0

عمادرضا: جدال من وسپاهان جنگ با خاطره هاست/شك نكنيد گل مي زنم

daneshmandan
daneshmandan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2202

عمادرضا: جدال من وسپاهان جنگ با خاطره هاست/شك نكنيد گل مي زنم

عماد محمدرضا چهارشنبه شب به ایران آمد تا روز شنبه شاهین را مقابل سپاهان همراهی کند. او انگار برای این بازی انگیزه های زیادی دارد که بخشی از آنها را باید به حساب اختلافات سابقش با قلعه نوعی گذاشت. اهالی فوتبال مصاحبه فصل پیش این مهاجم عراقی را از یاد نبرده اند که گفته بود«اگر من جای توره این همه بی انضباطی می کردم نابودم می کردند. اینجا همه کار می کنند تا من آقای گل نشوم. قلعه نوعی اجازه نمی دهد من پنالتی بزنم تامبادا آقای گل شوم...»عماد با این اتفاقات تلخ با خودش لج کرد واز ایران رفت.

او حالا قرار است مقابل تیم سابقش قرار بگیرد.مهاجم شاهین درمورد اینکه چرا دیر به ایران آمد به خبر ورزشی می گوید«ازنظرروحی شرایطم خراب بود چون عراق از جام ملتها حذف شده بود اما رفته رفته بهتر شدم وآمده ام که لطف بوشهری ها را جبران کنم.درمورد دیر آمدنم با مسئولان شاهین صحبت کرده بودم وآنها هم مرا در ک کردند.امیدوارم دراین 6ماه لطف بوشهری ها را جبران کنم.» وی از رویارویی با سپاهان هم اینگونه حرف می زند«سپاهان برای من فقط یک تیم نیست بلکه یک دنیا خاطره است. 5سال خاطرات خوب در اصفهان دارم»

او در یک «اما» در پایان جمله اش می آورد تا برخی ناگفته هایش را به یاد بیاورد.عماد در پاسخ به اینکه آیا با حضور قلعه نوعی مشکلاتت در آنجا کلید خورد می گوید«به گذشته فکر نمی کنم. قبل ازآمدن قلعه نوعی خاطرات شیرینی از سپاهان داشتم ومشکلاتم با این مربی مربوط به گذشته است وبازکردن آنها جالب نیست.بازی کردن مقابل سپاهان برایم آسان نیست وروزهایی که برای این تیم گل می زدم اصلا فکر نمی کردم روزی مقابلش بازی کنم . به هر حال در ابتدای فصل اتفاقاتی رخ دادکه حالا زمان بحث در مورد آنها نیست ومن از سپاهان خارج شده ام.»

مهاجم شاهین وعده گلزنی به سپاهان را می دهد ومی گوید«شک نکنید به سپاهان گل می زنم. اگر مربیان مرا از ابتدا درترکیب قرار دهند آنقدر انگیزه دارم که گل بزنم اما فکر نمی کنم خوشحالی کنم.شاید اصلا از گلم شاد نشوم اما این باعث نمی شود وظیفه ام را فراموش کنم. فعلابا قلعه نوعی مشکلی ندارم اما دوست دارم برنده بازی شاهین باشد نه سپاهان.»

جمعه 15 بهمن 1389  8:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها