مواد لازم :
ليمو ترش 1000 گرم
شكر 2000 گرم
طرز تهيه :
ليمو هاي درشت بي الک را بو نوک چاقو سائيده ، 24 ساعت در آب بخيسانيد . و در طي اين مدت چند بار آبش را عوض کنيد سپس در يک ديگ آب تازه ريخته و آنرا بجوش آورده ليمو ترشها را در آن بريزيد و فوري برداريد ، اگر زياد در آبجوش بماند ، ليمو ها تلخ ميشود ، سه بار به اين ترتيب در آبجوش ريخته ، فورا از داخل آب بيرون بياوريد سپس با نوک چوب کبريت ليموها را سوراخ کرده آنها را يکي يکي در شربت غليظي که قبلا آماده کرده ابد و روي آتش بار نموده ايد ريخته همينکه تمام ليموهاي فوق الذکر را ريختيد ، آنرا از روي آتش برداريد ، دو روز بعد دوباره مرباي ليموي فوق الذکر را بارنموده و کمي ديگر بجوشانيد تا غليظ تر شود .