مسوت اوزيل: براي هر ديدار ملي انگيزه زيادي دارم
مسوت اوزيل: براي هر ديدار ملي انگيزه زيادي دارم
ستاره ترک تبار ژرمن هاي از انتخاب هاي لوو براي ديدار مقابل ايتاليا دفاع کرده است.
|
|
|
مسوت اوزيل، ستاره آلماني رئال مادريد در گفتگو با نشريه بيلد از وضعيتش در فوتبال اسپانيا و شرايط تيم ملي آلمان صحبت کرد.
او که در تابستان از برمن به رئال پيوسته، تاکنون 32 بازي براي کهشکاني ها انجام داده است.
" در اين سطح در طول سال 80 يا 90 بازي بايد انجام دهيد. بازي هاي ملي بسيار جذاب است و من براي هر ديدار انگيزه زيادي دارم."
او در جواب به اين سوال که آيا يواخيم لوو در انتخاب بازيکنان جوان زياده روي نکرده است، به دفاع از سرمربي اش پرداخت و گفت:" من بسيار خوشحالم که تيم ملي آلمان در حال حاضر بازيکنان جوان زيادي دارد. اما در نهايت اين کيفيت بازيکنان است که موجب دعوت آنها به تيم ملي مي شود."
يواخيم لوو براي ديدار دوستانه با تيم ملي ايتاليا تنها دو بازيکن بالاي 30 سال به تيمش دعوت کرده و فيليپ لام، کاپيتان 27 ساله ژرمن يکي از بازيکنان باتجربه تيم محسوب مي شود."
اوزيل همچنين از شرايطش در مادريد ابراز رضايت کرد:" بسيار خوشحالم که بازي هايم مورد توجه باشگاه قرار گرفته است. اما من جزئي از تيم هستم و در پيروزي ها و باخت هاي تيم شريکم."
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 19 بهمن 1389 7:50 AM
تشکرات از این پست