0

ترشی خشکبار

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

ترشی خشکبار

ترشی خشکبار

مواد لازم :  
* قیسی : 150 گرم
* آلو برقانی : 150 گرم
* آلبالو و گیلاس خشک : از هر کدام 150 گرم
* کشمش بی دانه : 100 گرم
* زغال اخته خشک : 100 گرم
* زالزالک خشک : 100 گرم 
* برگه زردآلو : 50 گرم
* مغز گردو : 50 گرم
* آلو بخارا : 50 گرم
* مغز یا گل لیمو عمانی : 50 گرم
* هل سبز و سفید : 10 عدد
* گل میخک : 5 عدد
* چوب دارچین : 4 تا 5 تکه
* شکر قهوه ای : 50 گرم
* سرکه سفید : یک استکان
* آب انار : یک لیتر
* نمک : به میزان لازم
* خرما : 50 گرم 





طرز تهیه :
در صورت دلخواه خلال می توانید از کمی خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده هم برای عطر ترشی استفاده کنید.
یا به ترتیبی که مواد سفت تر هستند داخل شیشه می ریزیم یا به صورت مخلوط می ریزیم که موقع مصرف کردن هم از همه مواد برداریم.
گردوها را قبلا به مدت یک ساعت داخل آب ولرم خیس کرده و دو بار آبش را عوض می کنیم بعد روی پارچه می ریزیم تا خشک شود.
خرما هم خرمای خشک باشد و رطب نباشد چون رطب له می شود و رنگش برمی گردد.
زالزالک را می توانیم خودمان خشک کنیم.
می توان از کشمش پلویی یا سبز استفاده کرد اما باید بی دانه باشد.
موردی که می توانید از این ترشی حذف کنید مغز لیمو یا گل لیمو است اما اگر حذف نکنید بهتر است.
همه مواد را داخل شیشه می ریزیم.
روی شیشه باید کمی خالی بماند چون مواد وقتی داخل سرکه بمانند حجم آنها زیاد می شود.
اگر به جای آب انار از انار استفاده می کنید ،دانه های انار را داخل مخلوط کن می ریزیم بعد صاف می کنیم و با سرکه سفید می جوشانیم و وقتی همه مواد را داخل شیشه ریختیم روی آنها می ریزیم و در شیشه را می بندیم.
ترشی داخل یخچال در عرض یک هفته آماده می شود اما بعد از دو سه روز باید سر بزنیم و اگر سرکه یا آب انار نیاز داشت دوباره اضافه کنیم .
شنبه 7 آذر 1388  9:16 PM
تشکرات از این پست
papeli
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ترشی خشکبار

مواد لازم:
انجیر خشک= 200 گرم
توت خشک= 200 گرم
برگه هلو= 200 گرم
برگه زردآلو= 200 گرم
آلبالوی خشک= 200 گرم
آلو بخارا= 200 گرم
کشمش= 200 گرم
زرشک= 200 گرم
شیره انگور= 5 قاشق غذاخوری
سرکه و نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد.

پنج شنبه 10 دی 1388  6:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها