0

قلعه‌نویی: خودم به کاظمیان مرخصی دادم،بهتر است برود استراحت کند!

peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7282

قلعه‌نویی: خودم به کاظمیان مرخصی دادم،بهتر است برود استراحت کند!

سرمربی سپاهان گفت:« به کاظمیان استراحت دادم و تشخیص دادم که در تمرینات نباشد چون هم به نفع خودش هست، هم به نفع ما.»

امیر قلعه‌نویی پس از تساوی بدون گل مقابل شاهین در جمع خبرنگاران گفت:« در ابتدا درگذشت عکاس باسابقه بوشهری را به شما تسلیت می‌گویم و امیدوارم ادامه‌دهنده راه سنگین آن مرحوم باشیم. قبل از اینکه بخواهم در خصوص فوتبال صحبت کنم، باید از جو استادیوم ابراز تاسف کنم. من بارها به بوشهر آمده‌ام و در این شهر برد و باخت‌های زیادی را دیده‌ام. حتی فصل گذشته از خدا خواستم که به خاطر مردم این تیم در لیگ برتر بماند اما امروز الفاظی شنیدم که واقعا جای تاسف داشت و این الفاظ نه در مکتب شاهین جای دارد و نه مال مردم بوشهر است. حالا چه شده که امروز اینگونه شعار می‌دادند، خدا می‌داند. امیدوارم با این تماشاگرانی که بوشهر دارد و به جز استقلال و پرسپولیس کمتر تیمی چنین طرفدارانی را حمایت‌کننده خود می‌بیند، از لحاظ فنی پیشرفت کند. حیف است که شاهین این همه تماشاگر داشته باشد ولی عده‌ای اینگونه الفاظ زشت به کار ببرند. »

سرمربی سپاهان این را می گوید و در ادامه در خصوص عملکرد تیمش می گوید:« شاهین تیم کاملی است و فوتبال خوبی ارائه می‌کند اما ما روی نقاط قوت آنها کار کردیم و امروز رحمتی اصلا زمین نخورد. فکر می‌کنم باد روی عملکرد هر دو تیم تأثیر داشت. هم ما و هم شاهین که به فکر فوتبال سرعتی و زمینی هستیم از این مسئله ضربه خوردیم.»

قلعه‌نویی در واکنش به خبر اخراج جواد کاظمیان از این تیم نیز می گوید:« بنده هیچ بازیکنی را اخراج نمی‌کنم و قانونش این است که بازیکن را در اختیار باشگاه بگذارم. من به کاظمیان استراحت دادم و تشخیص دادم که در تمرینات نباشد چون هم به نفع خودش هست، هم به نفع ما، اما این مرخصی با نظر من انجام شد و برای کاظمیان هم خوب است.»
وی در پایان در خصوص اینکه چرا سرمربیگری تیم ملی را برای دیدار با روسیه نپذیرفت، گفت: «به عنوان یک ایرانی اگر قابل باشم دوست دارم به فوتبال کمک کنم اما این کمک باید با برنامه باشد. تا به امروز هم پیشنهادی نشده، فقط برای دیدار با روسیه با من صحبت شد که من گفتم دیگران این مسئولیت را قبول کنند بهتر است.»

نور

یک شنبه 17 بهمن 1389  2:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها