0

ليست شهداي دفاع مقدس (و)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد محمد وجداني


 

 

تاريخ تولد :15/4/1346

نام پدر :ناصر

تاریخ شهادت : 19/1/1366

محل تولد :گلستان /گرگان /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :عين خوش

مزار شهید :

محمدوجداني در روز پانزدهم تيرماه سال 1346 ه.ش در شهرستان گرگان ديده به جهان گشود. تحصيلات مقدماتي را در زادگاه خود با موفقيت به پايان رساند در آزمون سراسري سال 1364 دانشگاهها در رشته‌ي «عمران – آب» دانشگاه تبريز پذيرفته شد. انقلاب اسلامي زماني شروع شد که وجداني ده سال از عمرش را پشت سر گذاشته بود. چون به علت کمي سن نتوانسته بود در ايجاد انقلاب اسلامي نقش فعالي داشته باشد، در راه حفظ و دفاع از آن با جان و دل کوشيد.
همراه تحصيل در فعاليت‌هاي سياسي، اجتماعي نيز شرکت مي‌کرد، با دانش‌آموزان هوادار گروهک هاي وابسته به شرق و غرب بحث و مناظره مي‌نمود پايگاه مقاومت مسجد محل، مرکز اغلب فعاليت‌هايش بود.
در دوران دفاع مقدس بارها به جبهه اعزام گرديد که در آخرين اعزام به تاريخ 19/1/1366 در منطقه «عين‌خوش» در سن 20 سالگي به آرزوي ديرينه‌اش نايل آمده و شهد شيرين شهادت را نوشيد.

منبع:پرونده شهيد در مديريت فرهنگي دانشگاه تبريز

وصيت‌نامه


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:56 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد علي رضا وجداني

تاريخ تولد :1/3/1335

نام پدر :احمد

تاریخ شهادت : 27/2/1366

محل تولد :خراسان /تربت جام /-

طول مدت حیات :31

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :بهشت رضا(ع)_ مشهد

علي‌رضا وجداني در اول خردادماه سال 1335 در شهرستان تربت جام و در خانواده‌اي مذهبي و مستضعف ديده به جهان گشود.
تحصيلات خود را تا ششم ابتدايي گذراند اما به دليل مشکلات خانوادگي از ادامه‌ي تحصيل باز ماند و به انجام کارهاي مختلف از جمله کار در کوره‌ي آجر پزي پرداخت. در سنّ 18 سالگي تشکيل خانواده داد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي در بسيج به فعاليت پرداخت و از طريق ارتباط با سپاه پاسداران عاشق جنگ و جبهه‌هاي نبرد شد و از طرف سپاه و جهاد در سه مرحله عازم ميادين نبرد گرديد تا اين که در تاريخ 27/2/1366در کربلاي شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره در سنّ 31 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل آمد. از ايشان چهار فرزند به يادگار باقي مانده است.
پيکر مطهر وي در بهشت رضا مشهد به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب جهادسازندگي خراسان دردفاع مقدس   -  صفحه: 468

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:57 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد ابراهيم وحدت


 

 

تاريخ تولد :3/فروردين/1344

نام پدر :يدالله

تاریخ شهادت : 23/دي/1365

محل تولد :تهران /اشتهارد

طول مدت حیات :21

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

در سال 1344 در خانواده‌اي مذهبي در اشتهارد به دنيا آمد. او پس از اتمام تحصيلات در دانشگاه تربيت معلم پذيرفته شد و بعد از فارغ‌التحصيلي در آموزش و پرورش مشغول خدمت به نونهالان و آينده‌سازان انقلاب گشت و چندين بار به جبهه‌هاي حق عليه باطل شتافت. وحدت سرانجام در تاريخ 23/10/1365 در سن 31 سالگي در منطقه عملياتي شلمچه به درجة رفيع شهادت نايل آمد.

منبع:كتاب يادياران

وصيت‌نامه


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:57 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد اسدالله وحدتي

تاريخ تولد :1346

نام پدر :محمدحسين

تاریخ شهادت : 16/12/1365

محل تولد :خراسان /بيرجند /چاچاخو

طول مدت حیات :19

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :گلزارشهداي روستاي چاچاخو

اسدالله وحدتي فرزند محمدحسين در سال 1346 در روستاي چاچاخو از توابع سربيشه در خانواده‌اي زحمتکش ديده به جهان گشود.
تحصيلات را تا اخذ ديپلم در سربيشه که فاصله‌ي آن تا روستا 7 کيلومتر است، به پايان رساند.
در کارهاي خير و عام‌المنفعه پيش‌قدم بود و در ساختن مسجد روستا با شور و شوق فراوان کمک مي‌کرد.
با مردم صميمي بود و در کارها آن‌ها را ياري مي‌رساند. به فرايض ديني مقيّد و حساس بود. در نماز و عبادت الگو بود.
در انجام امور فرهنگي و ادعيه به خصوص زيارت عاشورا و دعاي توسل که در دبيرستان برگزار مي‌شد، شرکت فعال داشت. شب‌هاي جمعه در دعاي کميل حضور مي‌يافت و در مراسم عزاداري سالار شهيدان نوحه‌سرايي مي‌کرد. به کتب شهيد مطهري علاقه‌ي بسيار داشت. عاشق امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي بود و مي‌گفت: « اين انقلاب، انقلاب امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف است. طوري باشيد که دچار وسوسه‌ي شيطان نشويد. » معتقد به ولايت فقيه بود. در مدرسه يکي از دانش‌آموزان نمونه بود، در برابر خطاهاي ديگران متفکرانه سکوت را اختيار مي‌کرد و اگر خاطي متوجه اشتباهش نمي‌شد، به او تذکر مي‌داد.
در آذرماه سال 1365 پس از گذراندن دوره‌ي آموزشي جهت انجام خدمت سربازي رهسپار اهواز شد و در منطقه‌ي عملياتي شلمچه در لشکر ويژه‌ي شهدا به عنوان بي سيم چي به انجام وظيفه پرداخت. با توجه به اين که برادرش در لشکر 5 نصر خدمت مي‌کرد و طبق قانون اگر يک برادر در جبهه بود، ديگري مي‌توانست در پشت جبهه خدمت نمايد،‌ خانواده‌اش هر چه توصيه کردند حال که برادرتان در جبهه است شما در پشت جبهه خدمت کنيد، نپذيرفت و جهاد في سبيل الله را براي رضاي خدا بر خدمت معمولي سربازي در پشت جبهه مقدم داشت.
سرانجام در تاريخ شانزدهم اسفندماه سال 1365 در منطقه‌ي عملياتي شلمچه و بعد از شرکت در عمليات کربلاي 5 بر اثر اصابت ترکش در سنّ 19 سالگي شربت شهادت نوشيد. پيکر مطهر شهيد پس از تشييع در زادگاهش به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستاي بيرجند جلد2   -  صفحه: 792

وصيت نامه
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:57 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد محمدرضا وحدتيان


 

 

تاريخ تولد :2/12/1346

نام پدر :مصطفي

تاریخ شهادت : 21/6/1362

محل تولد :بوشهر /بوشهر

طول مدت حیات :16

محل شهادت :موسيان

مزار شهید :گلزار شهداي بوشهر

عجيب است که قصه جنگ ايران با سرنوشت هزاران جوان 16 ساله همچون محمدرضا گره خورده، به هر کجاي اين ديار که نامي از شهيدان دارد مي‌نگري، نام سربازان کوچک اما رشيد خميني کبير (ره) که دلداده فرزند پاک زهرا (س)‌ بودند را مي‌بيني.
محمدرضا نيز نيز از جمله آناني بود که سر بر آستان حضرت حق سائيدند هنوز به ياد دارم روز دوم اسفند ماه سال 1346 را که گريه محمدرضا در خانه طنين انداخت و همانجا مصطفي سر بر سجده نهاد و خدا را شکر نمود حياط کوچک خانه تمام کودکي محمدرضا را در بر گرفت و او در شهر بوشهر زادگاهش به مدرسه رفت.
آن روزها مصطفي در جمع انقلابيون روح‌الله (ره)‌ در اکثر سخنراني‌ها و تظاهرات ها حضور داشت. به همين علت هميشه فرزندانش را با خود به اين جلسات مي‌برد. محمدرضا کوچک يکبار از من پرسيد:«اين سخنراني‌ها و راهپيمايي‌ها براي چيست؟» و پدر با مهرباني پاسخ مي‌داد:« جنگ که شروع شد، محمدرضا تأمل نکرد، بعد از اخذ مدرک سيکل دوره آموزشي 25 روزه را در کازرون گذراند و مصمم و صبور در تاريخ 30/6/61 روانه ميدان جنگ شد، ايام سوگواري اباعبدالله (ع) بود، روز بيست و يکم شهريورماه سال 1362 موسيان شهادتگاه او گشت و محمدرضا وحدتيان بسيجي غيور خوزستان در سن 16 سالگي بعد از دو ماه نبرد دلاورانه به آسمان رسيد و در گلزار شهداي بوشهر آرميد.

منبع:كتاب نردبان توحيد جلد 1 صفحه 179

معجزه امام زمان (عج)
خبر شهادت
نامه شهيد
وصيت‌نامه


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:57 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد عباس وحدتيان

تاريخ تولد :1347

نام پدر :خدارحم

تاریخ شهادت : 29/4/1362

محل تولد :بوشهر /بوشهر

طول مدت حیات :15

محل شهادت :حاج عمران

مزار شهید :بوشهر

کوتاه قامت صبور خانواده وحدتيان مصرانه از مادر مي‌خواست که اجازه‌ي سفر را از پدر برايش بگيرد، 13 سال بيشتر نداشت و دلش پر مي‌کشيد براي جبهه و جنگ، سال 1347 در محله سنگي بوشهر به دنيا آمد. او درس و مدرسه را تا اواسط دوره‌ي راهنمايي ادامه داد. مردانگي را از سنين کودکي از ياران امام آموخت، همراه و هم‌قدم رهپويان خميني کبير (ره) فرياد مرگ بر شاه سر داد تا اين‌که اين نهال نوشکفته به ثمر نشست و جنگ او را وادار کرد تا درس و مدرسه را کنار بگذارد و به ميدان رود اجازه ندادند و به خط مقدم برود. قدرش خيلي کوتاه بود، در خطوط پدافندي مشغول به کار شد. کمي دلخور بود، دوست داشت در خط مقدم باشد، در دومين اعزام به همراه گروه تخريب تيپ 33 المهدي (عج) به مين‌خوش رفت. و آخرين اعزامش حضور در عمليات والفجر 2 بود. سر از پا نمي‌شناخت. کمک آرپي‌جي‌زن 15 ساله‌ي گردان مردانه به مصاف دشمن رفت. اما انگار تقدير بر آن بود که در بيست و نهمين روز از تابستان سال 1362 در منطقه حاج عمران توسط دشمن محاصره شود و گلوله‌اي سرخ او را بر خاک بياندازد. عابس(1) به علت اصابت گلوله به صورتش شهيد شد. وقتي پيکرش را به بوشهر انتقال دادند پدر او را از زخمي که در سنين خردسالي بر سينه داشت شناسايي کرد.
(1)نام مستعار او عابس بود

منبع:كتاب نردبان توحيد جلد 2 صفحه 209

من نمي‌ترسم
آخرين اعزام
شوق جهاد
حسرت
خبر شهادت
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:58 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد محمود وحيدنيا


 

 

تاريخ تولد :1338

نام پدر :

تاریخ شهادت : 29/اسفند/1364

محل تولد :فارس /جهرم /-

طول مدت حیات :26

محل شهادت :فاو

مزار شهید :

محمود در يکي از روزهاي سال 1338 در شهرستان جهرم استان فارس در جمع گرم خانواده‌اي مهربان، در ايام شهادت مولي الموحدين حضرت علي (ع) چشم به جهان گشود ،عشق به علي و اولاد علي در همان کودکي در جانش ريشه کرده بود و با علاقه فوق‌العاده‌اي به اسلام و فرزندان اسلام زندگي مي‌کرد. محمود تحصيلات خود را تا پايان سال آخر متوسطه ادامه داد، او نيز مانند جوانان پرشور اين مرز و بوم به خيل مجاهدين راه حق پيوست و در تمام فعاليت‌ها از جمله تظاهرات‌ها شرکت مي‌کرد به طوريکه چندين بار تحت تعقيب ساواک قرار گرفت.
پس از پيروزي انقلاب به عضويت سپاه پاسداران در آمد و با شروع جنگ تحميلي مشتاقانه به سوي جبهه‌هاي جهاد و شهادت شتافت .محمود که زخم چند گلوله را در ناحيه کمرو شکم به يادگاري عمليات بيت‌المقدس داشت باز هم بي‌توجه به درد و ناراحتي بعد از يک ماه مداوا در بيمارستان شريعتي عاشقانه به سوي جبهه‌ها شتافت و به عنوان فرمانده گردان در چندين عمليات از جمله والفجر8 شرکت کرد و سرانجام در حاليکه زمين آغشته به سموم گازهاي شيميايي دشمن بود و محمود به شدت مجروح شده بود، گلوله‌اي سرخ به سجده‌گاهش نشست و اين سرباز مخلص 26 ساله اسلام و فرمانده گردان ابوذر را روز آخر زمستان سال 1364 (29/12/1364) از خاک سرخ رنگ فاو به سوي عرش برين برد.

منبع:كتاب خلاصه خوبيها ج2

وصيت‌نامه
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:58 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد مهدي وحيدي

تاريخ تولد :1338

نام پدر :

تاریخ شهادت : 22/12/1363

محل تولد :لرستان /بجنورد /آشخانه

طول مدت حیات :25

محل شهادت :هورالهويزه

مزار شهید :

مهدي وحيدي در سال 1338 در روستاي آشخانه از توابع بجنورد در خانواده‌اي مذهبي و زحمتكش چشم به جهان گشود. شهيد از دوران كودكي شجاع و با شهامت بود و همين خصيصه بعدها در زندگي او نقش موثري ايفا نمود پس از اين‌كه قدم به دبستان گذاشت با تعصب و علاقه فراوان مراتب تحصيلي مختلف را پشت‌سر نهاد و موفق به اخذ مدرك ديپلم در رشته مكانيك شد.
وي رابطه نزديك و عميقي با مسجد و منبر و مراسم تعزيه و سوگواري ائمه‌اطهار عليهم‌السلام داشت؛ به طوري كه خود همه ساله در ايام عزاداري سرور و سالار شهيدان نوحه‌خواني و مديحه‌سرايي مي‌كرد. به خاطر همين روحيه مذهي و علايق ديني، جسم و جانش با انقلاب و انقلابيون عجين بود.
از معدود افراد منطقه بود كه در سال 56 قدم به صحنه مبارزه با رژيم طاغوت نهاد و پيشايش ديگر دوستانش براي پيروزي و احياء نظام مقدس انقلاب اسلامي مبارزه با رژيم ستم‌شاهي پرداخت. پس از پيروزي انقلاب اسلامي طي حكمي از سوي نماينده محترم حضرت امام (ره) حضرت حجت‌الاسلام واعظ طبسي به سرپرستي كميته انقلاب اسلامي آشخانه منصوب گشت و با درايتي كه داشت توانست نيروهاي مؤمن ، معتقد و انقلابي را کنار هم جمع کند.
در همان سال‌ها براي نخستين بار در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل افتخار حضور پيدا كرد و پس از بازگشت با تشكيل بسيج، جوانان زيادي از فرزندان امت مسلمان را با سلاح آشنا کرد. پس از چندي دوباره به جبهه عزيمت نمود و اين بار مسئوليت معاونت گروهان را به عهده گرفت و با روحيه شجاعت و شهامت و خستگي‌ناپذيري خاصي به جنگ با صداميان پرداخت. با ماندن در جبهه و جهاد و دفاع از قرآن و اسلام كه از آرزوهاي بزرگ و ديرينه شهيد بود، با قلبي سرشار از عشق و اميد درخواست مسئولين را لبيك گفت و طي حكمي از سوي كميته انقلاب اسلامي خراسان تيپ 18 جوادالائمه (ع) از لشگر 5 نصر مامور شد در فاصله كوتاهي با رشادت‌هاي چشمگيري كه از خود نشان داد، به مسئوليت‌هاي معاونت گردان، فرمانده گردان و قائم مقام تيپ منصوب گشت.
سرانجام شهيد وحيدي در عمليات بدر كه به عنوان معاون تيپ، نيروهاي تحت فرماندهي خود را راهنمايي مي‌كرد، در نوك پيكان صف رزمندگان با كوله‌باري از افتخارآفريني و ايثار در منطقه هورالهويزه در بيست و دومين روز اسفندماه سال 63 در سن 25 سالگي شربت شهادت نوشيد و با كاروان سبز همراه شد.
روحش شاد و يادش گرامي باد.

منبع:پايگاه اطلاع رساني پليس

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:58 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد محمدجواد وحيدي


 

 

تاريخ تولد :1341

نام پدر :احمد

تاریخ شهادت : -/1/1360

محل تولد :عراق /نجف /-

طول مدت حیات :19

محل شهادت :

مزار شهید :گلزارشهداي امامزاده خديجه خاتون_ ميبد

در نجف شهر مظلوم و شهر امام مظلوم، در سال 1341 فرزندي ديده بر گنبد طلايي مولا (ع) باز کرد که او را "محمدجواد" نام نهادند.
حاج شيخ احمد وحيدي که براي التذاذ و بهره‌مندي از حوزه شريف نجف در آن ديار رحل اقامت افکنده بود، در اين سال خانه را به جمال مبارک جواد روشن ديد. هنوز 3 سال از عمر محمدجواد نگذشته بود که خورشيد وجود امام خميني در نجف طلوع نمود.
قضاي روزگار خانه‌ي امام را در نزديکي خانه‌ي آن‌ها قرار داد و راه اين خانواده را به خانه‌ي نور باز کرد.
محمدجواد با شجاعت آشنا شد؛ با استواري جان گرفت و در يک کلام راه زندگي را در مکتب امام آموخت. محمدجواد دوره‌ي ابتدايي را در مدرسه‌ي ايرانيان در نجف اشرف به پايان برد و پس از آن حوزه‌ي نجف را براي آموختن علم و معرفت و کمال انتخاب نمود. او هم‌چنين درس و بحث روز را تا سطح ديپلم پي گرفت.
بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به همراه خانواده‌اش به ايران آمد و از نخستين رادمرداني بود که هسته‌ي بسيج ميبد را راه‌اندازي کرد.
در بهمن‌ماه 1359 به عضويت سپاه پاسداران درآمد و قامت زيباي وي سبزپوش شد.
پس از فراگيري آموزش‌هاي تکميلي در دل کوه‌هاي سر به فلک کشيده‌ي کردستان، خود را به درياي دشمن زد. بعد از حضور شش ماهه در جبهه‌هاي کردستان به ميبد بازگشت؛ اما ديري نپاييد که دوباره راهي جبهه‌هاي جنوب گرديد.
سومين حضور جواد در جبهه، منطقه‌ي عملياتي شوش بود. زيارت دانيال پيامبر (ع) او را براي پيوستن به محضر دوست آماده‌تر کرد و با معرفت بيشتر راهي سنگرهاي شرف نمود.
با پذيرفتن معاونت گردان خود را در بحران جنگ قرار مي‌داد و براي لحظه‌ي وصال ثانيه‌ها را بر مي‌شمرد. در نوروز سال 1360 در سنّ 19 سالگي در عمليات غرورآفرين فتح‌المبين جمع زيادي از ياران عرشي از سرزمين شوش به پرواز درآمدند و جواد نيز پيشاپيش هم‌رزمان خود در اين پرواز حضور يافت. او خود را به آتش مين سپرد تا راهي را براي فرزندان نور در دل سپاه تيره روز بغداد باز کند. محمدجواد به آرزوي ديرينه‌اش رسيد و لقاي حق را به زيارت نشست و به آسمان پيوست.
پيکر اين شهيد بزرگوار در باران ديده‌هاي مردم شهيدپرور و در بلنداي دستان عاشق به سمت امام‌زاده خديجه خاتون ميبد تشييع و به آن آستان مقدس سپرده شد.

منبع:مجله‌ي الغديريان   -  شماره مجله: 28


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:58 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد محمدصادق وحيدي حسنلوئي

تاريخ تولد :20/1/1337

نام پدر :

تاریخ شهادت : 12/11/1365

محل تولد :آذربايجان‌شرقي /آذرشهر /-

طول مدت حیات :28

محل شهادت :ميانه

مزار شهید :

محمدصادق در تاريخ بيستم فروردين 1337 در شهرستان آذرشهر متولّد و در ميان خانواده‌اي فرهنگي و متديّن باليدن گرفت.
از همان کودکي مهرباني، هوش و ذکاوت او زبانزد اهل فاميل شد. محمد با شوق زيادي که براي تحصيل داشت، کلاس‌ها را يکي‌يکي با موفقيت پشت‌سر گذاشت و بعد از فارغ‌التحصيلي از دبيرستان به استخدام آموزش و پروش درآمد و خدمت خالصانه‌ي خود را آغاز کرد. هر چه مي‌گذشت، وجود مهربان او به عطر باورهاي خدايي آراسته‌تر مي‌شد.
با شروع انقلاب او که هرگز تاب ظلم و جور را نداشت، همراه و همپاي تظاهر کنندگان به قيام عليه رژيم ستم‌شاهي پرداخت و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي کوشيد تا دانش‌آموزان را با ماهيت قيام مردمي و چگونگي حراست از آن آشنا سازد. زندگي ساده و بي‌آلايش به سبزي رضاي خدا آراسته بود. او که براي صله‌ي ارحام از خانواده‌ي همسر به ميانه سفر نموده بود، در بمباران شهر ميانه به دست از خدا بي‌خبران بعثي در تاريخ دوازدهم بهمن‌ماه 1365 در سنّ 28 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل آمد و با خون خود مظلوميت مردمان ديارمان را امضا نمود.

منبع:كتاب آموزگاران شهادت جلد 2   -  صفحه: 398

زندگي بااو
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد هادي وحيدي راد


 

 

تاريخ تولد :1347

نام پدر :محمدحسين

تاریخ شهادت : 12/6/1364

محل تولد :خراسان /بيرجند /-

طول مدت حیات :17

محل شهادت :حسن آبادكردستان

مزار شهید :گلزارشهداي بيرجند

هادي وحيدي‌راد فرزند محمدحسين در سال 1347 در شهرستان بيرجند در خانواده‌اي متديّن ديده به جهان گشود.
دوران کودکي را تحت سرپرستي والدين خود سپري نمود.
تحصيلات ابتدايي را به اتمام رساند و تا سال دوم راهنمايي تحصيل کرد. او در خانواده‌اي مذهبي پرورش يافته بود از ارادتمندان اهل بيت عليهم‌السلام بود. در کليه‌ي جلسات دعاي توسل و کميل با علاقه شرکت مي‌نمود. نمازش را در اول وقت و به جماعت در مسجد اقامه مي‌کرد. او با عشق و علاقه، در نماز عبادي سياسي جمعه شرکت مي‌نمود.
در دوران انقلاب اسلامي در حالي که هنوز سنّي از او نگذشته بود به همراه پدر کمک زيادي به سربازاني که به دستور رهبر کبير انقلاب از سربازخانه‌ها فرار مي‌کردند، مي‌نمود و پس از پذيرايي آن‌ها در منزل و دادن لباس شخصي به آن‌ها در فرستادن ايشان به شهرستان فعالانه همکاري داشت. در سال دوم راهنمايي عشق و علاقه به حضور در صحنه‌هاي نبرد حق عليه باطل او را بر آن داشت تا فرمان رهبرش حضرت امام خميني (ره) را لبيک گويد و با اصرار فراوان در سنّ 17 سالگي از طريق پايگاه مقاومت محل که فعالانه در آن حضور داشت، عازم جبهه‌هاي نور عليه ظلمت گرديد.
او مدت 2 ماه شجاعانه در صحنه‌هاي مبارزه با دشمن متجاوز و مزدوران دست‌نشانده‌ي آن‌ها در منطقه‌ي کردستان حضور يافت. سرانجام در تاريخ دوازدهم شهريورماه سال 1364 در منطقه‌ي حسن‌آبادِ کردستان در سنّ 17 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل گشت.
پيکر پاک شهيد بر دوش امت حزب‌الله و هميشه در صحنه‌ي بيرجند تشييع گرديد و در گلزار شهداي اين شهر به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستاي بيرجند جلد2   -  صفحه: 794


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد عباس وراميني

تاريخ تولد :5/5/1333

نام پدر :محمد

تاریخ شهادت : 28/8/1362

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :29

محل شهادت :ارتفاعات كاني‌مانگا

مزار شهید :بهشت زهرا (س)، قطعه 24

عباس (محمد) وراميني (معروف به عباس وراميني) در پنجم مردادماه سال 1333 ه.ش در محله پاچنار تهران چشم به جهان گشود. دوران كودكي را در ميان كودكان مستضعف محله زادگاهش سپري كرد. علاقه و ارادت او به «حسين بن علي(ع)» و شركت در تمام مراسم‌هاي عزاداري، او را به لقب عباس علمدار مفتخر ساخت. عباس پس از اخذ مدرك ديپلم و اتمام دوره سربازي در رشته «مددكاري اجتماعي» دانشگاه علامه طباطبائي پذيرفته شد وي در ضمن تحصيل جهت خدمت به كودكان بي‌سرپرست به مراكز نگهداري آنها رفت و آمد داشت. همزمان با اوج‌گيري انقلاب اسلامي به جمع مبارزين پيوست و چندين مرتبه از طرف ساواك منزلش تفتيش شد با ورود امام خميني (ره) به كشور عزيزمان به مدت سه روز در بهشت زهرا (س) و محل استقرار امام (ره) نگهباني داد. پس از پيروزي انقلاب وراميني مسئوليت آموزش تاكتيك كميته انقلاب اسلامي را برعهده گرفت، سپس به جمع جهادگران پيوست و في‌سبيل‌الله براي كشاورزان روستاي سيستان و بلوچستان كار كرد. در زمان تسخير لانه جاسوسي به تهران بازگشت و به عنوان اولين نفر وارد سفارت آمريكا (لانه جاسوسي) شد، در همين زمان مسئوليت آموزش نظامي دانشجويان پيرو خط امام را بر عهده گرفت و براي آنان اسلحه تهيه نمود. وراميني در سال 1358 با يكي از خواهران پيرو خط امام آشنا شد و با حضور در خدمت امام (ره) و قرائت خطبه عقد توسط ايشان زندگي مشترك خويش را آغاز نمود. او در همان سال به عضويت سپاه درآمد و در مركز آموزش سپاه منطقه به خدمت پرداخت. در زمان عمليات ثامن‌الائمه به جبهه شتافت. عباس در عمليات‌هاي بسياري شركت نمود. وراميني يک مرتبه از ناحيه صورت مجروح شده است. در سال 1361 به دستور حاج همت و حاج احمد متوسليان به فرماندهي ستاد لشگر 27 محمد رسول‌الله (ص) منصوب شد و مدتي بعد به دستور آن دو بزرگوار رهسپار سفر حج گشت. سرانجام «مسئول ستاد سپاه 11 قدر و قرارگاه نجف اشرف» در عمليات والفجر 4 در منطقه پنجوين ارتفاعات كاني‌مانگا بر اثر اصابت تركش خمپاره 60 به ناحيه پيشاني درتاريخ 28 /8/1362 به بيكران آسمان پركشيد و مزارش را در بهشت زهرا قطعه 24 آسماني‌تر كرد.

منبع:كتاب بيكرانه ها  

منبع:ماهنامه فكه  

هديه
قرباني عشق
كليد در بهشت
ميثم جان! بابا رفت
نامه شهيد به خانواده‌اش
وصيت‌نامه
ردپاي نور
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد عليرضا وراميني


 

 

تاريخ تولد :1335

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1365

محل تولد :تهران /تهران

طول مدت حیات :30

محل شهادت :

مزار شهید :

سال 1335 عليرضا در يکي از روستاهاي شهرري متولد شد، در سن شش سالگي به شوق آموختن علم به مدرسه روستاي همجوار زادگاهش رفت و با تلاش بسيار سال اول و دوم دبستان را طي يک سال به پايان رساند و ضمن آن قرائت قرآن کريم را فرا گرفت. وراميني بعد از اخذ مدرک ديپلم به خدمت سربازي رفت و در طول اين مدت مطالعات خود را جهت بالابردن بينش اسلامي و اطلاعات سياسي ادامه داد. با اتمام دوره سربازي به عنوان هنرجوي رشته برق به تحصيل پرداخت. آنگاه با سمت تکنسين برق در کارخانه سيمان مشغول کار شد. پخش اعلاميه‌هاي امام و حضور در اکثر راهپيمايي‌ها از جمله اقدامات او بود، بعد از پيروزي انقلاب با تشکيل انجمن‌هاي اسلامي و کتابخانه به اشاعه فرهنگ غني اسلام پرداخت. از ديگر فعاليت‌هاي او مي‌توان به تفکيک دبستانهاي دخترانه و پسرانه و حضور در مدرسه به عنوان معلم ديني و قرآن نام برد. عليرضا براي اينکه بتواند به کودکان کشورش علم را بياموزد کار در کارخانه را کاهش داد و فقط سه شب در هفته جهت تأمين معاش خانواده کار نمود و حقوق حاصل از تدريس را به حساب رزمندگان جبهه واريز کرد. او در بسيج مسئوليت عقيدتي و ايدئولوژي را بر عهده داشت و در سال 1364 در رشته فرهنگ و معارف اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي شهرري تحصيلاتش را ادامه داد.در اواخرترم اول، با شنيدن فرمان امام خميني مبني بر حضور در عرصه هاي دفاع مقدس به ميدان جنگ شتافت و در سال 1365 در سن 30 سالگي جرعه‌نوش خوان گسترده الهي شد.تنها از او خاطره سالها عبادت پروردگار، اقامه نماز شب و .... به يادگار مانده است.

منبع:پرونده هاي اماني از گروه تحقيقاتي فتح‌الفتوح

وصيت‌نامه
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  10:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد منصور ورپشتي

تاريخ تولد :1343

نام پدر :الله داد

تاریخ شهادت : 16/8/1361

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :18

محل شهادت :عين خوش

مزار شهید :

منصور در سال 1343 ديده به جهان هستي گشود.
روزهاي کودکي را با شادي و نشاط سپري کرد و در مکتب عشق اهل بيت (ع) درس وفاداري و ايثار آموخت. مادر با تمام وجود به تربيت اسلامي او همت گماشت؛ زماني که منصور به سن جواني رسيد، دل از همه‌ي تعلقات بريد و عاشقانه قدم به ميدان جهاد في سبيل الله گذارد.
ورپشتي سرانجام در 16 آبان ماه سال 1361 در سنّ 18 سالگي به بيکران آسمان بال گشود و در سرزمين عين‌خوش شهيد راه حق گشت. عمليات محرم معراج او براي پرواز بود.
پيکر پاکش 13 سال بعد به خاک وطن بازگشت.

منبع:مطالب ارسالي از اداره تبليغات بروجن  

از رويا تا واقعيت
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  11:00 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (و)

شهيد محمدباقر ورپشتي


 

 

تاريخ تولد :1345

نام پدر :كنج علي

تاریخ شهادت : 16/12/1362

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :17

محل شهادت :جزيره مجنون

مزار شهید :

محمدباقر در سال 1345 در آغوش پرمهر مادر جاي گرفت. کودکي‌اش را با شادي و نشاط سپري کرد و خيلي زود با معارف اسلامي آشنا گرديد. محمدباقر نوجوان بود که تصميم گرفت عازم ميدان نبرد شود لذا سال تولّدش را در شناسنامه تغيير داد و عاشقانه عزم ديار نور کرد.
ورپشتي سرانجام در 16 اسفند ماه سال 1362 در سنّ 17 سالگي در جزيره‌ي مجنون در جريات عمليات خيبر به شهادت رسيد و به آسمان پرواز کرد.

منبع:ماهنامه افلاكيان   -  تاریخ:  1386 -  شماره مجله: 8


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  11:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها