0

مظلومي: از بازيكنان دلگيرم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

فرهاد براي ما نعمتي است

سرمربي استقلال گفت: با وجود برتري برابر استيل‌‌آذين از بازيکنان دلگيرم.

پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر يک مقابل استيل آذين اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم اما از بچه‌ها دلگيرم. آنها بعد از گل سوم مي‌توانستند از موقعيت‌هاي خود استفاده بهتري کنند و نتيجه بهتري کسب کنيم. به هر حال مهم سه امتياز بود که گرفتيم.
وي درباره اينکه رقبا با از دست دادن امتياز اين موقعيت را براي استقلال فراهم کردند تا اينکه بتواند به رده دوم صعود کند گفت:‌ ما جايگاهي را که از دست داده بوديم پس گرفتيم. اتفاقات هر هفته رقم مي‌خورد و بايد روي همه بازي ها حساب کرد. دنبال اين نيستيم که رقباي ما نتيجه نگيرند. در سه هفته استقلال يک امتياز کسب کرد ولي اکنون قضيه برعکس شده است.

سرمربي استقلال درباره حضور فرهاد مجيدي و اينکه اگر اين بازيکن را در اختيار نداشت چه اتفاقي مي‌افتاد عنوان کرد: ما مجيدي را به راحتي از دست نمي‌دهيم. خوشبختانه هم باشگاه و هم او کوتاه آمدند و او بازگشت خوبي به استقلال داشت. هر تيمي مهره کارآمدي دارد. فرهاد براي ما نعمتي است. مثل تيم بارسلونا که اگر مسي را در اختيار نداشته باشد نصف نيرويش را از دست مي‌دهد. فرهاد بازيکن متعصبي است. البته اگر ما بازيکني را در اختيار نداشته باشيم جايگزين ها مي‌توانند اين جاي خالي را به خوبي پر کنند.
مظلومي درباره گلي که دريافت کردند گفت:‌ ما روي صحنه غافلگير شديم. به هر صورت به تيمم تبريک مي‌گويم.

وي درباره اينکه چرا از عمران زاده و کوشکي استفاده نکرده است گفت: ما روي برنامه نفرات خود را چيده بوديم. بيرون ماندن يک بازيکن نشانه ضعف نيست. سه جام را در پيش داريم و به تناوب از بازيکنان استفاده مي‌کنيم. پژمان منتظري و اميرحسين صادقي در بازي با شهرداري ياسوج عملکرد خوبي داشتند و از آنها استفاده کرديم.
مظلومي درباره حضور کم تماشاگران گفت: من در اين باره احساس نگراني مي‌کنم. بازي که در وسط هفته باشد همين طور مي‌شود. اکثر تماشاگران يا محصل يا کارمند هستند و بهتر است بازي ها در روز تعطيل انجام شود.
سرمربي استقلال همچنين درباره هوار ملامحمد گفت:‌ ديگر درباره او صحبت نمي‌کنم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 17 بهمن 1389  6:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها