0

انتشار كتاب «مهر دلدارها» براساس زندگي شهداي انقلاب

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/11/18 - 10:27
شماره:8911171252
نسخه چاپي ارسال به دوستان
ديزجي در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

خبرگزاري فارس: نگارش 72 داستان يك صفحه‌اي براساس خاطرات بستگان 72 شهيد بهمن سال 57 با عنوان «مهر دلدارها» تا آخر امسال به پايان مي‌رسد.

محمدحسين ديزجي، نويسنده كتاب «مهر دلدارها» در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: تعداد شهداي دهه فجر سال 57 به مراتب بيش از 72 نفر است و من درصدد بودم خاطره‌هاي حدود 114 شهيد را دستمايه اين داستان‌ها قرار دهم، اما به دليل در دسترس نبودن خانواده‌ها و بستگان شهدا، عدد72 را براساس تعداد شهداي كربلا انتخاب كردم.
وي ادامه داد: تا امروز كمتر خاطره‌اي كه قابليت داستان‌شدن داشته باشند، از شهداي دهه فجر سال 57 منتشر شده است و من براي توليد اين كتاب، ناگزير به مراجعه حضوري و تلفني به خانواده‌ها بودم.
نويسنده كتاب «مهر دلدارها» با بيان اينكه خاطراتي از شهداي مختلف، اعم از زنان و مردان شهيد، دانش‌آموزان و نمايندگان گروه‌هاي سني گوناگون دستمايه داستان‌هاي اين كتاب شده است، اظهار داشت: پيش از اين قرار بود كتابي حاوي اطلاعاتي از شهيد، شامل تاريخ شهادت، سن شهيد، محل شهادت و ... در قالب اطلاعات شخصي به چاپ برسد كه من با اين كار مخالفت كردم و چون پيشنهاد اين كار از سوي فرهنگسراي اخلاق مطرح شده بود، به آنان گفتم كه مايلم يك قالب هنري از اين خاطره‌ها ارائه دهم.
ديزجي افزود: پيشنهاد من اين بود كه بياييم حرف تكراري نزنيم و صرفاً نگوييم كه شهيد، آدم خوبي بوده و نماز مي‌خوانده؛ چرا كه اين جور قالب‌ها شايد به درد خانواده خود شهيد بخورد، اما در ميان عامه مردم كاربردي ندارد.
وي خاطرنشان كرد: در اين72 داستان در پي اين بودم كه نكته‌هاي اخلاقي از زندگي شهداي گرانقدر بهمن 57 مطرح كنم و به همين منظور با افراد مختلفي از خانواده يا بستگاه شهدا تماس گرفتم و صحبت كردم كه گردآوري اطلاعات، مدت‌ها طول كشيد.
اين نويسنده فعال در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان با اشاره به زندگي شهداي سرشناسي مانند شهيد كمال وجودي گفت: بسياري از مردم به دليل اينكه يكي از خطوط اتوبوسراني جنوب تهران به نام اين شهيد سرافراز است، با نامش آشنا هستند، اما با زواياي اخلاقي آن شهيد بيگانه هستند.
وي افزود: نسل جوان ما بايد بداند كه شهداي انقلاب، چه كساني بودند و در چه مسيري گام برمي‌داشتند. در حالي كه وقتي به خانواده‌ها و بستگان اين شهداي گرانقدر مراجعه مي‌كردم، مي‌گفتند كه سال‌هاست كسي سراغي از ما نگرفته و اين اولين يا دومين بار است كه خبرنگار يا نويسنده‌اي به ما رجوع مي‌كند.
ديزجي اظهار داشت: تلاش كردم كه اين كار به دهه فجر انقلاب اسلامي برسد، اما به دليل آنكه نياز به زمان كافي براي رسوب اطلاعات در ذهن خود داشتم، اين كار به بهمن نرسيد و 14اثر از اين مجموعه براي ارائه به نشست خانواده‌هاي همين شهيدان آماده شد.
وي با بيان اينكه فردا، سه‌شنبه، نشستي با عنوان «مهر دلدارها» در حوزه هنري برگزار مي‌شود، اضافه كرد: خانواده همين شهدا فردا مهمان فرهنگسراي اخلاق هستند و با انتشار يك بروشور حاوي 14 داستان يك صفحه‌اي از كم و كيف انتشار كتاب باخبر مي‌شوند.
ديزجي با اعلام اين خبر كه ممكن است كتاب «مهر دلدارها» جلد دومي هم داشته باشد، گفت: جلد نخست كتاب تا پايان سال، شامل 72 داستان كوتاه يك صفحه‌اي در قطع خشتي منتشر خواهد شد.
وي در پايان با ابراز بي‌اطلاعي از ناشر كتاب گفت: خوشحالم كه با نگارش اين كتاب، مشمول دعاي شهدا و پدران و مادرانشان مي‌شوم.
انتهاي پيام/و/6

دوشنبه 18 بهمن 1389  9:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها