پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)
|
شهيد حسن حيدري
|

|
|
تاريخ تولد :29/5/1351
|
نام پدر :علي رضا
|
|
تاریخ شهادت : 30/10/1365
|
محل تولد :بوشهر /- /امام حسن (ع)
|
|
طول مدت حیات :14
|
محل شهادت :مارد
|
| مزار شهید :گلزارشهداي امام حسن (ع) |
مادر با قدمهاي آرام پيکر بيجان پسر را تا امامزاده حسن (ع) بدرقه ميکرد و همينطور خاطرات حسن در ذهنش ميگذشت. بيست و نهمين روز از مردادماه سال 1351 کودک پاک و مهربانم به دنيا آمد. مهرماه سال 1357 او را به مدرسه فرستادم. روزهاي سرشار از شادي سپري شد. تا اينکه پدر در سال 1362 جان به جان آفرين تسليم کرد و حسن 11 سالهي من گرد يتيمي بر چهرهاش نشست.
آبانماه سال 1364 دانشآموز مدرسه بود که به ناگاه لبيک به امام (ره) در درونش شعلهور شد و با وجود ممانعت خانواده و دوستان، آن هم به علت سنّ کم جهت اعزام به جبهه ثبتنام نمود.
او که از سال 1361 به عضويت بسيج درآمده بود، بالاخره راهي ميدان نبرد گرديد. حسنم، حيات زندگيام، اميد سالهاي جوانيام را خودم در روز پانزدهم آبانماه سال 1364 بدرقه کردم. بعدها برايم تعريف کردند در والفجر 8 حماسهاي پرشکوه آفريده؛ 3 ماه بيوقفه جنگيد. فروردينماه سال 1365 به خانه بازگشت و در دبيرستان شهداي فتحالمبين ثبت نام کرد؛ اما باز هم هواي رفتن به سرش زد.
و بالاخره نيز روز سيام ديماه سال 1365 وقتي فقط 14 سال داشت، به خون خويش کفن شد. گفتند خون سرخش خاک مارد را متبرک ساخت و نامش زينتبخش دفتر عمليات کربلاي 5 شد.
دلم ميخواست زمين دهان باز کند و مرا نيز ببلعد؛ نميتوانم نوجوانم را به خاک سرد بسپارم و همين طور آرام و بيصدا از کنار مزارش بگذرم. در دلم شعله ي آتش برپاست، برويد همهتان برويد بگذاريد برايش بخوانم: "الرحمن علّم القرآن ... " هر چند که او نوجوان بود پاکحسنم فرشته بود؛ فرشتهاي که بالاخره در آسمان جاي گرفت.

منبع:كتاب ايل سحر صفحه 129
|
|
|
|
 |
وصيتنامه |
|
|
چهارشنبه 20 بهمن 1389 10:41 PM
تشکرات از این پست