براي 8 نفر -زمان آماده سازي 20 دقيقه
زمان پخت : 15 دقيقه
750 گرم گوجه فرنگي خرد شده
1 قاشق چايخوري شكر
250 گرم هويج خرد شده
1 قاشق چايخوري سس فلفل
3 عدد پيازچه كاملا خرد شده
1 قاشق غذاخوري روغن
1 عدد فلفل دلمه اي ( خلال شده )
0/5 قاشق چايخوري سس تند
1 عدد پياز خرد شده
3/4 پيمانه رنده شده ( پنير پيتزا )
1 عدد كنسرو نخود
نمك به مقدار كافي
1 پيمانه شير كه با يك قاشق غذاخوري آرد ذرت مخلوط شود
5 پيمانه آب به گوجه فرنگي و هويج افزوده و آنها را تحت فشار بپزيد ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نماييد .
كره را روي شعله ملايم ذوب كرده، فلفل و پياز را در آن تفت دهيد سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بريزيد و بهم بزنيد . بعد شير ، آرد ذرت ، نمك ، شكر ، پيازچه ها و سسهاي تند را نيز به آن افزوده و روي شعله ملايم بجوشانيد اگر خيلي غليظ شده بود مي توانيد به آن كمي آب اضافه كنيد .
با پنير رنده شده آنرا تزئين كرده و به صورت داغ سرو نماييد .
نكات تغذيه اي :
فلفل سبز يكي از سبزيجاتي است كه داراي ميزان بالايي از vit C است . پس اين سوپ خوشمزه را درزمستان بخوريد كه به تخفيف عوارض سرماخوردگي كمك مي كند . ضمنا اين سوپ يك غذاي مناسب براي گياه خوارن ونيز سالمندان است .