0

عبدل بشير ديدار استقلال و ام صلال را سوت مي‌زند

for_today
for_today
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 149

داور سنگاپوري ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و ام صلال قطر در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا را قضاوت مي كند.

شنبه 8 فروردین 1388  6:09 PM
تشکرات از این پست
bec3rso
bec3rso
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 33

پاسخ به:عبدل بشير ديدار استقلال و ام صلال را سوت مي‌زند

مرفاوى: با پيروزى مقابل «ام صلال» هواداران را خوشحال مى كنيم

تهران IranSport.Net - صمد مرفاوى مربى تيم استقلال تهران در آستانه ديدار اين تيم مقابل ام صلال قطر گفت: با پيروزى مقابل ام صلال هواداران را خوشحالم مى كنيم. وى خاطرنشان ساخت: با تمام قوا به مصاف حريف خود در قطر مى رويم و در اين ديدار فقط به پيروزى مقابل ام صلال فكر مى كنيم. او ادامه داد: شناخت خوبى نسبت به اين تيم پيدا كرديم و پس از بازبينى فيلم هاى بازى ام صلال آن را تحليل كرده و فهميديم كه حريف سرسختى داريم و بايد با استفاده از فرصت هايى كه در اين ديدار به دست مى آوريم مقابل آنان به پيروزى برسيم. وى افزود: تمرينات خوبى را هم براى ديدار با ام صلال انجام داديم ضمن آنكه اكنون با توجه به پيروزى مقابل ملوان بازيكنان تيم در بهترين شرايط روحى خود قرار دارند. مرفاوى درخصوص بازى مقابل ملوان گفت: در ديدار با ملوان به خواسته ها و انتظاراتى كه از بازيكنان خودمان داشتيم، رسيديم و با پيروزى مقابل اين تيم موقعيت خود را در صدر جدول تثبيت كرديم.مربى تيم استقلال در پايان اظهار داشت: ملوان تيم خوبى است و بازيكنان اين تيم در مقابل ما بسيار با انگيزه كار كردند اما بازيكنان استقلال توانستند از فرصت هاى به دست آمده استفاده كنند و دروازه حريف را ۳ بار متوالى باز كنند.

دوشنبه 17 فروردین 1388  11:28 AM
تشکرات از این پست
bec3rso
bec3rso
کاربر برنزی

ترکیب احتمالی استقلال مقابل ام صلال
استقلال در روزى که سیاوش اکبرپور و پیروز قربانى را به دلیل محرومیت در اختیار نداشت، موفق شد با کسب پیروزى پرگل مقابل ملوان

استقلال در روزى که سیاوش اکبرپور و پیروز قربانى را به دلیل محرومیت در اختیار نداشت، موفق شد با کسب پیروزى پرگل مقابل ملوان همچنان به صدرنشینی  در لیگ برتر ادامه داده و با انگیزه بالا خود را آماده جدال حساس با ام صلال قطر در لیگ حرف هاى آسیا نماید. در حالى که آبی پوشان سه شنبه شب مقابل حریف قطرى خود صف آرایى خواهند کرد،ازا ردوى این تیم خبر می رسد امیر قلعه نوعى قصد دارد به نسبت بازى با ملوان تغییراتى در ترکیب اصلی اش ایجاد کند که از جمله آن می توان به بازگشت سیاوش اکبرپور و پیروز قربانى به جمع نفرات اصلى و نیمکت نشینى فرهاد مجیدى اشاره کرد. گویا از آنجا که امیدرضا روانخواه بازگشت نسبتاً خوبى داشت و مقابل ملوان عملکرد قابل قبولى ارائه کرد، امیر قلعه نوعى تصمیم گرفته از او در جمع مردان خط میانی اش استفاده کرده و قید استفاده از کاپیتان اول خود را در دوحه بزند. اینگونه به نظر می رسد که استقلال مقابل ام صلال با ترکیب طالبلو، کوشکى، قربانى، منتظرى، حیدرى، جا نواریو، کاظمى، روانخواه، بیک زاده،ا کبرپور و برهانى به میدان برود.

دوشنبه 17 فروردین 1388  11:32 AM
تشکرات از این پست
bec3rso
bec3rso
کاربر برنزی

شکوری : باز هم به ام صلال گل می زنم !
هادى شکورى که ۲ بار تجربه گلزنى به تیم قطرى را دارد امیدوار است تا باز هم با بازکردن دروازه ام صلال بتواند مهره اى مؤثر براى تیمش به حساب بیاید.
• شرایط استقلال براى رویارویى با ام صلال چطور است؟
- خوشبختانه شرایط تیم خیلى خوب است. هم روحیه تیم بالا است و هم بچه هاى تیم آماده و سرحال. ما مشکلى براى رویارویى با ام صلال نداریم تا
انشاء الله درست مثل بازى با ملوان بتوانیم یک بازى قابل قبول را از خود به معرض نمایش بگذاریم.
• چقدر نسبت به ام صلال شناخت دارید؟
- اعضاى کادر فنى تمام بازى هاى این تیم را مورد آنالیز قرارداده اند. ما نقاط ضعف و قوت ام صلال را به خوبى مى شناسیم تا با تکیه بر این شناخت مقابل آنها ظاهر شویم. خود من سابقه بازى کردن مقابل ام صلال را دارم. آنها هرچقدر هم که خوب باشند قدرت و توانایى شان به استقلال نمى رسد. اگر چه ام صلال یکى از تیم هاى قدرتمند قطر به حساب مى آید اما به هر حال تیم ما هم استقلال است و ما باید به دفاع از حیثیت نام و سابقه تیم مان بپردازیم.
• گویا خودت هم سابقه گلزنى به ام صلال را دارى؟
- بله ، زمانى که در تیم العربى قطر بازى مى کردم ۲ بار موفق به باز کردن دروازه ام صلال شدم.
• پس با این وجود براى بازى مقابل این تیم انگیزه ات زیاد است؟
- دقیقاً همینطور است. در صورت قرار گرفتن در ترکیب تمام سعى وتلاشم را براى ارائه یک بازى زیبا انجام مى دهم. دوست دارم سومین گلم را به ام صلال بزنم تا اینگونه براى تیمم تأثیرگذار باشم.
• استقلال در بازى هاى آسیایى تا اینجاى کار نتوانسته خوب ظاهر شود. دلیلش را چه مى دانى؟
- بدشانسى. تیم ما در بازى هاى آسیایى عملکرد بدى نداشت. ما فقط در کسب نتیجه ناکام بودیم وگرنه از لحاظ بازى از حریفانمان سرتر بودیم. در بازى با الاتحاد در یک غافلگیرى بازنده شدیم. مقابل الجزیره هم که به هر درى زدیم بسته بود. همه دیدند که استقلال مقابل الجزیره خیلى برتر بود اما بدشانسى مانع پیروزى ما شد.
• این بدشانسى در بازى با ام صلال دوباره سراغ شما را نمى گیرد؟
- فکر نمى کنم چنین باشد. در ۲ بازى که انجام دادیم تجربیات لازم را پیدا کردیم. متوجه شدیم که این بازى ها با دیدارهاى لیگ خیلى فرق مى کند. به همین دلیل با تکیه بر این تجربیات به مصاف ام صلال مى رویم.
• استقلال براى صعود به مرحله بعد باید از قطر امتیاز بگیرد. چقدر توانایى غلبه بر ام صلال را دارید؟
- نمى خواهیم کار را به لحظات آخر بسپاریم و منتظر اما و اگرها باشیم.
بایددر قطر به هر طریق ممکن پیروز میدان باشیم تا نگران بازى هاى بعدى نباشیم. هدف ما قهرمانى در آسیا است و نباید از رسیدن به این هدف باز بمانیم. انشاء الله بعد از پیروزى مقابل ام صلال به برترى مقابل الاتحاد فکر مى کنیم تا آن شکست تلخ را به فراموشى بسپاریم.
دوشنبه 17 فروردین 1388  11:41 AM
تشکرات از این پست
bec3rso
bec3rso
کاربر برنزی

برهانی: آقای گلی زیاد مهم نیست
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: تمام تلاشم را به کار می‌گیرم تا استقلال قهرمان لیگ شود و در این بین آقای گلی برای من اهمیت ندارد.

آرش برهانی پس از پیروزی مقابل ملوان درجمع خبرنگاران اظهار داشت: بازیکنان ما در این دیدار بسیار آماده و سرحال نشان دادند و ما خوشبختانه توانستیم از تمام فرصت‌های خود به بهترین شکل سود برده برنده این دیدار شویم.

وی در خصوص به ثمر رساندن دو گل در این دیدار و شانس بالایش برای آقای گلی تاکید کرد: در ابتدا برای من موفقیت استقلال از هر چیز دیگری مهمتر است و پس از آن تلاش می‌کنم آقای گل لیگ شوم.

مهاجم استقلال با اشاره به نزدیک شدن خود به رضا عنایتی بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر ایران یادآورد شد: عنایتی هم تیمی من بوده و مهم افتخار آفرینی برای استقلال است و فرقی نمی‌کند من یا عنایتی آقای گل تاریخ لیگ برتر شویم اما، تمام تلاشم را می‌کنم تا با به ثمر رساندن دو گل دیگر به این مهم دست یابم.

وی افزود: تمرینات فشرده‌ای را در تعطیلات پشت‌سر گذاشتیم و به نتایجی هم که ذوب‌آهن کسب می‌کند کاری نداریم. ما استقلالیم و به دنبال کسب عنوان قهرمانی لیگ هستیم.

دوشنبه 17 فروردین 1388  11:42 AM
تشکرات از این پست
bec3rso
bec3rso
کاربر برنزی

فيصل بن احمد: از استقلال 3 امتياز مي خواهيم

رئيس باشگاه ام صلال گفت: ما از بازي مقابل استقلال ايران به دنبال كسب هر سه امتياز هستيم.

شيخ فيصل بن احمد آل تني در مصاحبه اي با شبكه الجزيره در مورد بازي مقابل استقلال اظهار داشت: بازي بسيار دشواري است. استقلال ايران سابقه زيادي در رقابت هاي بين المللي در سطح آسيا دارد. بازيكنان و مربيان ام صلال بايد به اين نكته واقف باشند و با اين آگاهي مقابل اين تيم به ميدان بروند.
وي كه تيمش از دو بازي اخير تنها يك امتياز گرفته است ادامه داد: در ام صلال هيچ گونه بحراني وجود ندارد و بر خلاف گزارش رسانه ها بدشانسي هر از گاهي گريبان تيم هاي فوتبال را مي گيرد.
رئيس باشگاه ام صلال اعتراف كرد اين تيم در برخي نقاط ضعف هايي وجود دارد و تاكيد كرد: كادر فني تلاش مي كند اين نقاط ضعف را برطرف كند. از بازيكنان خواسته ام از ابتداي بازي براي كسب سه امتياز مقابل استقلال به ميدان بروند.

دوشنبه 17 فروردین 1388  11:44 AM
تشکرات از این پست
bec3rso
bec3rso
کاربر برنزی

يك خبرنگار استقلالي از محل تمرين پرسپوليس اخراج شد

يك خبرنگار استقلالي از محل تمرين پرسپوليس اخراج شد
خبرنگار يكي از رسانه‌هاي ورزشي توسط تعدادي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس به خاطر استقلالي بودن از محل تمرين اخراج شد و به او اجازه حضور در موسسه خيريه عمل را ندادند.
دوشنبه 17 فروردین 1388  11:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها