0

ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد حسن صفري


 

 

تاريخ تولد :1347

نام پدر :كاظم

تاریخ شهادت : 25/دي/1365

محل تولد :اصفهان /اصفهان

طول مدت حیات :18

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :گلزار شهداي رهنان

حسن در سال 1347 در شهر رهنان استان اصفهان قدم به عرصه هستي نهاد پدرش کاظم براي تربيت اسلامي او تلاش وافري انجام داد او تحصيلات خود را تا پايان سال اول راهنمايي ادامه داد سپس به شغل آزاد (ريخته‌گري) روي آورد. با آغاز جنگ تحميلي شوق حضور در ميدان نبرد باعث شد صفري مشتاقانه آماده رفتن به خدمت سربازي شود اما مسئولين تاريخ اعزام او را يکسال بعد نوشتند.به همين علت حسن به همراه بسيجيان در اول آذرماه سال 1365 همراه کاروان سپاهيان محمد (ص) قدم بر خاک جبهه نهاد پدر اصرار داشت که تا سال آينده در شهر بماند.اما او در پاسخ گفت:«من به جبهه مي‌روم تا موقع تاريخ سربازي برسد» و هنگام خداحافظي از مادر خواست تا او را به بدرقه نکند. صفري سرانجام چهل و پنج روز بعد در تاريخ 25/10/1365 در عمليات کربلاي5 در منطقه شلمچه به جمع آسمانيان پيوست پيکر پاک جوان 18 ساله استان اصفهان را درگلزار شهداي رهنان به خاک سپردند.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان 2

آخرين سفارش


 

 
 
جمعه 15 بهمن 1389  8:05 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد رجبعلي صفري


 

 

تاريخ تولد :1340

نام پدر :محمد

تاریخ شهادت : 2/1/1361

محل تولد :اصفهان /اصفهان

طول مدت حیات :21

محل شهادت :رقابيه

مزار شهید :گلزار شهداي رهنان

سال 1340 بود که خداوند به محمد صفري نوزاد پسري عطا کرد که او را رجبعلي ناميدند.وي با پشت سر نهادن ايام کودکي و رسيدن به 7 سالگي راهي دبستان شد و کوچه‌هاي محله رهنان شهر اصفهان را با قدمهاي خود آشنا ساخت.پايان دوره دبستان براي او آغاز هم‌دوشي با پدر بود و رجبعلي با همان سن کم در تامين معاش خانواده با پدر همراه شد.
تحصيل وي در دبيرستان با آغاز مبارزات مردمي عليه رژيم ستمشاهي مصادف گشت و او نيز با مطالعه کتب مذهبي و سياسي ضمن افزودن بر اطلاعات خود با مردم همراه شده و بر ظلم و ستم شوريد.انقلاب به پيروزي رسيد و هجوم دشمن بعثي جوانان اين مرز و بوم را به ميداني ديگر فرا خواند.رجبعلي نيز راهي شد و به کارزار شتافت و پس از حماسه‌آفرينيهاي بسيار در دومين روز از بهار سال 1361 در عمليات فتح‌المبين منطقه رقابيه را به خون خويش رنگين ساخت و دفتر زندگي 21 ساله خود را به نشان شهادت مزين نمود.پيکر مطهر او را در گلزار شهداي رهنان به خاک سپردند.

منبع:كتاب سرگذشت سرافرازان جلد 1 صفحه 109

دعوت شده
سخن شهيد


 

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد حميد صفريان

تاريخ تولد :1349

نام پدر :محمدعلي

تاریخ شهادت : 6/11/1365

محل تولد :خوزستان /دزفول /كوتيان

طول مدت حیات :16

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :گلزارشهداي صفي آباد

زمان مي‌گذرد و من در تنگناي ثانيه‌ها مي‌مانم. مثل هميشه جا مانده‌ام. تو رفته‌اي، ديگر بچه‌ها هم رفته‌اند؛ اما من هنوز مانده‌ام و متهم شده‌ام به تحمل دنياي بدون شما. نامت حميد بود؛ حميد صفريان متولّد سال 1349 در روستاي کوتيان.
جبهه و شهادت برايت در مقابل اين دنياي فاني ارجعيت داشت. مي‌گفتي دفاع از اسلام و شرف و حيثيت مردم برايت باارزش‌تر از زندگي ذلت‌بار در اين دنياست. عقايدت محکم بود و ايمانت قوي و همين‌ها تو را به سوي جبهه و شهادت سوق داد.
عمليات کربلاي 5 بود؛ شور و شوق بچه‌ها قابل وصف نبود. عشق در نگاه تک‌تک بچه‌ها موج مي‌زد؛ عشق رسيدن به خدا و ساکن شدن در حرم امن الهي. بر مي‌گردم به آن دوران؛ به ششمين روز از بهمن‌ماه 1365. شلمچه بوي وصل مي‌داد و خبر عمليات کربلاي 5 همه جا پيچيده بود. 16 سال داشتي و وجودت از شوق رسيدن به خدا جالب بود. ياد آن روزها حسرت را دوباره در دلم مي‌نشاند و باز هم از خودم مي‌پرسم حميد چه کرد که رفت و من چه کرده بودم که محکوم به ماندن شدم.
حالا چندين سال است که گلزار شهداي صفي‌آباد عطر پيکر تو را دارد و هر پنج‌شنبه مرا براي بازگو کردن حسرت‌هايم پيش خود فرا مي‌خواند.

منبع:كتاب سبك بالان ساحل ها صفحه 111

وصيت‌نامه
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد سيدعباس صفوي


 

 

تاريخ تولد :1339

نام پدر :سيدمحمد

تاریخ شهادت : 21/11/1359

محل تولد :بوشهر /بوشهر /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :اميديه(اهواز)

مزار شهید :بوشهر

سال 1339 کودکي از سلاله ‌طه ديده بر دنياي هستي گشود، دوران کودکي را در بوشهر گذراند و در دبستان گلستان به تحصيل پرداخت و دبيرستان را در مدرسه سعادت گذراند.
سيدعباس به علت علاقه شديد به ارتش قبل از دريافت مدرک ديپلم به استخدام نيروي دريايي ارتش درآمد و در بخش نيازمندي کارخانجات شروع به کار کرد.
در زمان مبارزات ملت ايران عليه استبداد پهلوي اعلاميه‌هاي امام را تکثير نمود و تا آن جا از امام (ره) حمايت کرد که چند بار توسط ساواک دستگير گشت و 24 ساعت بازداشت شد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي و تشکيل اولين هسته‌هاي بسيج مردمي، او در شوراي دفاع غيرنظامي که اولين کانون تجمع نيروهاي بسيج مردمي بود، شروع به کار کرد. با صدور فرمان امام (ره) مبني بر بازگشت مجدد نيروهاي نظامي به کارشان، دوباره به محل خدمتش بازگشت. زماني که امام (ره) دستور تشکيل ارتش 20 ميليوني را داد، يک نماينده ارتش، يک نماينده ژاندارمري و يک نماينده از نيروهاي مردمي براي تشکيل شورا آمدند، عباس نيز به عنوان نماينده نيروي دريايي در شوراي فرماندهي اين شوراي مردمي بود.
او باشگاه بانک ملي را محل بسيج قرار داد و به نيرو‌هاي مردمي فنون نظامي را آموزش داد و براي نيروها وسايل ضروري اوليه را تهيه مي‌کرد.
وي سرانجام در جاده اميديه _ اهواز در تاريخ 21/11/1359 در سانحه رانندگي در سن 20 سالگي دار فاني را وداع گفت. مزار پاکش در بوشهر قرار دارد. تنها فرزندش روز بعد از شهادت پدر به دنيا آمد.

منبع:كتاب آخرين خلوت جلد 2   -  صفحه: 151

آخرين ديدار
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد سيد محسن صفوي

تاريخ تولد :1333

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/11/1365

محل تولد :اصفهان /اصفهان /-

طول مدت حیات :32

محل شهادت :حوالي اميديه

مزار شهید :

در سال 1333 با تولد سيد محسن يكبار ديگر كانون پرمهر خانواده «صفوي» با وجود نوزادي از تبار سادات معطر شد و شهر اصفهان به يمن قدم او به خود باليد. سيد محسن همچون كودكان ديگر ايام خوش كودكي را سپري كرد و پاي در محفل علم‌آموزي نهاد. وي با گذراندن دوره ابتدايي تا دبيرستان موفق به اخذ مدرك ديپلم شد و تحصيلات عاليه را در رشته راه و ساختمان دانشگاه اصفهان ادامه داد. از اوايل سال 1350 رژيم شاه با ايجاد جو اختناق و مبارزه با حركت‌هاي سياسي طرفداران امام خميني (ره) را تحت تعقيب قرار داد ولي سيد محسن بدون وابستگي به گروه‌هاي خاص و با انگيزه و بينش اسلامي و تبعيت از ولايت فقيه فعاليت‌هاي سياسي خود را در اصفهان و روستاهاي اطراف آن آغاز نمود و به سرعت دامنه فعاليتش را گسترش داد. صفوي با توجه به ارتباط نزديك با دكتر بهشتي و برخورداري از روحيه شجاعت و شهامت در درگيريها و عمليات نظامي اوايل سال 1356، مسئوليت تهيه مواد منفجره و سلاح را بر عهده گرفت و بدين منظور سفرهايي به استان‌هاي همدان، كردستان و چند استان ديگر انجام داد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي طي حكمي مأمور كميته انقلاب اسلامي در «شهرضا» و «سميرم» شد و با راه‌اندازي سپاه پاسداران در دو شهر مذكور فرماندهي اين نهاد مقدس را بر عهده گرفت.
صفوي به خاطر علاقه ويژه به روحانيت و امام خميني (ره) به فراگيري دروس حوزوي روي آورد و زندگي طلبگي را برگزيد تا بتواند هرچه سريعتر معارف اسلامي را كسب كند. با شروع جنگ تحميلي حوزه علميه را رها كرد و حوزه دفاع مكتبي را انتخاب نمود.
مهندس سيد محسن صفوي مدتي بعد به عنوان مسئول مهندسي سپاه پاسداران در استان اصفهان مشغول خدمت شد. وي در امر احداث اردوگاه‌هاي قدس و ساير كارهاي مهندسي استان تلاشي شبانه روزي داشت و در پشتيباني رزمي يگانهاي اين استان از هيچ‌كاري دريغ نمي‌كرد و در هنگام عمليات در معركه پيكار حضور عاشقانه داشت. صفوي طي حكمي از فرماندهي وقت سپاه پاسداران بر اساس مصوبه هيأت دولت به منظور پشتيباني هرچه بيشتر از جبهه‌هاي نبرد مأمور تأسيس قرارگاه «صراط المستقيم» شد و فرماندهي آن را بر عهده گرفت. سرانجام پس از سال‌ها خدمت صادقانه و عاشقانه در امر مهندسي جنگ اين سرباز امام زمان (عج) و پيرو روح الله (ره) پس از عمليات كربلاي 5 در سال 1365 هنگام بازگشت از تهران به پايگاه اميديه بر اثر اصابت گلوله دشمن بعثي به هواپيماي حامل ايشان به آسمان شهادت عروج كرد و در عرش سكني گزيد.

منبع:كتاب ره‌يافتگان وصال

پيوند آسماني
مسند عدل
دعاي امام ر(ه)
تلاش شبانه روزي
آخرين ديدار
سخنراني
در فراق يار
ابوذر
گردنبندفيروزه
جاده شهيدصفوي
شهادت
آلبوم
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد سيدعلي صفوي سهي


 

 

تاريخ تولد :/5/1319

نام پدر :موسي

تاریخ شهادت : 11/5/1362

محل تولد :اصفهان /اصفهان /سهي

طول مدت حیات :43

محل شهادت :فكه

مزار شهید :

گرماي مرداد 1319 در روستاي سهي از توابع اصفهان بيداد مي‌کرد. خورشيد طور ديگري مي‌تابيد، گوئي مي‌خواست تمام وجودش را معطوف خانه‌اي کند که قرار بود در آن فرزندي از آل علي (ع) به دنيا آيد. صداي گريه سيدعلي که بلند شد نسيم روح‌بخش بال فرشته‌هاي منتظر روستا را غرق الطاف کرد. سيد علي هنوز طعم دلنشين محبت پدر را به خوبي چشيده بود که او رفت و سيدعلي با مادر و عمه تنها شد. پنج‌ساله بود که طنين دلنواز صداي قرآنش کوچه‌هاي روستا را پر کرد. نوشتن نمي‌دانست اما قرآن را از رو مي‌خواند. سال‌هاي اول و دوم ابتدايي را در زادگاهش گذراند. سپس با عمويش براي ادامه تحصيل به اصفهان رفت. دوازده سال بيشتر نداشت که سر بر سجده نهاد و با لبان تشنه از روزه‌اش ذکر خدا را گفت. او تحصيلات تکميلي‌اش را در دانشکده افسري در ارتش گذراند. تفکرات مذهبي و انقلابيش سبب شد که به شدت تحت مراقبت باشد، ولي او مخفيانه مبارزات خود را عليه رژيم ستمشاهي ادامه داد. سيدعلي در سال 1345 با درجه ستوان دومي از دانشکده افسري فارغ‌التحصيل شد و پس از طي دوره‌هاي يک‌ساله (مقدماتي) به لشگر 16 قزوين تيپ همدان منتقل شد و به مدت 6 ماه دوره چتربازي را با موفقيت به پايان رساند. او خدمتش را در ارتش از مرکز آموزش 04 بيرجند آغاز کرد پس از سه سال به همدان و سپس به مرکز زرهي شيراز انتقال يافت. چندي بعد به سبب فراري دادن سربازان از پادگان براساس دستور امام از سوي ساواکم دستگيرشد پس از پيروزي انقلاب نيز از سوي ضدانقلاب به او سوءقصد شد. بحمدالله جراحتي برنداشت، سيدعلي پس از شروع جنگ تحميلي به جبهه شتافت و در عمليات‌هاي همچون ثامن‌الائمه (ع)، طريق‌القدس، بيت‌المقدس، رمضان،‌ فتح‌المبين، والفجر1 و 2 به عنوان فرمانده گروه رزمي شرکت نمود. او سرانجام در سحرگاه يازدهم مرداد 1362 در سن 43 سالگي هنگام طراحي و بررسي عمليات آفندي در منطقه عمومي فکه بر اثر اصابت گلوله توپ به شهادت رسيد. يادگاران شهيد فاطمه و اسماعيل امروز در ميان ما هستند.

منبع:مجله مرد ره

دلداده
امداد الهي
امروز علي مي‌آيد
هدفم در راه است
سرهنگ بسيجي
باران رحمت
وصيت‌نامه
اطلاعيه مشترک ارتش و سپاه
ردپاي نور
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد سيدابراهيم صفوي

تاريخ تولد :1332

نام پدر :

تاریخ شهادت : 24/10/1365

محل تولد :كهكيلويه‌بويراحمد /شهركرد /وارنان

طول مدت حیات :33

محل شهادت :

مزار شهید :

سيد ابراهيم متولد سال 1332 در روستاي وارنان شهرکرد پا به عرصه هستي نهاد پدر با شوق فراوان به تربيت اسلامي او همت گماشت تحصيلاتش را در سن 7 سالگي آغاز نمود و در دبيرستانهاي هاتف و هراتي اصفهان به تحصيل ادامه داد زمانيکه امام امت (ره) به قيام عليه رژيم پهلوي برخاست عاشقانه به صفوف مبارزين پيوست و به همراه دوستش (شهيد)‌ علي‌اکبر بختياري به پخش و تکثير اعلاميه‌هاي امام (ره) پرداخت ساواک چند مرتبه منزل او را مورد بازرسي قرار داد اما سيد از پاي ننشست و در روز تظاهرات مردمي پاهاي مجسمه شاه را با اره بريد عشق و علاقه‌اش به امام خميني باعث شد در بهمن ماه 57 در تهران و قم حاضر شود بعد از پيروزي انقلاب شغل مکانيکي را رها کرد و در کميته انقلاب اسلامي اصفهان را بنيان نهاد و با شروع جنگ به ياري دوستانش تيپ 44 قمر بني‌هاشم را سازماندهي کرد. و در عملياتهاي بي‌شماري حماسه آفريد رئيس ستاد تيپ 44 قمر بني‌هاشم سرانجام در تاريخ 24/10/1365 در سالروز شهادت ام ابيها زهراي اطهر (س) در سن 33 سالگي در عمليات کربلاي 5 به لقاء‌ محبوب شتافت از او 5 فرزند به يادگار ماند.

منبع:كتاب سرداران سپاه توحيد صفحه 100

وصيت‌نامه
ردپاي نور
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:50 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد حسين صفوي‌نژاد


 

 

تاريخ تولد :1338

نام پدر :

تاریخ شهادت : 21/خرداد/1360

محل تولد :

طول مدت حیات :22

محل شهادت :دارخوئين

مزار شهید :بر اثر اصابت تركش خمپاره

حسين در يکي از روزهاي آفتابي سال 1338 در جمع گرم و صميمي خانواده اي مهربان به دنيا آمد. دوران پر شور کودکي را در زير سايه لطف پدر و دامان پر مهر مادر گذراند. او که از کودکي به معارف الهي و مذهبي به خصوص تلاوت قرآن کريم عشق مي‌ورزيد و در قرائت قرآن بسيار متبحر شده بود، تحصيلات خود را در مقطع دبستان و سپس هنرستان ادامه داد و موفق به اخذ ديپلم هنرستان شد .حسين که ايام جواني و نوجواني را در حال و هواي ملتهب انقلاب مي‌گذراند و او نيز مشتاقانه به صف انقلابيون مبارز پيوست و در راهپيمائي‌ها و تظاهرات عليه رژيم شرکتي فعال داشت .شبها جلسات تفسير قرآن مي‌گذاشت و در آشنايي و بهره‌مندي بيشتر جوانان و دوستانش از کلام وحي نقش مؤثري داشت.
پس از پيروزي انقلاب نيز به بسيج پيوست و براي پاسداري از ارزشهاي انقلاب از هيچ تلاشي دريغ نکرد. هنگاميکه بسيج جزء سپاه پاسداران شد، او نيز به آنجا منتقل گرديد در غائله کردستان مشتاقانه و با خلوص نيت به کردستان رفت و مدتي در آنجا خدمت کرد. حسين که بعد از ديپلم به خدمت مقدس سربازي رفته بود قصد داشت که به تحصيلات دانشگاهي ادامه دهد ،اما موفق نشد و او در دانشگاهي بزرگتر يعني دانشگاه جنگ پذيرفته شد.
با شعله‌ور شدن آتش جنگ ،حسين اين سرباز فداکار 22 ساله روح‌الله ،عاشقانه به سوي ميادين نبرد حق عليه باطل پر گشود و سرانجام در روز بيست و يکم خردادماه سال 1360 در جبهه دارخوئين همزمان با عمليات فرماندهي کل قوا به علت اصابت ترکش خمپاره دعوت لاهوتيان آسماني را لبيک گفت و همراه با ملائک به سوي معبود پرواز کرد.

منبع:كتاب اسوه‌هاي شهادت در اصفهان

صفاي سادگي
وصيت‌نامه


 

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:50 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد سيد جمشيد صفويان

تاريخ تولد :1341

نام پدر :

تاریخ شهادت : 4/دي/1365

محل تولد :

طول مدت حیات :-

محل شهادت :رودخانه اروند

مزار شهید :

در سال 1341 در شهر دزفول نوازدي از سلاله پيامبر اسلام ديده به جهان گشود كه او را جمشيد ناميدند. سيد جمشيد از آغاز كودكي همراه پدر روانه مسجد گشت و بسياري از مطالب ديني را به آموخته‌هاي مذهبي و اعتقادي خود افزود. در سن 15 سالگي شايستگي‌هاي خود را براي مديريت آشكار نمود و با دو تن از علما، هدايت و كنترل جلسات قرآن را بر عهده گرفت. سيد جمشيد كه علاقه به سزايي به نهضت خميني كبير (ره) ‌داشت براي اشاعه مطالب سياسي و سخنان حضرت امام (ره) و برگزاري جلسات قرآن كه ساواك با آن مخالف بود محل «عشاق خدا» را مخفيانه برپا كرد. در همين زمان يكي از كتابهاي اعتقادي توسط رژيم ممنوع شد ولي سيد آن را به كمك دو تن از دوستانش بازنويسي و در شهر توزيع نمود. صفويان در طول مبارزاتش عليه رژيم پهلوي به ساخت اسلحه‌اي به نام «سرپر» همت گماشت كه موجب تشويق و ترغيب جوانان براي تلاش هر چه بيشتر در براندازي نظام حاكم شد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي سيد براي حفظ و حراست دستاوردهاي آن به عضويت كميته انقلاب اسلامي درآمد و به دليل موفقيت در فعاليتهاي فرهنگي و سطح معلوماتش علاوه بر نقش موثرش در كارهاي عملياتي به عنوان مسئول روابط عمومي در كميته «دزفول» انتخاب شد. با شروع جنگ تحميلي در حاليكه به تازگي مدرك ديپلم برق را از هنرستان دريافت نموده بود، دفاع از ميهن را بر هر چيز مقدم دانست و با كاروان عشق به ديار ايثار شتافت. او به دليل داشتن لياقت و شايستگي فراوان فرماندهي گروهان بلال لشگر 7 وليعصر (عج) را به عهده گرفت و تا مرحله فرماندهي گردان ارتقا يافت. در عمليات فتح المبين از ناحيه دست به شدت مجروح شد. سيد جمشيد صفويان فرمانده سرافراز گردان بلال پس از حضور در عملياتهاي مختلف درتاريخ 4/10/1365 در حاليكه با لباس غواصي پيشاپيش نيروهايش درعمليات كربلاي 4 از تلاطم آب اروند گذشته بود در ساحل خط دشمن به سوي معراج پر كشيد.

منبع:كتاب آخرين ديدار

عالم برزخ
روياي صادقه
وصال
دستنوشته شهيد
وصيت‌نامه
ردپاي نور
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:50 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد احمد صفي پور


 

 

تاريخ تولد :1348

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1363

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :15

محل شهادت :جزيره مجنون

مزار شهید :

احمد در سال 1348 در آغوش پرمهر مادر جاي گرفت و از او فرامين دين اسلام را آموخت. هنوز کودکي بيش نبود که عشق اهل‌بيت (ع) در جانش ريشه کرد و او را با فرهنگ ايثار آشنا ساخت.
صفي‌پور کم‌کم به خيل کثير ياوران امام (ره) پيوست و سلاح بر دوش به جنگ با متجاوزان عراقي پرداخت.
وي سرانجام در سال 1363 در حالي‌که 15 سال داشت، از خاک جزايرمجنون در عمليات بدر به ملکوت آسمان پر کشيد.

منبع:مجله ي اوج


 

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:50 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد علي صفي صمغ آبادي

تاريخ تولد :1335

نام پدر :

تاریخ شهادت : 7/7/1359

محل تولد : /- /صمغ آباد

طول مدت حیات :24

محل شهادت :

مزار شهید :

صمغ‌آبادي در سال 1335 خورشيدي در قريه‌ي صمغ‌آباد در يک خانواده‌ي مذهبي و زحمتکش چشم به دنيا گشود.
تا کلاس سوم ابتدايي در صمغ‌آباد به تحصيل پرداخت و پس از آن به اتفاق خانواده‌اش به تهران مهاجرت و در يکي از محله‌هاي جنوب تهران سکونت گزيد. پس از اتمام دوره‌ي اول متوسطه وارد دبيرستان نظام و بعد از سه سال به اخذ ديپلم نايل گرديد. وي بعد از طي دوره‌ي دبيرستان نظام به دانشکده‌ي افسري وارد و پس از گذراندن سه سال دوره‌ي دانشکده به درجه‌ي ستوان دومي در رسته‌ي توپخانه مفتخر گرديد.
در سال 1356 به اصفهان و بعد از يک سال به لشکر 92 زرهي اهواز منتقل شد. فعاليت‌هاي سياسي او در اهواز شروع و به صف افسران انقلابي ارتش پيوست. در طول انقلاب تا 22 بهمن 1357 سرسختانه عليه رژيم ديکتاتوري شاه فعاليت و پس از پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي به افشاگري ضد انقلاب دست مي‌زد و هز توطئه‌اي که خنثي مي‌شد، مي‌گفت: « انقلابي ديگر کرديم. »
صمغ‌آبادي در اوايل جنگ تحميلي عراق بر ايران به جبهه‌ها اعزام و پس از مقاومت‌ها و ايثارها، در غروب روز هفتم مهرماه 1359 هم‌زمان با صداي الله اکبر موذن، ترکش خمپاره به قلبش اصابت و در سنّ 24 سالگي به خيل شهيدان اسلام پيوست.

منبع:روزنامه كثيرالانتشار   -  تاریخ:  1362/4 -  شماره مجله: 43-  صفحه: 51

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:51 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد سلطانعلي صلاحلو


 

 

تاريخ تولد :1333

نام پدر :

تاریخ شهادت : 23/7/1359

محل تولد :آذربايجان‌شرقي /- /آغداش خوي

طول مدت حیات :27

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :روستاي آغداش خوي

سال 1333 سال آغاز زيستن سلطان‌علي در قفس خاکي دنيا بود. او در روستاي آغداش خوي استان آذربايجان شرقي بزرگ شد و در سال 1345 به استخدام هوانيروز ارتش درآمد. در سال 1355 به او درجه‌ي ستوانياري دادند. اوج‌گيري انقلاب و دفاع از آرمان‌هاي امام (ره) او را نيز در جرگه‌ي ياران انقلاب قرار داد و صلاح‌لو بي‌پروا از اين نهضت آسماني حمايت کرد؛ تا آن جا که دوستانش چندين مرتبه از او خواستند احتياط کند. اما او هر بار پاسخ داد: اين خطر را به خاطر اسلام و امام به جان مي‌خرم. با پيروزي انقلاب، تمامِ وقت خود را مصروف حمايت از دستاوردهاي انقلاب نمود و مدام به مأموريت مي‌رفت. آخرين بار که عازم منطقه بود، به همسرش گفت: « اگر تا 15 الي 20 روز ديگر برنگشتم، وسايل را ببريد خانه پدري‌ام و در آن جا زندگي کنيد. »
چند روز بعد از منطقه تماس گرفت و از همسرش خواست تا صداي بچه‌اش را بشنود و سرانجام شکارچي تانک لشکر اسلام سرگرد خلبان صلاح‌لو در خرمشهر در بيست و سوم مهرماه سال 1359 در سن 27 سالگي برات شهادت را از حضرت دوست دريافت کرد. پيکر پاکش را درگلزار شهداي روستاي آغداش خوي به خاک سپردند.

منبع:روزنامه جمهوري 2/4/83


 

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:51 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد عباس صلاحي پور

تاريخ تولد :1342

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1365

محل تولد :فارس /مرودشت /بيدگل

طول مدت حیات :23

محل شهادت :

مزار شهید :

عباس در سال 1342 در ميان جمع خانواده اي مهربان و مذهبي در « بيدگل » ( شهرستان مرودشت استان فارس ) چشم به جهان گشود. در دوران تحصيل علاوه بر تحصيل علم و دانش از كسب معارف اسلامي غافل نشد و روح خود را با آيات الهي و احاديث ائمه اطهار تزكيه نمود. زمان تحصيل در دبيرستان به همراه دوستانش ( شهيدان ) عنايتي و سيد عليرضا بني طباء به ياري امام امت شتافت و مردانه فرياد مرگ بر شاه سر داد. بعد از اخذ مدرك ديپلم در رشته علوم تجربي به عنوان مربي پرورشي مدرسه شهيد خدمتي فعاليتش را آغاز كرد. تا اينكه جنگ تحميلي او را به عرصه رشادت و جانبازي كشاند.
صلاحي پور بعد از شهادت دوستش سيد عليرضا، مسئوليت ستاد امداد و پشتيباني جبهه و جنگ آموزش و پرورش شهرستان را بر عهده گرفت. اما عمليات كربلاي 5 در سال 1365 او را به بهشت برين نويد داد. عباس در سن 23 سالگي عاشقانه به ديدار حق شتافت.

منبع:روزنامه كيهان 24/9/1381

وصيت‌نامه
 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:51 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد محمدنقي صلبي


 

 

تاريخ تولد :1327

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1365

محل تولد :مازندران /بندرگز /-

طول مدت حیات :38

محل شهادت :

مزار شهید :

محمدنقي در سال 1327 در روستاي بندرگز متولد شد. خانواده‌اش مردماني باتقوا و متديّن بودند و او در جمع چنين خانواده‌اي رشد نمود. هنوز کودکي بيش نبود که به مجالس ذکر اهل‌بيت (ع) راه يافت. تا اين که در عنفوان جواني به خدمت نظام وظيفه فرا خوانده شد. صلبي بعد از اتمام اين دوره به استخدام اداره‌ي مخابرات تهران درآمد. در اين زمان تحصيلاتش را به صورت شبانه ادامه داد. در سال 1354 به اداره‌ي مخابرات گرگان انتقال يافت و اولين مراسم نهضت انقلاب را در چهلمين روز شهادت حاج آقا مصطفي در مسجد گرگان به همراهي دوستانش برگزار کرد.
تکثير و پخش اعلاميه‌ها و نوارهاي امام ادامه داشت؛ تا حادثه پنجم آذرماه سال 1357 و به دار آويختن يکي از مأموران شهرباني گرگان به جرم خيانت به ملت توسط مردم؛ و ساواک او را به اتهام شرکت در مراسم اعدام مأمور شهرباني تعقيب نمود و محمدنقي به ناچار به شهرهاي تهران، کرمانشاه و ... رفت و فعاليت‌هاش را تا زمان ورود امام به کشور ادامه داد و بعد از پيروزي انقلاب به مازندران برگشت. ابتدا همراه سپاهيان به فرو نشاندن غائله گنبد همت گماشت و در گرگان در هسته‌ي مرکزي انجمن‌هاي اسلامي ادارات مشغول فعاليت شد و شعبه‌اي از اين انجمن را در مخابرات تأسيس کرد.
با اين که به رياست مخابرات گرگان منصوب شده بود، اما شوق حضور در ميدان جنگ او را بر آن داشت در عمليات بيت‌المقدس شرکت کند و سپس به پيشنهاد حاج‌حسين بصير، فرماندهي يک گروهان را پذيرفت. در عمليات والفجر 8 بر اثر اصابت ترکش خمپاره، بينايي يکي از چشمانش را از دست داد و در عمليات کربلاي 1 از طرف نيروهاي انقلابي به عنوان مدير کل مخابرات کيلومتري معرفي گشت. سرانجام فرمانده گردان علي‌بن‌ابيطالب (ع) در عمليات کربلاي 4 بعد از شهادت برادرش محمداسماعيل بر اثر اصابت گلوله آرپي‌جي در سن 38 سالگي به شهادت رسيد و 11 سال بعد در تاريخ 15/7/1376 پيکرش به ايران اسلامي بازگشت.

منبع:مجله‌ي سبزسرخ شماره 34 صفحه 3


 

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:51 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

شهيد پرويز صلحي جو

تاريخ تولد :1343

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1366

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :23

محل شهادت :پايگاه الله اكبر

مزار شهید :مفقودالجسد

سال 1343 سال آغاز زيستن پرويز در دنياي خاکي بود. او در آغوش امن مادر، بزرگ شد و نزد خانواده با دين مبين اسلام آشنا گشت. سپس به مدرسه رفت و تحصيلاتش را تا پايان سال سوم راهنمايي ادامه داد و به ناچار جهت تأمين معاش خانواده در بازار به کار پرداخت. اندگي گذشت تا اين که پرويز به منظور انجام خدمت نظام وظيفه لباس رزم پوشيد و پا در ميدان جهان گذارد. او بعد از نبردي مردانه در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل در سال 1366 در سن 23 سالگي به آسمان بي‌کران شهادت بال گشود و پيکرش چون مرواريدي درخشان در گنجينه مرزهاي ايران اسلامي ماند تا حافظ اين آب و خاک باشد.

منبع:پرونده شهيد در پايگاه شهيد جعفري بسيج اسلامشهر

 
 
شنبه 16 بهمن 1389  2:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها