0

ذرت مکزیکی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

ذرت مکزیکی

مواد لازم :برای ۱-۲ نفر

ذرت :۱۵۰ گرم

کره :۱۰ گرم

آبلیمو :نصف قاشق چای خوری

سس مایونز :یک قاشق غذا خوری

فلفل قرمز : ۴/۱ قاشق چای خوری

پودر آویشن :نصف قاشق چای خوری 

نمک :نصف قاشق چای خوری

آب :سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برای دون دون کردن ذرت .بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .

 

سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .

 

دانه های ذرت را  با سه قاشق غذا خوری ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات   در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخار پز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زود پز بپزیم .

 

کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )

 

در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .

 

ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .

می توانید  از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .

اگر هم رژیم سفت وسخت دارید می توانید ذرت را به این شکل میل کنید .
 
وقتی لفافه دور ذرت را برداشتیم با آب آنها را کاملا را خیس می کنیم وبعد روی آن نمک می پاشیم به طوری که دور آن نمکی بشه . ودر ظرف می چینیم .

 

بعد آن را در مایکروفر می گذاریم حدود 6 دقیقه با قدرت صد درصد سپس ذرت ها را برمی گردانیم وحدود 6 دقیقه دیگر با قدرت صد در صد در مایکرفر قرار می دهیم .حالا ذرت ها کاملا پخته شده اند .نوش جان .

 

چهارشنبه 4 آذر 1388  2:05 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
m_bb88
m_bb88
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 969
محل سکونت : اذربایجان شرقی

پاسخ به:ذرت مکزیکی

چه راحته و خوشمزه

http://quran1391.blogsky.com/

سه شنبه 10 آذر 1388  11:15 AM
تشکرات از این پست
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

مواد لازم:


کنسرو ذرت=1 عدد
قارچ خرد شده=50 گرم
کره گیاهی=30 گرم
پودر سیر=1 قاشق چایخوری
پودر آویشن=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه=به میزان لازم
آبلیموی تازه=1 قاشق سوپخوری
مایونز=در صورت دلخواه
 

طرز تهیه:
1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
5. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود
پنج شنبه 19 آذر 1388  11:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها