشت سي و دومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در خبرگزاري فارس
انتهاي پيام/
پنج شنبه 21 بهمن 1389 6:24 PM
تشکرات از این پست