سرمربی استقلال می گوید که مجیدی برای آنها حکم مسی در بارسلونا را دارد.
صحبت هایش در کنفرانس مطبوعاتی را با تمجید از فرهاد مجیدی شروع می کندو ضمن قیاس این بازیکن با لیونل مسی می گوید:«او برای ما مثل مسی در بارسلونا است.»او این را می گوید و ادامه می دهد:« مجیدی نعمتی است که آن را به راحتی از دست نمی دهیم، هر تیمی بازیکن تاثیرگذار دارد، مثل مسی برای بارسلونا. ما هم یکی به نام مجیدی داریم، البته وقتی مجیدی در ترکیب نبوده هم استقلال خوب نتیجه گرفته و بازی هایش را بعضا با پیروزی پشت سر گذاشته است.»
پرویز مظلومی پس از شکست دادن استیل آذین گفت:«بازی بسیار خوبی انجام دادیم و از عملکرد تمام بازیکنان راضی هستم، البته این شکست چیزی از ارزش های استیل آذین کم نمی کند.البته از بازیکنان کمی دلگیر هستم، اگر دقت کرده بودند می توانستیم با گل های بیشتر برنده بازی باشیم. استیل آذین هم بازی بسیار خوبی انجام داد و بازی پایاپای مقابل ما به نمایش گذاشت.»
مظلومی با بیان اینکه تیمش را برای قهرمانی بسته است ادامه می دهد:«تیم را برای قهرمانی بسته ام، امیدوارم به این هدف برسیم. تیم ما بعد از چند هفته تعطیلی بازی خوبی به نمایش گذاشت و این نشان می دهد که تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم.»
سرمربی استقلال در پایان از هرگونه اظهار نظری در مورد هوار ملا محمد خودداری کرد و گفت:«دیگر از من درباره او سوال نپرسید.»