0

ليست شهداي دفاع مقدس (س)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (س)

شهيد محمود سهرابي

تاريخ تولد :1328

نام پدر :

تاریخ شهادت : 22/2/1362

محل تولد :اصفهان /گلپايگان /-

طول مدت حیات :34

محل شهادت :شرهاني

مزار شهید :

سال 1328 در آغوش پرمهر مادر فداکارش جاي گرفت؛ محمود در شهرستان گلپايگان استان اصفهان بزرگ شد. جوان بود و پرشور که به استخدام نيروي زميني ارتش درآمد و در قسمت عقيدتي-سياسي به فعاليت پرداخت.
سهرابي در زمان جنگ تحميلي به منظور دفاع از کيان ايران اسلامي قدم به ميدان جهاد في سبيل الله گذارد تا او نيز در دفاع مقدس نقشي داشته باشد. سرانجام نيز در بيست و دومين روز از ارديبهشت‌ماه سال 1362 در شرهاني به آرزويش دست يافت و در سنّ 34 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي  

وصيت نامه

جمعه 15 بهمن 1389  2:07 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد عبدالحسين سهرابي

تاريخ تولد :1347

نام پدر :رضا

تاریخ شهادت : 20/5/1367

محل تولد :اصفهان /اصفهان

طول مدت حیات :20

محل شهادت :آبادان (خسروآباد)

مزار شهید :گلزار شهداي رهنان

روز پنجم مهرماه بود مردم دسته دسته به تکايا و حسينيه‌ها مي‌رفتند تا در عزاي فرزند رسول خدا (ص) به سوگ بنشينند عبدالحسين در همين روز در سال 1347 پا به عرصه هستي نهاد کودکي او در شهر زيباي اصفهان سپري شد تحصيلاتش را تا اواسط دوره راهنمايي ادامه داد سپس به عنوان کارگر نقاشي ماشين به کار پرداخت0 سهرابي ضمن کار در کارگاه در کار کشاورزي نيز پدر را ياري رساند و شبها در بسيج محله جوانان و ياران خود را همراهي مي‌کرد تا اينکه براي انجام خدمت سربازي به همراه سپاه پاسداران به مورچه‌خورت اعزام شد دوره آموزش که به پايان رسيد جهت مرخصي به زادگاهش بازگشت و در تاريخ 20/5/1367 در جبهه خسروآباد آبادان شربت شيرين شهادت را نوشيد پيکر جوان 20 ساله استان اصفهان را در گلزار شهداي رهنان به خاک سپردند.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان جلد 2 صفحه 421

سقاي کوچک
سخن شهيد

جمعه 15 بهمن 1389  2:07 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد حبيب‌الله سهرابي

تاريخ تولد :1341

نام پدر :كريم

تاریخ شهادت : 12/اسفند/1364

طول مدت حیات :23

محل شهادت :فاو

حبيب‌الله در سال 1341 در منطقه رهنان اصفهان چشم به جهان گشود.پدرش کريم براي تربيت او تلاش وافري انجام داد. سهرابي بعد از اتمام کلاس پنجم ابتدايي در سن 12 سالگي به کارگري روي آورد تا در امرار معاش خانواده سهيم باشد.او در سن 14 سالگي از نعمت وجود پدر محروم گشت و با جديت بيشتري مشغول به کار گرديد.17 ساله بود که به منظور ارج نهادن به سنت حسنه پيامبر (ص) اقدام به ازدواج با دوشيزه‌اي پاکدامن نمود.او در جريان مبارزات انقلابي بر ضد رژيم منفور شاهنشاهي چون ساير هموطنانش خروشيد،پس از پيروزي انقلاب اسلامي به منظور حفظ اين دستاورد ارزشمند به عضويت بسيج درآمد و جنگ تحميلي حبيب را در سال 1361 به مرزهاي غرب و جنوب کشور فرا خواند.در عمليات محرم مجروح گرديد و دست راستش از کار افتاد اما دوباره به جبهه رفت و در عمليات والفجر 8 در مورخه 12/12/1364 حضور يافت.در سن 23سالگي به آرزوي ديرينه خود رسيد. شهادت زيباترين فراز زندگي حبيب‌الله سهرابي بود، پيکر خونين سهرابي پيش از تشييع بر روي دستان گرم مردم رهنان در گلزار شهداي رهنان به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان ج2

سخن شهيد

جمعه 15 بهمن 1389  2:08 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد محمدرضا سهرابي

تاريخ تولد :1340

نام پدر :

تاریخ شهادت : 22/آبان/1359

محل تولد :

طول مدت حیات :19

محل شهادت :آبادان

مزار شهید :

محمدرضا در سال 1340 در خانواده‌اي مهربان و مستضعف به دنيا آمد، تحصيلات خود را تا کلاس پنجم ابتدايي ادامه داد اما پس از آن براي تأمين معاش خانواده به شغل آزاد روي آورد و زندگي خود را وقف حرکت در مسير حق کرد.پس از پيروزي انقلاب اسلامي به عضويت سپاه پاسداران درآمد و براي پاسداري از ارزشهاي انقلاب آماده شد. او مي‌دانست که بهترين مبارزه عليه استعمارگران و مستکبران با اسلحه و گلوله‌هاي آتشين است .او که به خدمت به مردم محروم کشورش عشق مي‌ورزيد مدت هشت ماه در کرمانشاه بود و پس از آن به سيستان و بلوچستان انتقال يافت و کمر همت در راه خدمت صادقانه به مردم رنج کشيده محروم بست.
پس از شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران به جبهه‌هاي نبرد شتافت و براي صيقل دادن روح پاکش و تقرب بيشتر به سوي الله آماده شد.سرانجام روح بيقرارش حصار قفس تن را شکست و در روز بيست و دوم آبان ماه سال 1359 در منطقه آبادان هنگامي که براي تهيه آذوقه همرزمانش از سنگر بيرون آمده بود، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و مجروح شد. بدن زخمي محمدرضا را به بيمارستان انتقال دادند اما ساعتي بعد او که تشنه جهاد در راه خدا بود ،بيمارستان را ترک گفت و ساعتي بعد اين سرباز 19 ساله هدف اصابت خمسه خمسه دشمن قرار گرفت و به آرزوي ديرينه‌اش شهادت رسيد.

منبع:كتاب اسوه‌هاي شهادت در اصفهان

سخن شهيد

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد محمد سهرابي

تاريخ تولد :1344

نام پدر :حسن

تاریخ شهادت : 11/8/1361

طول مدت حیات :17

محل شهادت :

محمد در سال 1344 در منطقه رهنان شهر اصفهان پا به عرصه هستي گذارد، كودكي شاد و با نشاط كه در دامان پاك مادر پرورش يافت و در هفتمين پائيز زندگي دست در دست مادر به مدرسه رفت تا آنچه را كه نمي داند بياموزد، او در سالهاي تحصيل در مدرسه به شركت در راهپيمائيها همت گماشت و امام را در اين نهضت عظيم ياري نمود.
بعد از شروع جنگ تحميلي به عضويت بسيج درآمد، روح ايمان چنان در جان محمد رسوخ كرده بود كه حاصل كارش در تمام طول تابستان را به مردم نيازمند داد و سرانجام در ميدان نبرد حق عليه باطل منطقه عين خوش در روز يازدهم آبان ماه سال 1361 در سن 17 سالگي به جمع آسمانيان راه يافت. عمليات محرم يادمان پرواز او به بي نهايت هستي است. پيكر پاكش را در گلزار شهداي رهنان به خاك سپردند.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان جلد صفحه275

وصيت‌نامه

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد اميرحسين سهرابي

تاريخ تولد :1346

نام پدر :احمد

تاریخ شهادت : 1364

طول مدت حیات :18

احمد در سال 1346 تولد فرزندش اميرحسين را جشن گرفت و با تلاش بسيار او را در شهر رهنان پرورش داد.بعد از طي دوران دبستان به مدرسه راهنمايي رفت و دو سال در اين مقطع تحصيل نمود او که از سن 7 سالگي عبادت خداوند متعال را آغاز کرده بود ديگر توان ماندن در برهوت دنيا را نداشت به همين علت در سال 1359 براي حضور در عرصه‌هاي دفاع مقدس ثبت نام کرد اما مسئولين به علت سن کمش او را نپذيرفتند. سهرابي بعد از مدتي به فعاليت در مسجد روي آورد و در مسجد صاحب‌الزمان (عج) کتابخانه‌اي را تأسيس نمود و با برپايي جلسات قرآن کلاسهاي تکواندو و کاراته گروهي از جوانان را به فعاليت در مسجد ترغيب کرد درآمد ماهيانه اميرحسين اغلب جهت خريد نفت و ضروريات منزل خرج مي شد عادت هميشگي‌اش بود. 300 تومان زير قرآن مي‌گذاشت و مابقي را در راه کارهاي خير و نيازهاي منزل پدر هزينه مي‌کرد. او سرانجام با اصرار زياد به جبهه رفت اما باز هم او را در عقبه نگه داشتند سهرابي ضمن تحصيل برادران رزمنده را در پشت خط مقدم ياري رساند و سرانجام در عمليات والفجر8 در سال 1364 در منطقه فاو و در سن 18 سالگي به شهادت رسيد. خبر شهادت او را در عيد سال 1365 به خانواده دادند. پيکر پاکش را مدتي بعد در تاريخ (30/2/1365) به همراه 6 شهيد بزرگوار در گلزار شهداي رهنان به خاک سپردند.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان 2

آخرين سفر
وصيت‌نامه

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد علي اكبر سهرابيان

تاريخ تولد :-/3/1342

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1365

محل تولد :مازندران /گرگان /سرخنكلائه

طول مدت حیات :23

محل شهادت :

مزار شهید :

خردادماه سال 1342 بود که علي‌اکبر به جمع ياران گهواره‌اي خميني کبير (ره) در روستاي سرخنکلائه گرگان پيوست. ايام کودکي او به سرعت سپري شد و با رسيدن به هفتمين پائيز عمر درهاي مدرسه بر روي او گشوده شد.سالهاي تحصيل او در مقطع راهنمايي مصادف با برخاستن فريادهاي عدالت‌طلبي از گوشه و کنار اين مرز و بوم بود و او نيز که دل در گروي راستي و حقيقت داشت به همراه تعداد محدودي از همکلاسيهايش در اقدامي انقلابي با تحريم کلاسهاي درس و ترک مدرسه اعتراض خود را به گوش سايرين رسانده و با همين حرکت بسياري از بزرگترها را متوجه مظالم رژيم ستمشاهي نمودند.سالها گذشت و خورشيد انقلاب بر ستيغ قله سرافرازي مردم اين ديار دميد.سال 1360 علي‌اکبر به جمع سبزپوشان سپاه پاسداران پيوست و طي 3 مرحله حضورش در جبهه‌ بارها مجروح شد وي تاولهاي ناشي از استنشاق گازهاي شيميايي دشمن را بر جان خريد اما مقاوم و صبور در مقابل تعرض بيگانه به آب و خاکش ايستاد و سرانجام فرمانده ي دلاور گردان، سردار علي اکبر سهرابيان آن هنگام که ني‌هاي هور، رقص‌کنان از باد و موج آب سماع عشق به معبود را به نمايش گذارده بودند پرپرواز يافت و به واسطه اصابت ترکش خمپاره دشمن به پيکر مطهرش در سال 1365 در سن 23 سالگي به آسمان پر گشود. روحش شاد

منبع:ويژه نامه سبز سرخ   -  تاریخ:  1384/3 -  شماره مجله: 52-  صفحه: 3

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد حميدرضا سهيليان

تاريخ تولد :1333

نام پدر :

تاریخ شهادت : 21/7/1359

محل تولد :تهران /تهران

طول مدت حیات :26

محل شهادت :

مزار شهید :بهشت زهرا (س)

حميدرضا در سال 1333 در محله نارمک شهر تهران متولد شد.سالها گذشت و او در سال 1351 به استخدام ارتش درآمد او از نظاميان متعهد و دلسوز انقلاب اسلامي بود و ضمن داشتن مهارت نظامي عالي از لحاظ معنوي نيز به درجه يقين دست يافته بود در هنگام حمله‌ي بعثيان به پادگان سرپل ذهاب وقتي دستور عقب‌نشيني دادند او نپذيرفت و به همراه شهيد شيرودي و... آنجا ايستاد و با تدبير و درايت او پادگان ابوذر نجات يافت هربار که از رسانه‌هاي گروهي براي مصاحبه مي‌آمدند قبول نمي‌کرد دلش نمي‌خواست نامش را مطرح کنند و هميشه در مقابل کارکنان زيردست خود متواضع بود .
سهيليان سرانجام در تاريخ 21/7/1359 با شهيد شيرودي تماس گرفت و از او خواست همان روز خود را به سر پل ذهاب برساند ولي وقتي شيرودي به آنجا رسيد گروهي براي آوردن پيکر پاک سرتيپ خلبان شهيد سهيليان رفته بودند و پيکر حميدرضا همراه با يک پيام به دست شيرودي رسيد :«پشت سر من بگوييد حميد جان شهادتت مبارک منزل نو مبارک به بچه‌هاي من بگوييد راه مرا ادامه دهند»
امروز بهشت زهراي(س) تهران آرامگاه ابدي اين شهيد مظلوم هوانيروز ارتش جمهوري اسلامي است.

منبع:سالنامه ايثار 1383

جمعه 15 بهمن 1389  2:09 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد رستم سواري

تاريخ تولد :6/2/1340

نام پدر :ستار

تاریخ شهادت : 22/11/1364

محل تولد :خوزستان /- /قلعه تل

طول مدت حیات :24

مزار شهید :

رستم در روز ششم ارديبهشت‌ماه سال 1340 ديده بر دنياي هستي گشود.
كودكش‌اش را در روستاي قلعه‌تل سپري كرد و مثل همه‌ي كودكان به مدرسه رفت تا توشه‌اي از علم روز بردارد.
رستم آموختن علم را تا اخذ مدرك كارداني ادامه داد سپس به استخدام آموزش و پرورش درآمد و به تدريس پرداخت.
با آغاز جنگ، سواري عازم ميدان نبرد حق عليه باطل گشت و سرانجام در منطقه‌ي فاو در مورخ 22/11/1364 هنگام عمليات والفجر 8 در سنّ 24 سالگي به بيكران آسمان بال گشود.

منبع:كتاب ميان مدرسه وعشق   -  صفحه: 59

وصيت نامه

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد غفور سواري

تاريخ تولد :

نام پدر :تيمور

تاریخ شهادت : 24/10/1365

محل تولد :خوزستان /ايذه /-

طول مدت حیات :-

محل شهادت :پاسگاه زيد

مزار شهید :

غفور در شهرستان ايذه به دنيا آمد.
دوران كودكي را با شور و نشاط سپري كرد و تحصيلات خود را تا اخذ مدرك ديپلم ادامه داد سپس به استخدام آموزش و پروش درآمد.
سواري در زمان جنگ تحميلي به ميدان رزم شتافت و سرانجام در تاريخ 24/10/1365 هنگام عمليات كربلاي 5 به آسمان بيكران شهادت بال گشود. پاسگاه زيد معراج او براي لقاء حق بود.

منبع:كتاب ميان مدرسه وعشق   -  صفحه: 58

وصيت نامه

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد كاظم سواري

تاريخ تولد :1341

نام پدر :

تاریخ شهادت : 18/ارديبهشت/1366

محل تولد :خوزستان /سوسنگرد

طول مدت حیات :25

محل شهادت :منطقه عملياتي والفجر8

مزار شهید :

سال 1341 شهر قديمي سوسنگرد کودکي از عاشقان خاندان وحي را در خويش پذيرفت پدر شوق عجيبي براي تربيت اسلامي او داشت، به همين علت با تلاش بسيار او را با فرهنگ و سيره اهل‌بيت (ع) آشنا ساخت.کاظم دوران کودکي و نوجواني را در زادگاهش سپري کرد و استبداد رژيم پهلوي را با تمام وجود احساس نمود.با آغاز حمله رژيم بعثي به ايران اسلامي سواري به دفاع از حريم مقدس کشورش پرداخت و از ارزش‌هاي انقلاب اسلامي دفاع کرد.سرانجام سردار وفادار و دلاور عرصه‌هاي نبرد فرمانده گردان آموزشي تيپ 62 خيبر در عمليات والفجر8 در غروب روز هجدهم ارديبهشت ماه سال 1366 به آرزوي ديرينه خود رسيد، و در قربانگاه عاشقان ثارالله (ع) در سن 25 سالگي جانش را به اسلام و قرآن هديه داد.

منبع:ارسالي از كنگره خوزستان

وصيت‌نامه

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد قمر سواريان

تاريخ تولد :1313

نام پدر :جواد

تاریخ شهادت : 14/12/1366

طول مدت حیات :53

محل شهادت :تهران

مزار شهید :

قمر سواريان در سال 1313 در شهر اصفهان ديده به جهان گشود. ايام کودکي و نوجواني را در ميان اعضاي خانواده سپري کرد و با رسيدن به سنين جواني پيمان ازدواج بست و مادر چهار فرزند شد. فرزنداني که هر يک سهمي از درياي بيکران محبت مادر داشتند. سرانجام زندگي اين مادر فداکار 53 ساله در چهاردهم اسفند ماه سال 1366 در پي حمله موشکي رژيم بعثي عراق به مناطق مسکوني تهران با شهادت مزين گشت و خانواده اي داغدار هجران او شد .

منبع:كتاب آيينه و شقايق جلد1 صفحه 106

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد محمد سوانچ

تاريخ تولد :1/6/1341

نام پدر :قاسم

تاریخ شهادت : 6/7/1360

محل تولد :فارس /لامرد /فال

طول مدت حیات :19

محل شهادت :آبادان

مزار شهید :

اول شهريورماه سال 1341 در روستاي قديمي «فال» به دنيا آمد؛ در هفت سالگي به مدرسه رفت و تا کلاس اول راهنمايي ادامه‌ي تحصيل داد. هنگامي که معمار انقلاب، فرياد آزادي ملت ايران را به گوش جهانيان رساند،‌ به درياي خروشان انقلاب پيوست و پس از پيروزي به مدت يکسال بدون حقوق در جهادسازندگي خدمت کرد.
در آستانه‌ي هجوم کرکسان بعثي به مرزهاي ميهن، عاشقي پاکباخته در راه ايمان بود که به سپاه پاسداران پيوست و فرمود: « عمر يک پاسدار خوب بيش از 6 ماه نخواهد بود» شب‌ها به دور از دوستان در عالم تنهايي خويش به راز و نياز با پروردگار مي‌گذراند و روزها اغلب روزه بود.
در دوره‌ي آموزشي، ضمن فراگيري علوم نظامي، براي پالايش روح و آمادگي پرواز به ملکوت، جهد فراوان کرد. سرانجام حدود 6 ماه پس از ورود به سپاه‌پاسداران در عمليات ثامن‌الائمه در تاريخ 6/7/60 در سن 19 سالگي برات آزادي گرفت و از ميعادگاه آبادان به معراج رفت.

منبع:كتاب حديث عاشقان صفحه 265

جمعه 15 بهمن 1389  2:10 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد يعقوب علي سوختانلو

تاريخ تولد :

نام پدر :حسين

تاریخ شهادت : 1363

محل تولد :خراسان /نيشابور /فاضل آباد

طول مدت حیات :-

محل شهادت :كردستان

مزار شهید :

آن روزها ما در روستاي « فاضل‌آباد » نيشابور زندگي مي‌کرديم. سال 1344 بود که من و خانواده‌ام راهي مشهد شديم و يعقوب‌علي را هم همراه خودمان آورديم. خدا بيامرز، علاقه‌ي زيادي به درس خواندن نداشت؛ هر چه به او مي‌گفتم که بايد برود مدرسه و درس بخواند، بي‌فايده بود. اما وقتي بزرگ‌تر شد، از اين که به حرف من گوش نداده بود، پشيمان شده بود و مي‌گفت:
« داداش! کاش به حرفت گوش کرده بودم و رفته بودم مدرسه. »
اين پشيماني وقتي بيشتر شد که ازدواج کرد و تشکيل خانواده داد. دختر عمه‌مان را برايش گرفتيم. خودم برايش خانه خريدم و کمکش کردم که اول زندگي مشکلي نداشته باشد. کم کم جلسات قرآن شرکت کرد و خواندن قرآن را ياد گرفت. از اين که سواد قرآني پيدا کرده بود، خوشحال بود و مي‌گفت:
« همين قدر که مي‌توانم کلمات اين کتاب مقدس را بخوانم، خدا را شکر مي‌کنم. »
در سال‌هاي انقلاب، يعقوب‌علي به هر شکلي که بود، خودش را به راهپيمايي مي‌رساند. هر روز که مي‌رفت، فکر مي‌کردم که ديگر برنمي‌گردد؛ به خصوص روزي که در بيمارستان امام رضا (ع)‌ درگيري شده بود، به زحمت پيدايش کردم، سالم بود. بعد از انقلاب در شرکت " زمزم " استخدام شد. به درآمدي که داشت، راضي بود؛ وقتي من از مشکلات زندگي مي‌ناليدم، مي‌خنديد و مي‌گفت:
« داداش جان! دنيا را هر جوري بگيري، همان‌طور مي‌گذرد پس سخت نگير. خدايي که بالاي سر ماست، روزي‌مان را هم مي‌دهد. »
توقع زيادي از زندگي نداشت، مي‌گفت:
« همان‌قدر که نيازي به ديگران نداشته باشيم و دستمان را جلوي کسي دراز نکنيم، بس است. يک سقف بالاي سرمان باشد و وسيله‌اي که با آن زن و پچه‌مان را اين طرف و آن طرف ببريم، راضي هستيم. حتماً که نبايد همه‌ي چيزهايي که لازم داريم، عالي و درجه يک باشد.»
وقتي جنگ شروع شد، من و يعقوب‌علي نوبتي مي‌رفتيم منطقه؛ يکي از ما دو نفر بايد بالاي سر زن و بچه‌مان مي‌بود. من ده تا بچه داشتم و او سه تا داشت، نمي‌شد همه‌شان را به امان خدا رها کنيم. شهريور سال 1363 که من در منطقه بودم، برايم نامه فرستاد که من دارم مي‌آيم جبهه. من که از تصميم او تعجب کرده بودم، برايش نامه فرستادم که صبر کن تا من برگردم، بعد تو بيا.
دوره‌ام که تمام شد، سريع برگشتم روستا تا به زمين‌هايمان رسيدگي کنم. يک شب، نزديکي‌هاي ساعت 12 بود که ديدم در مي‌زنند. در را که باز کردم، يکي از بچه‌هاي روستا را ديدم که پشت در ايستاده بود و خيلي هم عجله داشت، گفت: « غلام‌حسن!‌ از مشهد زنگ زده‌اند و گفته‌اند که بچه‌ات تصادف کرده، بايد خودت را برساني مشهد. »
فقط خدا مي‌داند که آن وقت شب به چه مصيبتي خودم را رساندم لب جاده و ماشين گرفتم. وقتي رسيدم سر کوچه، ديدم دم در خانه را حجله بسته‌اند و عکس يعقوب‌علي را گذاشته‌اند روي حجله. ديگر نفهميدم چه شد. وقتي حالم جا آمد، فقط به فکر اين بودم که چرا نتوانسته بودم براي آخرين بار او را ببينم. از آن به بعد، دلم فقط به خواب‌هايي خوش بود که مي‌ديدم؛ خواب‌هايي که يعقوب‌علي در آن‌ها حضور داشت و با خنده و شادي مرا تسکين مي‌داد.

منبع:كتاب ستارگان صنعت خراسان رضوي   -  صفحه: 151

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهيد اسحاق سوداگر

تاريخ تولد :1345

نام پدر :

تاریخ شهادت : 10/7/1365

محل تولد :سيستان‌وبلوچستان /زابل /كرباسك

طول مدت حیات :20

محل شهادت :سومار

مزار شهید :

اسحاق سوداگر در سال 1345 در روستاي کرباسک زابل ديده به جهان گشود. به علت فقر مالي خانواده تا کلاس چهارم ابتدايي درس خواند و پس از آن ناچار به ترک تحصيل گرديد و شروع به کارگري نمودو از صبح تا غروب آفتاب مشغول کار بود تا بتواند امرار معاش خانواده را تهيه کند و شب‌ها نيز به مسجد مي‌رفت. پس از آغاز جنگ تحميلي مي‌خواست که داوطلبانه به جبهه برود ولي موفق نشد هنگامي که به سن قانوني رسيد روانه‌ي خدمت سربازي شد و پس از گذراندن آموزش‌هاي لازم به جبهه سومار اعزام گرديد.
او رد پاسخ يکي از اعضاي خانواده که مانع رفتنش به جبهه مي‌شد گفت:« مگر خون من از خون رزمندگان رنگين‌تر است اگر خدا نصيب کند آرزوي شهادت دارم مرگ حق است و چه خوب است که انسان در راه دفاع از دين خدا و کشور اسلامي به شهادت برسد و با خون خود اسلام را زنده نگهدارد.»
سرانجام آن سرباز دلاور در مورخه 10/7/65 در منطقه سومار در عمليات پدافندي بر اثر اصابت ترکش در سن 20 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:كتاب كبوتران بهشتي جلد 4 صفحه 175

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها