0

حجاب دافعه آسيب‌هاي اجتماعي است

 
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

حجاب دافعه آسيب‌هاي اجتماعي است

كارشناس ترويج عترت و نماز آموزش و پرورش كردستان گفت: حجاب دافعه آسيب‌هاي اجتماعي و بسترساز رشد، ترقي و عزت بانوان در اجتماع است.

ليلا حيدري ظهر امروز در همايش بانوان تعاونگر كردستاني در سنندج، با بيان اينكه حجاب ارزشمندترين سرمايه براي بانوان است، اظهار داشت: رعايت حجاب و عفاف علاوه بر حراست و حفاظت از ارزش‌هاي والاي زنان، بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي را در جامعه حذف مي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: رعايت حجاب موجب استحكام و پايداري كانون خانواده و عدم توجه به اين مهم انهدام و نابودي كانون گرم خانواده‌ها را به دنبال دارد.
به گفته كارشناس ترويج عترت و نماز آموزش و پرورش كردستان، اگر زنان با پوشش اسلامي و رعايت حجاب و عفاف از خانه خارج شده و جانب عفاف و پاكدامني را در نظر بگيرند، برخوردهاي ضد اخلاقي در جامعه به وجود نمي‌آيد.
حيدري به ويژگي‌هاي اخلاقي و تفاوت‌هاي زنان و مردان اشاره كرد و افزود: انسان بهترين مخلوقي است كه خداوند آفريده بنابراين قوانين و دستوراتي از جمله رعايت عفاف و حجاب براي تعالي و سعادت انسان پيش‌بيني شده است.
وي بر خودشناسي، آگاهي از اهميت و ضرورت رعايت حجاب و شناخت پيامدهاي سوء عدم رعايت حجاب و فلسفه حجاب تاكيد كرد.
كارشناس ترويج عترت و نماز آموزش و پرورش كردستان با بيان اينكه در كشورهاي غربي موضوع حجاب بي‌اهميت بوده و بي‌توجهي به اين مهم مشكلات فراواني در خصوص مسائل اخلاقي و خانوادگي ايجاد كرده است، گفت: حجاب جزو برترين تعاليم ديني اسلام محسوب مي‌شد و بي‌تفاوتي نسبت به آن گناه است.
به گفته حيدري، حفظ حجاب محدوديتي براي حضور بانوان در جامعه و عرصه‌هاي مختلف اجتماع ايجاد نمي‌كند بلكه آنان را از آسيب‌هاي احتمالي مصون نگه مي‌دارد.
وي تصريح كرد: فرهنگ عفاف و حجاب، يكي از باورهاي اصيل ديني است كه با شناسايي مرزهاي مفهومي حيا، عفاف و حجاب كه جان مايه فرهنگ عفاف هستند، ابزار و شيوه‌هاي نو و مؤثر، اطلاعات جامعه‌شناسي و روان‌شناختي به جامعه تزريق مي‌شود.
به گفته اين كارشناس، فرهنگ‌سازي مناسب مستلزم عمق بخشيدن به باورهاي اجتماع، ترويج باورهاي موجود يا نهادينه شده و حفظ و نگهداري باورهاي نهادينه شده و ترويج يافته است و در امر ترويج فرهنگ عفاف و حجاب نبايد از اين مهم غفلت كرد.
حيدري يادآور شد: تبيين فلسفه و پيامدهاي مثبت فرهنگي، اجتماعي، رواني و اخلاقي عفاف و حجاب در عرصه‌هاي مختلف زندگي و اثرات منفي عدم رعايت آن در سست شدن بنيان‌هاي اخلاقي جامعه از جمله راهكارهاي علمي براي نهادينه سازي فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه است.

سه شنبه 19 بهمن 1389  9:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها