مواد لازم:
انجیر خشک= 200 گرم
توت خشک= 200 گرم
برگه هلو= 200 گرم
برگه زردآلو= 200 گرم
آلبالوی خشک= 200 گرم
آلو بخارا= 200 گرم
کشمش= 200 گرم
زرشک= 200 گرم
شیره انگور= 5 قاشق غذاخوری
سرکه و نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد.