0

والتر پاندياني: كريس رونالدو يك ابله است

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

مهاجم اوساسونا ستاره رئال را مورد سرزنش قرار داد.

والتر پاندياني، مهاجم اوساسونا، کريس رونالدو را يک فرد از خود راضي توصيف کرده و گفت اين ستاره پرتغالي يک ابله است.

رئال و اوساسونا اين هفته در رينو دي ناوارا به مصاف هم رفتند که در پايان تيم پامپلونايي با تک گل کامونياس به پايان رسيد. در پايان ديدار نيز دو تيم با هم درگير شدند.

پاندياني در گفتگو با خبرنگاران در مورد ستاره پرتغالي حريف گفت:" او بايد از مسي ياد بگيرد و اين همه غرور را کنار بگذارد. او کسي است که در هر بازي همه مشکلات را به وجود مي آورد و بايد جريمه شود. او بايد به بهترين بازيکنان دنيا نگاه کند و از آنها درس بگيرد. او فرد احمقي است و بايد کمي فروتني را ياد بگيرد."

گفته مي شود زماني که او و رونالدو در زمين با يکديگر درگيري پيدا کردند، ستاره رئال از او پرسيد چقدر دستمزد مي گيرد و پاندياني در جواب گفته که قهرماني هاي بيشتري به دست آورده است.

" بله، کاملا درست است. اين اتفاق رخ داد. او شايد زماني قهرمان کوپا دل ري و سوپر ليگ شود در حالي که من اين جام ها را برده ام. من تنها به حرف هاي او گوش کردم زيرا ما در زمين مان به حريفان احترام مي گذاريم.

بارسلونا تيمي مردمي است اما بازيکنان رئال شايسته چنين احترامي نيستند. رئالي ها براي ارضا غرور رونالدو بازي مي کنند."

جمعه 15 بهمن 1389  9:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها