0

نامهرباني شيرازي ها با سرمربي ايرانجوان!

daneshmandan
daneshmandan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2202

نامهرباني شيرازي ها با سرمربي ايرانجوان!

سوك: ماجراي تسويه حساب سرمربي ايرانجوان و ثبت نشدن قرارداد محمد عباسي وارد مرحله جديدي شده است.

به گزارش "سوك" بعد از جدايي اصغر شرفي از ايرانجوان در پايان نيم فصل ، محمد شاه مديرعامل اين تيم محمد عباسي را به عنوان سرمربي جديد تيمش معرفي كرد.

محمد عباسي بنا به مصلحت و  احترام به تيم سابق خود در بازي ايرانجوان و پيام روي نيمكت تيم جديدش ننشست و حتي اين موضوع را هم به گوش مسئولان تيمش رسانده بود. اما خبر مي رسد با شروع تمرينات ايرانجوان در هفته جاري نامه اي از سوي هيات فوتبال فارس به همكار بوشهري اش فاكس مي گردد.

گويا پيامي ها از سرمربي سابق خود شكايتي را به هيات فوتبال فارس ارائه مي كنند و پيرو آن آيت اللهي به همتاي بوشهري خود نامه اي مي زند.

محمد عباسي در اين باره مي گويد: يك هفته قبل از آخرين ديدار پيام استعفاي خود را كتبا به مديرعامل وهيات مديره اعلام كرده بودم و حتي دلايل كافي براي قطع همكاري در آن ذكر كرده شده بود چرا كه ديگر با آنهمه مشكلات شرايط همكاري براي من ميسر نبود!

نمي دانم چرا با من در شهر خودم اينگونه برخورد شد . من فصل گذشته در نيم فصل پيام مخابرات را تحويل گرفتم و با كمك خدا و اعضاي تيم موفق به ماندن در ليگ يك شديم.

عباسي ادامه مي دهد: حدود يك ماه پيش با آنكه با مخابرات قرارداد داشتم به پيشنهاد برق شيراز تيمي كه زندگي ام با آن گره خورده بود جواب منفي دادم و حال مي بينم كه حاصل زحمات چندين ساله ام را در شيراز اينگونه مي دهند. با برق به ليگ برتر صعود كردم و همين پيام را با زحمت در ليگ يك نگه داشتم اما به نظر مي رسد در شهر من مرغ همسايه هميشه غاز است.

آيت اللهي جواب 30 سال حضور من در شيراز را اينگونه داد اما خداي من هم بزرگ است.

طبق آخرين خبرها برگ تسويه حساب عباسي در تاريخ دوم بهمن ماه 89 توسط مديرعامل پيام امضا شده است هر چند سطاني مديرعامل پيام مخابرات فارس دهم بهمن ماه 89 درست در روز بازي ايرانجوان و پيام استعفا مي دهد.

بايد ديد سرنوشت اين گره به دست چه كسي باز مي شود!

جمعه 15 بهمن 1389  8:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها