رائول: اميدوارم رئال قهرمان لاليگا شود، ولي بعيد است!
رائول: اميدوارم رئال قهرمان لاليگا شود، ولي بعيد است!
بازيکن شالکه دوست دارد تيم سابقش بتواند بارسلونا را پشت سر بگذارد.
|
|
|
رائول، ستاره شالکه و اسطوره رئال مادرید امیدوار است که باشگاه سابقش بتواند بارسا را کنار بزند و فاتح لالیگا شود.
رئال هفت امتیاز از بارسلونا عقب است ولی رائول در گفتگویی با نشریه AS گفته میخواهد رئال برای اولین بار پس از سال 2008 قهرمان شود.
دارنده رکورد بیشترین گل زده با رئال مادرید گفت: «البته که آرزو میکنم رئال مادرید قهرمان شود، اما این طور که بارسلونا پیش میرود بعید است قهرمانی را واگذار کند. نمایشهای بارسلونا خیرهکننده بوده.
رئال مادرید هنوز در قلب من است. هنگامی که برای باشگاهی 16 سال بازی میکنید، فکرش رهایتان نمیکند. اما حالا من در شالکه هستم و همه تلاشم را برای این باشگاه انجام میدهم.»
رائول درباره رویارویی با والنسیا در دو هفته بعد در لیگ قهرمانان هم صحبت کرد. او پس از ترک اسپانیا در تابستان، اولین بازی رسمی خود در خاک اسپانیا را مقابل والنسیا انجام میدهد و میگوید: «بسیار خوشحالم که به وطنم برمیگردم. من در فینال لیگ قهرمانان مقابل والنسیا بازی کردم و خوشاقبال بودم که گل هم زدم. این خاطراتی است که با لذت به یاد میآورم.
من بسیار خوشبینم. به نظرم تیم ما بخت خوبی برای رسیدن به یکچهارم نهایی دارد. در مرحله گروهی نشان دادیم از عهده چه کارهایی برمیآییم و بازی برگشت در ورزشگاه خودمان است، از آن بازیهایی که حمایت طرفداران فاکتور بسیار مهمی است.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 16 بهمن 1389 9:06 AM
تشکرات از این پست