سلام
من هم با پیشنهاد دوست عزیزمان موافقم باید مسابقاتی در زمینه های قرآنی برگزار بشه.
البته با توجه به اینکه سایت راسخون از طریق سازمان اوقاف که برگزار کننده بزرگترین مسابقه قرآنی در سطح ایران و حتی سطح بین المللی هست پشتیبانی میشه، می توان انتظار داشت که این سایت مسابقات فرا اینترنتی و حضوری در زمینه های مختلف اعم از (قرائت، حفظ، مفاهیم و تفسیر) داشته باشد.
البته این مسابقاتی که گفتم بهتر است مخصوص اعضای سایت راسخون باشد. تا حداقل یه ربطی به سایت داشته باشند.
یه پیشنهاد دیگه: راه اندازی تالار ختم قرآن راسخون کار بسیار نیکو و پسندیده ای بود که انجام شد. اما باید قبول کرد که مفاهیم عمیق و والای قرآنی تنها با خواندن و ختم کردن آن قابل درک نیست و باید کارهای دیگری در این زمینه انجام بشه که جاش تو این تالار خالیه.
مثلا بخش هایی از تفسیر قرآن که در هر هفته ختم میشه تو این تالار قرار داده بشه و یا متن جلسات هر هفته آقای قرائتی آورده بشه و چندین نوآوری دیگه که با کمی فعالیت و خلاقیت بیشتر میشه به این بخش اضافه کرد و مسابقاتی نیز از تفسیر سوره هایی که ختم میشه برگزار کرد.
پیشنهادات زیاده. بقیه اش بمونه واسه یه وقت دیگه که ان شاء ا... مزاحمتون بشیم.
باتشکر
دوست خوب من سلام
من به عنوان مدیر تالار قرآنی ها هر گونه نظر و پیشنهاد برای بهتر شدن این تالار را با جان و دل پذیرا هستم و نظرات شما را به گوش مسئولین می رسانم
اما چند نکته :
1. از شما دوستان خوب نیز می خواهم که با جدیت در این تالار فعالیت کنید
2. ارتباط خود را با این بخش فقط به یک نظر ندانید بلکه آن را از خود دانسته و با ما در تماس باشید
من هر روز آنلاین هستم و در ساعات کاری نیز پاسخگو هستم
مدیر تالار قرآنی ها
sifalaw