0

ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد سيف الله حسين پور

تاريخ تولد :1334

نام پدر :حاجي

تاریخ شهادت : 6/7/1360

محل تولد :خوزستان /آبادان

طول مدت حیات :26

محل شهادت :پل مارد آبادان

مزار شهید :

سيف الله در سال 1344 در شهر «آبادان» و در خانواده‌اي کارگري که از لامرد مهاجرت کرده بودند، متولد شد. تحصيلاتش را تا کلاس پنجم ابتدايي ادامه داد و سپس در خياطي به کار مشغول شد. با آگاهي از اوضاع اجتماعي کشور در سال 1357 به صفوف مبارزين پيوست و بيشتر شب‌ها در آبادان به پخش اعلاميه مشغول بود. پس از پيروزي انقلاب، با ايمان به آرمان‌هاي بلند امام خميني (ره) در دفاع از انقلاب پاي فشرد و افشاگر توطئه‌هاي ضدانقلاب بود. در آستانه‌ي جنگ تحميلي به عضويت سپاه پاسداران درآمد و تا لحظه‌ي شهادت از تماميت ارضي کشور دفاع کرد. وي در بين خانواده و اقوام به غيرت و مردانگي معروف بود. پس از درگذشت پدر، سرپرستي خانواده را برعهده گرفت ليکن، دفاع از انقلاب را بر آسايش خانواده ترجيح داد. سرانجام در عمليات بزرگ ثامن‌الائمه (ع) ، در حالي که شاهد آزادسازي آبادان بود، در نزديکي پل مارد در تاريخ 6/7/1360 در سن 26 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:كتاب حديث عاشقان صفحه 155

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:10 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد سيدصادق حسين پورعلوي


 

 

تاريخ تولد :1/1/1330

نام پدر :سيدمحمد

تاریخ شهادت : 26/10/1365

محل تولد :عراق /نجف اشرف /-

طول مدت حیات :35

محل شهادت :فاو

مزار شهید :گلزارشهداي مشهد

سيدصادق فرزند سيدمحمد در آغازين روز از فروردين ماه سال1330 در شهر مقدس نجف اشرف در خانواده‌اي مذهبي و متدين ديده به جهان گشود.
وي به دليل مشکلات خانواد‌گي نتوانست هم‌چون هم‌سن و سالانش به مدرسه برود و ناچار در سن هفت سالگي به همراه مادر به بغداد عزيمت کرد و در دکان نانوايي به کار مشغول شد و از اين راه زندگي خود و خانواده را تأمين مي‌کرد.
در سن 18 سالگي ازدواج کرد و در همين سال مادرش را از دست داد. مشکلات سياسي و وضعيت بحراني باعث شد تا در اثر فشارهاي رژيم عراق در سال 1350 آن کشور را ترک کرده و عازم ايران شود. در ايران ابتدا چند ماهي در شهر مقدس قم اقامت گزيد و سپس عازم شهر مشهد مقدس شد.
در مشهد به دليل عشق و علاقه زيادي که به تحصيل داشت در مدرسه شبانه بزرگ‌سالان (اکابر) ثبت‌نام کرد و توانست گواهينامه ششم ابتدايي را بگيرد و به دليل علاقه به امور فني به کار سيم‌کشي ساختمان مشغول گرديد. در سال 1356 فعاليت‌هاي سياسي و مذهبي خود را عليه رژيم ستم‌شاهي آغاز کرد و به طور مستمر در تظاهرات و راهپيمايي‌هاي مردمي حضور يافت.
پس از پيروزي انقلاب مدتي در واحد تعميرات ماشين‌آلات ارتش به طور رايگان به کار پرداخت. در سال 1361 وارد جهادسازندگي شد و از طريق جهاد عازم سوسنگرد گرديد و پس از بازگشت به عضويت رسمي جهاد پذيرفته شد.
در سال 1363 براي بار دوم به منطقه سومار اعزام شد و مسئوليت انبارداري ستاد پشتيباني جنگ جهاد را بر عهده داشت. در همين ايام در بسيج مسجد نيز به طور شبانه‌روزي فعاليت داشت و با همه وجود در خدمت بسيج بود. وي براي سومين دفعه در سال 1365 عازم مناطق عملياتي شد و در تاريخ 26/10/1365 در عمليات کربلاي 5 در منطقه فاو بر اثر اصابت ترکش خمپاره در سن 35 سالگي به درجه رفيع شهادت نايل آمد.
مزار پاکش در گلزار شهدا مشهد قرار دارد. از اين شهيد سه فرزند به يادگار مانده است.

منبع:كتاب جهادسازندگي خراسان دردفاع مقدس   -  صفحه: 228


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:10 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد يوسف حسين پورملكشاه

تاريخ تولد :1/1/1331

نام پدر :حسين

تاریخ شهادت : 28/3/1366

محل تولد :مازندران /بابل /بندپي

طول مدت حیات :35

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :بهشت رضا(ع)_ مشهد

يوسف حسين‌پور در روز اول فروردين ماه سال 1331 در روستاي ييلاقي بندپي از توابع شهرستان بابل و در خانواده‌اي مذهبي و متدين ديده به جهان گشود.
پنج ساله بود که زلزله‌ي شديدي منطقه‌ي محل زندگي آن‌ها را تقريباً ويران کرد اما خواست خدا اين بود که وي به همراه ديگر اعضاي خانواده سالم بمانند.
در شش سالگي به مکتب‌خانه رفته و به يادگيري قرآن کريم و خواندن و نوشتن پرداخت سپس در مغازه‌ي بقالي پدرش مشغول به کار شد، اما چون بهره‌ي لازم را در اين کار نمي‌ديد به همراه پسرعمه‌اش عازم تهران شد و به کار در کارگاه کشبافي پرداخت.
در سال 1351 ازدواج نمود و چهار فرزند از خود به يادگار گذاشت. در سال 1352 قصد خراسان کرده و به مشهد مقدس مهاجرت کرد و دوباره مشغول کار کشبافي و آهن فروشي گرديد.
پس از مدتي با اوج گيري انقلاب شکوهمند اسلامي، فعالانه در تظاهرات و راهپيمايي‌ها شرکت نمود و در راه انقلاب تلاش‌هاي زيادي کرد به همين دليل دوبار از سوي ساواک دستگير شد اما به دليل نداشتن مدرک مستند از وي، آزاد گرديد.
پس از پيروزي انقلاب و تشکيل جهادسازندگي به اين نهاد پيوست تا دين خود را به انقلاب و اسلام ادا نمايد. با شروع جنگ تحميلي عاشقانه به جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل اعزام شد و در مناطق مختلفي چون منطقه بستان، فاو و تنگه چزابه شرکت کرد و در آخرين عمليات در منطقه شلمچه به تاريخ 28/3/1366 بر اثر اصابت ترکش خمپاره در سن 35 سالگي به درجه رفيع شهادت نايل آمد و پيکر پاکش در قطعه‌ي شهدا بهشت رضا مشهد به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب جهادسازندگي خراسان دردفاع مقدس   -  صفحه: 401

وصيت نامه
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد هوشنگ حسين پورنجف آبادي


 

 

تاريخ تولد :1337

نام پدر :عبده

تاریخ شهادت : 26/5/1366

محل تولد :خوزستان /- /نجف آباد

طول مدت حیات :29

محل شهادت :كارخانه كاغذ پارس هفت تپه

مزار شهید :گلزارشهداي صفي آباد

سال 1337 بود و نجف‌آباد انتظار تولّد کودکي را مي‌کشيد تا حماسه‌ها بيافريند. هوشنگ حسين‌پور نجف‌آبادي در خانواده‌اي مذهبي و پايبند به اسلام متولّد شد و در سايه‌ي پرمهر پدر و مادرش رشد کرد.
وضع مالي خانواده‌اش چندان مناسب نبود و او به ناچار مجبور به ترک تحصيل شد تا کمکي در تأمين مخارج خانواده‌اش باشد. سال 1350 در شرکت شهيد رجايي مشغول به کار شد و سپس به مرکز خدمات کشاورزي شهيد بهشتي منتقل و سرانجام در سال 1352 در کارخانه‌ي کاغذ پارس هفت‌تپه استخدام شد.
زندگي با همه‌ي فراز و نشيب‌هايش مي‌گذشت و او در سال 1354 رؤيايش را با دختري عفيف و پاک تقسيم کرد و حاصل اين ازدواج به ياد ماندني شش فرزند شد.
هر لحظه قيام‌هاي مردم علني‌تر از لحظه‌ي پيش و روز قبل مي‌شد. سال 1357 اوج تظاهرات بود و هوشنگ هم‌گام با ديگر مردم دلاور و غيور، شجاعانه فرياد مرگ بر شاه سر مي‌داد. روزها مشغول کار کردن بود و شب‌ها در کنار ساير برادران به پاسداري مي‌پرداخت.
مقاوم بود و به صله‌ي رحم اهميت فوق‌العاده‌اي مي‌داد و شايد به خاطر خوبي‌هاي بي‌نظيرش بود که خدا ديگر نخواست او بيشتر زميني بماند. 26/5/1366 بود او 29 سال داشت. فضاي کارخانه‌ي کاغذ پارس هفت‌تپه را به يک باره صداي انفجار مهيبي در بر گرفت و همه‌جا را غبار پوشاند.
هواپيماهاي بعثي به هيچ کس امان ندادند و هوشنگ هم جزو کساني بود که شهيد شد و با تني بي‌سر همانند مولاي خود امام حسين (ع) به ديدار خدا شتافت و با پيکر پاکش گلزار شهداي صفي‌آباد را مطهر کرد.

منبع:كتاب سبك بالان ساحل ها صفحه 119

شهادت


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد نادر حسين پوري

تاريخ تولد :1/10/1344

نام پدر :قهرمان

تاریخ شهادت : 12/11/1365

محل تولد :آذربايجان‌شرقي /عجب شير /-

طول مدت حیات :21

محل شهادت :شهرستان مياندوآب

مزار شهید :

نادر حسين‌پوري در تاريخ 1/10/1344 در شهرستان عجب‌شير استان آذربايجان‌شرقي به دنيا آمد. با توجه به شغل پدر ( ارتشي ) تحصيلات مقدماتي را در شهرهاي مختلف با موفقيت به پايان رساند. در آزمون سراسري سال 1363 دانشگاه‌ها در رشته‌ي « کارداني الکترونيک » پذيرفته شد، ولي انصراف داد. سال بعد دوباره شرکت نموده و در رشته‌ي « طراحي جامدات » دانشگاه شيراز پذيرفته شد که از طريق جابجايي، به دانشگاه تبريز انتقال يافت.
حسين پوري علاقه زيادي به تلاوت قرآن داشت و نمازهاي خود را با حالت خاصي اقامه مي‌نمود. ارادت ويژه‌اي به امام (ره) داشت و پيروي از آن حضرت را موجب سربلندي اسلام و مسلمين در سراسر جهان مي‌دانست. حسين‌پوري قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در راهپيمايي‌ها و تظاهرات مردمي شرکت مي‌کرد و بعد از پيروزي، در صحنه‌هاي مختلف، حضوري فعال داشت و در دبيرستان با هواداران گروهک‌هاي وابسته به شرق و غرب بحث و مناظره مي‌کرد.
وي پس از اخذ ديپلم به خدمت سربازي اعزام گرديد؛ ولي پس از هفت ماه خدمت به علت قبولي در دانشگاه ترخيص شده و به تحصيلاتش ادامه داد. او در هنگام تحصيل، فعاليت اجتماعي داشت و با جهاد دانشگاهي همکاري مي‌نمود. حسين‌پوري در جنگ شهرها و در بمباران شهرستان مياندوآب در تاريخ 12/11/1365در سن 21 سالگي به فيض شهادت نايل آمد.

منبع:پرونده شهيد در مديريت فرهنگي دانشگاه تبريز

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد محمدحسن حسين خانلو


 

 

تاريخ تولد :1347

نام پدر :حسين علي

تاریخ شهادت : 22/10/1365

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :18

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

نامش محمدحسن بود، سال 1347 به دنيا آمد، کودکي مهربان و صميمي که با حضورش شور و نشاط را براي اهل خانه پديد آورد.
محمدحسن با پيروزي انقلاب به عضويت بسيج درآمد تا او نيز گامي کوچک در جهت حفظ انقلاب بردارد.
خانلو عاشقانه تلاش کرد تا دشمن بعثي وارد خاک پاک کشور نگردد و سرانجام در بيست و دومين روز از دي ماه سال 1365 در منطقه شلمچه در سن 18 سالگي هنگام عمليات کربلاي 5 به شهادت رسيد.

منبع:روزنامه كيهان   -  تاریخ:  1380/6/22 -  صفحه: 13

وصيت نامه


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد امير حسين خاني

تاريخ تولد :

نام پدر :

تاریخ شهادت : 3/3/1361

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :-

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :

امير در خانواده‌اي مذهبي و عاشق دين مبين اسلام به دنيا آمد؛ او موجودي بي‌آلايش بود که تن به مسايل مادي نمي‌داد.
در دوران نوجواني و در زمان نظام فاسد پهلوي آگاهانه راه اسلام را انتخاب کرد و در کلاس‌هاي درس استاد شهيد عباس‌علي ناطق‌نوري شرکت کرد و به کسب معارف غني اسلام پرداخت.
هم‌زمان با يادگيري قرآن و شناخت اسلام، با راهنمايي‌هاي استادش به ماهيت پليد طاغوت پي برد و در جهت افشاي ماهيت آن تلاش نمود. وي که به نقش هنر اسلامي در شناساندن فرهنگ اسلامي و افشاي حکام جور آگاه بود، از اين هنر استفاده کرد که نمايش " تثليت شوم " نمونه‌اي از آن است.
حسين‌خاني در اکثر تظاهرات‌ها شرکت فعال داشت و هم‌زمان با آن اعلاميه و پوستر امام را نيز پخش مي‌کرد. از آن‌جا که ساواک بر اين مسئله آگاه بود، با يورشي سعي در دستگيري استاد ناطق‌نوري و شاگردانش که امير هم يکي از آن‌ها بود، کرد که با آگاهي از اين موضوع از چنگ آنان گريختند و چند هفته‌اي مخفيانه زندگي مي‌کردند تا اين‌که انقلاب به نقطه‌ي اوج خود رسيد و آن‌ها توانستند آزادانه شروع به فعاليت کنند.
با پيروزي انقلاب به صورت افتخاري در کميته‌ي انقلاب مشغول فعاليت شد و بعد از مدتي به استخدام رسمي اين نهاد درآمد و ضمن آن با برپايي کلاس قرآن سعي کرد فرهنگ غني اسلام را گسترش دهد.
امير آن‌گاه به استخدام سپاه پاسداران درآمد و در واحد فرهنگي مشغول به کار گشت. او در نهاد انجمن اسلامي و سپاه را دوست داشت و در دعاهاي کميل به يک معنويت خاصي مي‌رسيد.
وي سرانجام در تاريخ 3/3/1361 هنگام عمليات بيت‌المقدس در خرمشهر به شهادت رسيد و مهمان خوان گسترده‌ي الهي گشت.

منبع:روزنامه كيهان   -  تاریخ:  1380/3/12

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:12 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)


شهيد محمد حسين خاني


 

 

تاريخ تولد :

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/--/1366

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :-

محل شهادت :

مزار شهید :

محمدحسين يکي از ايرانيان مسلمان و معتقد به دين پاک نبي اکرم (ص) بود. او در مکتب سالار شهيدان (ع) با شهادت و دادخواهي عليه ظلم و استبداد آشنا گرديد و آموخت که هيج‌گاه نبايد در برابر ظلم سر تسليم فرود آورد.
خاني در زمان جنگ تحميلي به ياري امام امت (ره) شتافت و سرانجام در سال 1366 در عمليات کربلاي 8 به آرزوي ديرينه‌اش دست يافت.

منبع:بهداري ستادكل


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:12 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد هادي حسين زاده

تاريخ تولد :26/4/1335

نام پدر :اسدالله

تاریخ شهادت : 24/9/1359

محل تولد :خوزستان /ماهشهر /-

طول مدت حیات :24

محل شهادت :سوسنگرد

مزار شهید :

هادي حسين‌زاده در روز بيست و ششم تير ماه سال 1335 در خانواده‌اي مذهبي و در شهرستان ماهشهر به دنيا آمد.
دوران کودکي و تحصيلات خود را در ماهشهر سپري نمود و بعد از اتمام دبيرستان وارد دانشسراي راهنمايي اهواز شد و فعاليت سياسي و مذهبي خود را از اين زمان به کمک يکي از برادران و استادان شروع کرد که اين فعاليت پخش کتاب و نوار و اعلاميه‌هاي رهبر کبير انقلاب بود.
بعد از اتمام دانشسرا به خدمت سربازي اعزام شد؛ و در سال 1357 به نداي رهبرکبير انقلاب لبيک گفت و بعد از تشويق سربازان پادگان را ترک کرد و مدت زيادي مخفيانه در اهواز فعاليت مي‌نمود.
بعد از پيروزي انقلاب به پادگان رفت و خدمت سربازي خود را به پايان رسانيد و سپس در آموزش و پرورش اهواز استخدام شد.
با اين‌که محل کارش اهواز بود ولي روح جهادگرش به او اين اجازه را نداد که آن‌جا بماند و به سوي مردم محروم ايذه شتافت و در آن‌جا علاوه بر تدريس در مدارس، در جهادسازندگي ايذه فعاليت شبانه‌روزي داشت، و در کنار اين تلاش، با روابط عمومي سپاه ايذه نيز همکاري مجدانه‌اي داشت.
او پس از اين حضور مؤثر و خدمت يک ساله در ايذه، براي فراگيري علوم ديني به قم هجرت کرد.
با شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران، و پس از 5 ماه اقامت در قم، دوباره به بسيج اهواز پيوست و در پشت جبهه فعاليت مي‌کرد اما به عنوان عضو انجمن اسلامي لشکر 92 زرهي اهواز به عنوان ديده‌بان به منطقه سوسنگرد اعزام گرديد و بعد از 3 ماه تلاش و کوشش در راه خدا در تاريخ 24/9/1359 در سن 24 سالگي به نداي حق لبيک گفت و به لقاءالله پيوست.
روحش شادباد

منبع:كتاب ميان مدرسه وعشق   -  صفحه: 64

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:12 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)


شهيد عزت الله حسين زاده


 

 

تاريخ تولد :1/5/1343

نام پدر :

تاریخ شهادت : 4/9/1365

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :22

محل شهادت :انديمشك

مزار شهید :

اول مرداد ماه سال 1343 در خانواده‌اي مذهبي به دنيا آمد.
روزهاي کودکي او مملو از شادي و نشاط بود و مثل همه کودکان به مدرسه رفت. دوره تحصيلات راهنمايي او همزمان با شروع اعتصابات و راهپيمايي‌ها بود. در اين زمان عزت‌الله با وجود کمي سن و سال خطر را به جان خريد. در تمام راهپيمايي‌ها شرکت جدي داشت و فعاليت‌هايي نظير ديوارنويسي و پخش اطلاعيه را به کمک دوستانش انجام مي‌داد.
پس از پيروزي انقلاب در سال 1361 به عنوان بسيجي محافظت از نماينده محترم مردم انديمشک در مجلس شوراي اسلامي را عهده‌دار شد.
چندي بعد راهي ميدان نبرد حق عليه باطل گشت. عزت‌الله يکي از دلاوران و بنيانگذاران گردان حمزه سيدالشهدا (ع) لشکر 7 ولي‌عصر (عج) بود که در کسوت فرماندهي گروهان الحديد لحظه‌اي لباس رزم را از تن بيرون نساخت.
گاه مدت‌ها در جبهه مي‌ماند و خانواده در انتظار ديدارش حسرت مي‌کشيدند. در اکثر عمليات‌ها از جمله خيبر، رمضان، والفجر، بيت‌المقدس ... شرکت فعال داشت. علمدار گردان حمزه سيدالشهدا(ع) و فرمانده دلاور در عمليات والفجر8 در مناره بلند مسجد فاو به نماز پيروزي ايستاد. در اين عمليات مجروح شد اما تا پايان عمليات در کنار نيروهاي گردان ماند و به اصرار بعد از پيروزي جهت مداوا به پشت جبهه منتقل شد ولي قبل از بهبودي دوباره به جبهه بازگشت.
سرانجام اين آسمان مرد خاکي‌پوش در چهارم آذر ماه سال 1365 در يکي از روزهاي سرد و غمگين پاييز زماني که براي امداد به مجروحين بمباران هوايي شهر انديمشک به آن‌جا رفته بود در سن 22 سالگي به شهادت رسيد و در بهشت زهراي اين شهر آرام گرفت.

منبع:وبلاگ شهيدعزت  

ردپاي نور


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:12 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد سيدجمال حسين زاده

تاريخ تولد :

نام پدر :سيدضياء

تاریخ شهادت : 4/10/1365

محل تولد :بوشهر /- /جم

طول مدت حیات :-

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :گلزار شهداي جم

سيدجمال فرزندي پاک از سلاله آل طه بود. انساني وارسته از تعلقات دنيا؛ در روستاي جم استان بوشهر بزرگ شد و در آغازين سال‌هاي انقلاب به عضويت بسيج درآمد تا او نيز نگهبان و حافظ انقلاب باشد.
سيد در زمان جنگ تحميلي مردانه جنگيد و سرانجام در هنگام عمليات کربلاي 4 در شلمچه در تاريخ 4/10/1365 به شهادت رسيد و در گلزار شهداي شهرستان جم به خاک سپرده شد.

منبع:ماهنامه عرشيان   -  شماره مجله: 23

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:12 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد علي حسين زاده


 

 

تاريخ تولد :1334

نام پدر :محمد

تاریخ شهادت : 11/5/1364

محل تولد :مازندران /اردكان /-

طول مدت حیات :30

محل شهادت :هورالهويزه

مزار شهید :

سال 1334 به دنيا آمد
شهرستان اردکان روزهاي کودکي و نوجواني او را به نظاره نشست و علي تحت تربيت عالمانه خانواده پرورش يافت.
حسين‌زاده در روزهاي پرشور جواني لبيک گوي فرمان امام (ره) گشت و به منظور دفاع از مرزهاي ايران اسلامي راهي خطوط مقدم رزم گشت.
علي در جبهه مردانه جنگيد و بعد از نبردي مردانه در روز 11 مرداد ماه سال 1364در عمليات قدس 5در سن 30 سالگي از شراب طهور بهشتي سرمست شدوهورالهويزه به خون سرخ علي متبرک گشت.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي   -  تاریخ:  1381/6/28

وصيت نامه
 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:13 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد عزت الله حسين زاده

تاريخ تولد :1344

نام پدر :

تاریخ شهادت : 7/3/1365

محل تولد :آذربايجان‌شرقي /خوي /دنرج حاتم خان

طول مدت حیات :21

محل شهادت :

مزار شهید :

عزت‌الله در سال 1344 به دنيا آمد و در روستاي دنرج حاتم خان منطقه‌ي چايپاره ازتوابع شهرستان خوي بزرگ شد.
خانواده‌اش کشاورز بودند و او در کنار پدري زحمتکش پرورش يافت. 7 ساله بود که به مدرسه رفت. با اتمام دوره‌ي ابتدايي، دوره‌ي راهنمايي را در روستاي حاجيدار با تحمل رنج و مشقت به پايان رساند سپس به دبيرستان جهاد قره ضياالدين راه يافت.
سال دوم دبيرستان، جنگ تحميلي آغاز شد و او درس و مدرسه را رها کرد و در خيل رزمندگان اسلام به جبهه رفت. عزت‌الله يک بار نيز به زيارت امام علي بن موسي الرضا (ع) مشرف گرديد و آن‌جا در جوار حرم پاک امام عاشقان از خدا تقاضاي شهادت در راه حق را نمود.
چند روزي نگذشت که دعايش مستجاب شد و در روز هفتم خرداد سال 1365 در سنّ 21 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:روزنامه كيهان  

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:13 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد حيدر حسين زاده


 

 

تاريخ تولد :1342

نام پدر :

تاریخ شهادت : 4/2/1366

محل تولد :سيستان‌وبلوچستان /زاهدان /-

طول مدت حیات :24

محل شهادت :

مزار شهید :

حيدر حسين‌زاده در سال 1342 در شهرستان زاهدان ديده به جهان گشود. در کودکي با از دست پدر و مادر، ضربه‌ي روحي شديدي بر وي وارد شد. او با سختي فراوان، پاي پياده به مدرسه مي‌رفت و تا چهارم ابتدايي را در روستايش گذراند. خانواده به جهت خشکسالي، منطقه زابل، به مازندران نقل مکان کردند و چند سالي را در آن جا ماندند. سپس به زاهدان آمدند و او تواسنت تا چهارم دبيرستان تحصيل کند. پس از آن درس را رها کرد و به حرفه‌ي صافکاري اتومبيل مشغول گرديد.
با پشتکاري که از خود نشان داده بود، توانست براي خود يک کارگاه صافکاري باز کند. براي گذراندن دوران مقدس سربازي کارگاهش را به فرد ديگري تحويل داد و به ارتش جمهوري اسلامي پيوست. پس از طي آموزش‌هاي اوليه رهسپار ميادين نبرد گرديد و سرانجام پس از نه ماه حضور در جبهه و ابراز فداکاري‌هاي فراوان در تاريخ 4/2/1366 بر اثر اصابت ترکش خمپاره در سن 24 سالگي به فيض شهادت نايل آمد.
در وصيت نامه‌اش نوشته بود: تا زماني که به شهادت برسم، راه امام را ادامه مي‌دهم و از دوستان مي‌خواهم امام را تنها نگذارند.

منبع:كتاب كبوتران بهشتي جلد 4 صفحه 92


 

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:13 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ح)

شهيد اسدالله حسين زاده

تاريخ تولد :6/7/1349

نام پدر :غلام

تاریخ شهادت : 4/10/1365

محل تولد :فارس /نورآباد

طول مدت حیات :16

محل شهادت :درياچه ماهي

مزار شهید :

اسدالله در روز ششم مهرماه سال 1349 در روستاي «نورآباد» متولد شد و در خانواده‌اي عاشق بيت عصمت و طهارت باليد و رشد کرد. در هفت سالگي قدم بر عرصه‌ي علم و دانش نهاد، تحصيلات ابتدايي را در دبستان «هجرت خندق» و راهنمايي را در مدرسه‌ي شهيد اندرزگوي «لامرد» با رتبه‌ي ممتاز به پايان رساند و سپس وارد دانشسراي تربيت معلم امام صادق (ع)لامرد شد. نوجواني از نسل انقلاب بود که بيشتر عمرش را در فضايي اسلامي گذرانده بود. با قلبي پاک در افق‌هاي روشن اميد، آينده‌اي بهتر را جستجو مي‌کرد که جنگ خانمانسوز عراق عليه ايران آغاز شد.
پس از کسب آمادگي‌هاي لازم در بسيج، ابتدا در ستاد جمع‌آوري کمک‌هاي مردمي فعال شد و مدتي بعد علي‌رغم سن کم، راهي جبهه‌هاي نبرد گرديد.
چهل و پنج روز در محور آبادان به پيکار با دشمن پرداخت. در بازگشت از جبهه دوباره رحل سفر بست و همراه سپاهيان موسوم به حضرت محمد (ص) رهسپار ديار عشق شد. در جبهه پيک گردان حضرت زينب (س) جمعي لشگر 19 فجر بود.
در سپيده‌دم خونين روز 4/10/1365 در سن 16 سالگي خورشيد هنگامي که از افق گلگون شلمچه سربر آورد که پيکر غرقه به خون آن چابک‌سوار عشق در کنار درياچه‌ي ماهي، شاهد حماسه‌آفريني‌ رزمندگان اسلام بود. بيست روز مهمان ملائک بود تا آن‌که عمليات کربلاي 5 آغاز شد و پيکر پاکش به پشت جبهه منتقل گرديد.

منبع:كتاب حديث عاشقان صفحه 153

 
 
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها