پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ر)
شهيد رحمت الله راه جو

|
تاريخ تولد :1342
|
نام پدر :
|
تاریخ شهادت : 9/11/1365
|
محل تولد :كرمانشاه /- /كنگاور
|
طول مدت حیات :23
|
محل شهادت :
|
مزار شهید : |
استوار دوم رحمتالله راهجو در سال 1342 در روستاي کنگاور از توابع استان باختران در يک خانوادهي مذهبي پا به عرصهي وجود گذاشت. در سنّ چهار سالگي مادرش را از دست داد. پس از اتمام دوران ابتدايي و متوسطه که جزو شاگردان ممتاز ميان همکلاسيهايش بود و چون علاقهي شديدي به ارتش و خدمت به اسلام را داشت، پس از پايان تحصيلات متوسطه به استخدام نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي درآمد و پس از طي دورهي آموزشگاه گروهباني و دورهي مقدماتي و تخصصي پدافند هوايي راهي جبهههاي جنگ عليه باطل گرديد.
شهيد راهجو علاقهي وافري به مطالعهي کتابهاي اسلامي و ديني داشت و از خصوصيات اخلاقي والايي برخوردار بود. او عاشق خدمت و فعاليت براي انقلاب بود. در برابر سختيها بسيار صبور و پيوسته سعي ميکرد که با مشکلات دست و پنجه نرم کند تا بتواند بر آن پيروز شود. وي ميگفت:« جنگ ما حق است و کسي که در مقابل ما قرار گرفته، باطل است و هيچ وقت حق و باطل نميتواند کنار بيايند و کسي که بخواهد به ما ظلم و تعدي کند، با او ميجنگيم و نمونهي آن همين جنگ است و در همين جنگ نشان دادهايم که چهقدر به مکتبمان پايبند هستيم و چهقدر حاضريم در راه دين و اسلام و کشورمان جانفشاني کنيم.» وي ميگفت:« اين را بدانيد که شهيد نزد خدا گرامي است و شهادت تنها حربهي مقابله با مستکبرين است.» راهجو ميگفت:« من يک سرباز ايراني هستم خوني که در رگهايم جاري است از آن خود نميدانم چون بر من واجب است که آن را در راه وطنم، دينم، اسلامم، مکتبم بدهم. در هر زمان آمادهام تا ارض را با خون خود ملون کنم و چهقدر زيباست اين لحظه..»
رحمتالله در ميان خانواده و بستگان يک الگو بود و نسبت به دوستان و خانوادهاش احترام خاصي قايل بود و حقوق دريافتياش را جهت مخارج خانواده و انفاق در راه خدا مصرف ميکرد. وي عاشق امام بود و جبهه را بسيار دوست ميداشت و خيلي کم به مرخصي ميآمد و از اوايل جنگ پيوسته در جبهههاي نور عليه ظلمت و در اکثر عمليات شرکت داشت و با زدن چند فروند هواپيماي متجاوز دشمن، زبانزد همکارانش گشته بود. راهجو دلاوري بود که با ايثار و شجاعت خود همواره الگوي ديگر همرزمانش بود که با سرنگون کردن هواپيماهاي متجاوز بعثي دشمن، مورد تشويق فرماندهان خود قرار گرفته بود؛ از اين سو در نظر داشتند وي را به مکه معظمه اعزام کنند، ولي راهجو گفت:« من الآن در خانهي خدا هستم، اينجا خانهي خداست و ما حاجيان از پيش به دور کعبه گشتهايم.»
و سرانجام در عمليات غرورآفرين کربلاي پنج در تاريخ 9/11/1365 در سنّ 23 سالگي به درجهي رفيع شهادت نايل آمد و به معبود خود پيوست.

منبع:مجله صف - تاریخ: 1366/5 - صفحه: 63
|
|
|
چهارشنبه 20 بهمن 1389 9:01 AM
تشکرات از این پست