0

مبعلي: بايد استيل‌آذين را شکست دهيم

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

بازيکن مياني استقلال گفت: بايد حتما نتيجه بازي با استيل آذين را از آن خود کنيم.

ايمان مبعلي در رابطه با بازي استقلال مقابل استيل‌آذين به سايت استقلال گفت: بعد از دو بازي مقابل فولاد و ذوب‌آهن که با شکست استقلال همراه بود اين سومين بازي حساس ما در نيم فصل دوم است که بايد حتما نتيجه را از آن استقلال کنيم. البته استيل‌آذين تيم پرمهره و خوبي است و انگيزه‌هاي زيادي با توجه به شرايط خاص‌شان دارند ضمن اينکه آنها چيزي براي از دست دادن ندارند اما تلاش ما اين است تا با ارائه فوتبال منطقي و باهوش به سه امتياز برسيم چون به آن احتياج داريم.

مبعلي در پايان افزود: تلاش مي‌کنم تا در نيم فصل دوم عملکرد بهتري براي تيمم داشته باشم. مطمئنم که در نيم فصل دوم براي استقلال گلزني مي‌کنم. ضمن اينکه خدا را شکر اين روزها همه تيم‌مان وضعيت خوبي دارند و هدف‌مان کسب سه امتياز در هر بازي است.

**روانخواه: تا 48 ساعت آينده وضعيتم مشخص مي‌شود

اميدرضا روانخواه هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه در مسابقه اخير در جام حذفي به دليل لغزندگي زمين در يک درگيري از ناحيه زانو دچار آسيب‌ديدگي شدم و نتوانستم بازي را ادامه دهم. با نظر پزشکان چند روزي را استراحت کردم تا ورم زانويم کم شود و بدون مشکلي عکس‌برداري کنم.

وي ادامه داد: در حال حاضر منتظرم پزشکان نظر خود را پيرامون شدت مصدوميتم و مدت زمان لازم براي دوران بازپروري و نقاهت اعلام کنند. فکر مي‌کنم تا دو روز آينده همه چيز در مورد ميزان مصدوميتم مشخص مي‌شود، ميزان درد زانوي مصدومم بسيار کاهش يافته و اميدوارم با لطف خدا و درايت پزشکان هر چه زودتر به ميادين بازگردم.

**طالب‌لو: روند رو به رشدي داريم

دروازه‌بان تيم استقلال گفت: خدا را شکر ما در تعطيلات با تيم کامل تمرين کرديم و حالا شرايط خوبي داريم. به شخصه معتقدم نسبت به نيم فصل اول روند رو به رشدي داشته‌ايم.

وي در خصوص بازي مقابل استيل‌آذين هم گفت: استيل‌آذين در حال حاضر شرايط خاص خود را دارد اما ما براي اينکه از کورس صدرنشيني عقب نمانيم به سه امتياز اين بازي نياز داريم هر چند کار آساني پيش‌رو نداريم.

طالب‌لو در پايان تصريح کرد: اميدوارم هواداران مثل هميشه با حضورشان موجبات دلگرمي ما را فراهم کنند و ما نيز تلاش مي‌کنيم با يک برد خوب جواب محبت‌هاي آنها را بدهيم.

حمید.bmp

یک شنبه 17 بهمن 1389  8:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها