پاسخ به:جباري: نه از قلعهنويي ميترسم و نه نگران پولم هستم
فتح الله زاده:جبارى از پرسپوليس پيشنهاد ۷۰۰ ميليونى داشت
|
تهران IranSport.Net - على فتح الله زاده مديرعامل سابق استقلال گفت: جبارى در شرايطى به استقلال آمد كه از پرسپوليس پيشنهاد ۷۰۰ ميليون تومانى داشت.من اين بازيكن را با شرايط بسيار پايين ترى به استقلال آوردم.وى درباره رفتار مجتبى جبارى و اظهارات مطرح شده طى چند روز گذشته درخصوص بالا بردن توقعات وى در زمان مديريت سابق اين باشگاه گفت: هيچ مديرى نمى تواند تمامى توقعات بازيكنان خود را برآورده كند چراكه در اين صورت بازيكنان شرايطى دارند كه باشگاه را دچار بحران مى كنند. در ضمن من مديرى نبوده ام كه به بازيكنان باج بدهم و اجازه دهم چنين رفتارى داشته باشند.او افزود:اگر يادتان باشد ۲ سال قبل زمانى كه قصد داشتيم با جبارى تمديد قرار داد كنيم وى را از دفتر خودم بيرون كردم چراكه وى پيشنهاد زيادى داشت اما امسال او را در شرايطى جذب كرديم كه پرسپوليس به وى پيشنهاد ۷۰۰ ميليونى داده بود و اين هنر يك مدير است كه بتواند بازيكنى را در اين سطح و با مبلغ قرارداد همسطح ديگر بازيكنان جذب كند. وى ادامه داد: با اين حال معتقدم وقتى باشگاه با يك بازيكن به توافق رسيد بايد تعهد خود را عملى كند و اگر نتوانست تعهد خود را انجام دهد نبايد زور گويى كند.اين موضوع كه باشگاه استقلال در حال حاضر اشتباه عمل مى كند يا خير را نمى دانم اما افرادى كه در مديريت ضعف دارند بروز چنين رفتارى را به گذشته و مسائل حاشيه اى ربط مى دهند. وى در ادامه تصريح كرد: من از رفتار جبارى گله مند شدم چراكه او با رفتار خود قبل از اعتراض به باشگاه به همبازى خود بى احترامى كرد كه اين رفتار غير حرفه اى است. با اين حال معتقدم مسئولان باشگاه استقلال بايد با اين بازيكن صحبت كنند و با مذاكره، مشكل وى را رفع كنند. چراكه هم باشگاه استقلال بزرگ بوده و هم جبارى بازيكن بزرگى است. وى همچنين درباره حضور استقلال در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا گفت: استقلال يكى از بهترين تيمهاى آسيايى در رقابتهاى آسيايى محسوب مى شود وكارنامه اين تيم نشان مى دهد كه قادر خواهد بود در اين مسابقات نتايج خوبى كسب كند. با اين حال در ۲ ديدار گذشته اين تيم با بدشانسى امتياز از دست داد. گاهى اوقات اين اتفاق رخ مى دهد كه در قرعه تيمهاى قدرتمند در بازيهاى اول با يكديگر برخورد كند. الاتحاد تيم قدرتمندى است و مطمئنم در خانه خود به هيچ تيمى امتياز نخواهد داد. وى افزود: استقلال در صدر جدول ليگ برتر با اقتدار قرار دارد و نشان داده تيم قدرتمندى است و مطمئنم مى تواند در رقابتهاى آسيايى نيز نتايج خوبى كسب كند اما استقلال يك مشكل دارد كه در صورت رفع اين مشكل در رقابتهاى آسيايى و داخلى به نتايج خوبى خواهد رسيد. وى درباره مشكلات استقلال گفت: استقلال در بازيهايى كه دچار اضطراب مى شود با مشكل مواجه مى شود. در رقابتهاى داخلى به دليل تعدد گلهايى كه اين تيم به حريفان خود زده است توقع بازيكنان و كادر فنى اين تيم بالا رفته و اين تفكر بر تيم حاكم شده كه بايد براى پيروزى گلهاى زيادى به ثمر برسانند و مقابل تيمهايى كه گلهاى كمى به ثمر مى رسانند روحيه خود را از دست مى دهند. در حالى كه با زدن يك گل هم مى توان ۳ امتياز را كسب كرد. بايد با بازيكنان در اين مورد صحبت شده و آنها را توجيه كرد كه در مقابل تيمهاى قدرتمند يك گل هم با ارزش است و نيازى نيست كه چندين گل به ثمر رساند تا امتياز بازى را از آن خود كرد. عضو هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال همچنين درباره سرمربى تيم ملى گفت: در زمانى كه در ايران حضور نداشتم بارها با رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال صحبت كرده ام و به اين نتيجه رسيديم در اين زمان مربى داخلى بهتر جواب مى دهد. چراكه مربى خارجى در درازمدت مى تواند اثر بخش باشد. با اين حال اميدوارم مربى انتخاب شود كه بتواند تيم ملى را راهى جام جهانى كند.
|
دوشنبه 17 فروردین 1388 11:27 AM
تشکرات از این پست