مريم مجتهد زاده در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: شوراي فرهنگي اجتماعي زنان در سال 73 تدوين كتابي با عنوان «دانش خانواده» را به نهادهاي فرهنگي پيشنهاد داد تا در دانشگاههاي دولتي و غيردولتي ارائه شود.
وي با تاكيد بر اينكه هر موضوعي كه به زن و خانواده مرتبط باشد، با مركز امور زنان و خانواده نيز بيارتباط نيست، تصريح كرد: بر اين اساس مركز امور زنان و خانواده در سال 86 و با گذشت 13 سال از مصوبه شوراي فرهنگي اجتماعي زنان، تصميم به اجراي آن گرفت و به اين منظور با چند تن از اساتيد كارشناس حوزه خانواده در اين باره رايزني كرد كه البته بينتيجه بود.
مجتهد زاده با اشاره به اين كه مركز امور زنان در سال 88 تدوين اين كتاب را به دكتر غلامعلي افروز كه در حوزه خانواده صاحب نظر است، سفارش ميدهد، خاطر نشان كرد: اين كتاب اكنون تدوين شده و مولف آن عنوان كرده است كه بنا دارد تدريس آن در دانشگاهها را به آموزش عالي پيشنهاد دهد.
وي با تاكيد بر اينكه اين كتاب در مرحله پيشنهاد به آموزش عالي قرار دارد، خاطر نشان كرد: تدوين اين كتاب با هدف اجراي مصوبه شوراي فرهنگي زنان بوده و آن را به جاي هيچ كتابي نيز پيشنهاد نكردهايم.
رييس مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري با رد ادعاي برخي از كارشناسان حوزه زنان مبني بر اينكه اين اقدام جزو وظايف مركز نيست، عنوان كرد: يكي از وظايف مركز در زمينه تحكيم بنيان خانواده و در نتيجه فعاليت در حوزه ازدواج است.
به گفته مجتهد زاده، تدوين اين كتاب در راستاي وظايف مركز در قبال امر ازدواج بوده و محتواي آن نيز در حوزه ازدواج و خانواده است.
مشاور رييس جمهور در پاسخ به اظهارات برخي مبني بر اينكه وظايف مركز رفع تبعيض و توانمندسازي زنان است، خاطر نشان كرد: توانمندسازي زنان، يك سي و هشتم وظايف و تكاليف مركز امور زنان است و كساني كه چنين سخناني را مطرح ميكنند، اطلاعات محدودي از حوزه زنان دارند.
رييس مركز امور زنان و خانواده در خاتمه با تاكيد بر اينكه مركز امور زنان هرگز از تكاليف و وظايف خود غفلت نكرده است، يادآور شد: در يك سال گذشته، اقدامات زيرساختي قابل توجهي در حوزه ارتقاي جايگاه زنان و حضور موثر آنها در عرصه تصميم سازي اتخاذ شده كه در دورههاي پيشين بيسابقه بوده است.