0

كمالوند: براي دفاع كردن به همدان نيامده بوديم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: براي دفاع کردن به زمين نيامده بوديم؛ اما شرايط به گونه‌اي شد که کمي دفاعي بازي کنيم.

فراز کمالوند پس از تساوي بدون گل برابر پاس همدان عنوان کرد: بازي از کيفيت بالايي برخوردار نبود. هر دو تيم حدود 50 روز از شرايط مسابقه دور بودند و دوباره بدنسازي کردند و از شرايط ايده‌آل فاصله داشتند.
 وي ادامه داد: در اين مسابقه 4 بازيکن اصلي خود به نام‌هاي نصرتي، تيموريان، کرار جاسم و ابراهيم‌زاده را در اختيار نداشتيم و به همين دليل بازي خوبي به نمايش نگذاشتيم.
 سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: به دليل سرماي هوا تمرينات خوبي را برگزار نکرده بوديم. اين موضوع در روند حرکت تيم ما هم تاثير گذاشته بود. معتقدم سطح بازي در مجموع پايين بود.
 کمالوند خاطر نشان ساخت: براي دفاع کردن به زمين نيامده بوديم؛ اما شرايط به گونه‌اي شد که کمي دفاعي بازي کنيم. موقعيت‌هايي که تيم پاس خلق کرد، به دليل اشتباهات بازيکنان تيم ما بود. در پست دروازه‌بان 2 بازيکن آماده دارم که بنا به صلاحديد از آنها استفاده مي‌کنم.
 وي درخصوص انتخاب سرمربي براي تيم ملي فوتبال ايران افزود: فکر مي‌کنم گزينه‌هاي داخلي بهتر باشند و مي توانند تيم ملي را به رده‌هاي خوبي برسانند. براي مثال محمود ياوري مربي خوبي است که توانايي هدايت تيم ملي را دارد. 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 16 بهمن 1389  6:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها