0

نرم افزارهای نقشه کشی

senatordooman
senatordooman
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 47

نرم افزارهای نقشه کشی

سلام من تصمیم گرفتم که برای دوستانی که میخوان درمورد نرم افزارهای نقشه کشی اطلاعات کسب کنن اطلاعاتی رو بفرستم حالا هم نرم افزار اتوکد رو معرفی می کنم:
این نرم افزار یکی از نرم افزارهای پایه در نقشه کشی محسوب میشه چرا که تمامی رشته ها می توانند از این نرم افزار استفاده کنند..
این نرم افزار قابلیت ترسیم نقشه را در فضای دو بعدی و سه بعدی را داراست ولی به دلیل محدودیت های آنالیز و ترسیم فضاهای مخصوص بیشتر برای نقشه های دو بعدی استفاده می گردد.ضمنا این نرم افزار تولید شرکت مایکروسافت می باشد. 
engineerdooman
سه شنبه 4 فروردین 1388  5:10 PM
تشکرات از این پست
senatordooman
senatordooman
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 47

پاسخ به:نرم افزارهای نقشه کشی

نرم افزار دیگری که امروز میخوام معرفی کنم مکانیکال دسکتاپ هست که قردت ترسیم فوق العاده ای داره به صورتی که حتی افرادی که با نرم افزار کتیا کار می کنن برای ترسیم از این نرم افزار استفاده می کنن و سپس اونو در نرم افزار کتیا آنالیز می کنن.این نرم افزار دارای قابلیت های فراوانی است از جمله ترسیم سطوح با انحنا و همچنین اشکال هندسی متفاوت.
در این نرم افزار می توانید به جای تایپ تمام دستور از حروف مخفف استفاده نمایید.که سرعت کار با این نرم افزار را بالا می برد  همچنین در این نرم افزار شما از یک آرشیو قطعات استاندارد برخوردار هستید و نیاز به ترسیم  این قطعات نداریدو همچنین شما می توانید قطعات خود را لایه بندی نموده و در هر زمان اصلاح نمایید. . . . 
ادامه دارد
engineerdooman
جمعه 7 فروردین 1388  4:39 PM
تشکرات از این پست
namet5
namet5
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1762
چهارشنبه 4 شهریور 1388  4:54 PM
تشکرات از این پست
nasrinzebihi
nasrinzebihi