0

ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد عيسي جمال


 

 

تاريخ تولد :1333

نام پدر :

تاریخ شهادت :

محل تولد : /- /ليوان شرقي

طول مدت حیات :-

محل شهادت :

مزار شهید :

عيسي جمال به سال 1333 در روستاي ليوان شرقي در خانواده‌اي که در آن فقر حاکم بود، به دنيا آمد و زندگي را با فقر شروع کرد و در اوان کودکي سرپرست خانه‌اش را از دست داد و مادرش مسئوليت خانه را در شرايط سخت زندگي به دوش کشاند. عيسي به همراه ديگر برادرانش سعي و کوشش نمود تا معاش زندگي را در کنار معاد فراهم آورد. در کسب علم تلاش زيادي به خرج داده است به طوري‌که در سنّ 18 سالگي شروع به درس خواندن نمود و توانست تا کلاس سوم راهنمايي ادامه دهد و حدود سه سال در اداره‌ي آموزش و پرورش به خدمتگزاري مشغول شد.
ازخصوصيات عيسي متانت اخلاقي و پرورش بعد معنوي در خود بود به طوري‌که در نامه‌هايشان بر مي‌آيدکه در خطاب به مادرش مي‌گويد هميشه در نماز جمعه و نمازهايي که در منزل يا در مسجد يا هر جايي ديگر ادا مي‌کنيد، حتماً‌ براي امام و رزمندگان اسلام دعا کنيد. در انقلاب همراه با توده‌هاي مردم وظيفه‌ي خود را نسبت به اسلام ادا کرد و آن‌گاه با روحيه‌ي سرشار از عشق به الله و نفرت به کفر که زمينه‌ي حرکت هر انسان انقلابي است، به سوي جبهه‌ي حق عليه باطل حرکت کرد و علي‌رغم اين که تازه داماد شده بود اين عشق در وي تقواي ستيز به وجود آرد و لحظه‌اي آرام نگرفت تا به لقاءالله پيوست.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي   -  تاریخ:  1380/2/30

دست نوشته


 

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:21 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد سيدمهدي جمال آبادي

تاريخ تولد :21/6/1344

نام پدر :سيداحمد

تاریخ شهادت : 25/11/1364

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :فاو

مزار شهید :بهشت زهرا(س)

سيدمهدي جمال آبادي در 21 شهريور سال 1344 در تهران به دنيا آمد. تحصيل را تا سال سوم راهنمايي ادامه داد و پس از عضويت در بسيج به جبهه رفت و در مقابل سپاه کفر قرار گرفت.او آخرين باردر عمليات غرور آفرين والفجر 8 شرکت کرد. سيدمهدي فرمانده گردان زرهي بود و بسيار دلاور. عمليات شروع شده بود و آتش از آسمان و زمين مي‌باريد. سيدمهدي به اتفاق بي سيم چي از اين طرف به آن طرف مي دويد و همه جا را زير نظرداشت آن ها طبق نقشه پيش مي رفتند تا اين که در منطقه عملياتي فاو به رودخانه رسيدند. همه به آرامي به آب زدند، رزمنده‌ها تا آنجا نزديک شدند که مي‌شد نيروهاي عراقي را به چشم ديد. اين حمله درست در قلب عراقي‌ها صورت گرفت. ترس بر اردوگاه دشمن سايه انداخته بود. سيدمهدي تير بار را برداشت و به جان عراقي ها افتاد. چيزي به پيروزي کامل نيروها نمانده بود که او مجروح شد. فرداي آن روز، وقتي آمبولانس حامل سيدمهدي به عقب برمي گشت، خمپاره‌هاي دشمن او را هدف گرفتند.
او سرانجام در اروند رود، در25 بهمن سال 1364 درسن 20 سالگي به شهادت رسيد. و در بهشت زهرا (سلام الله عليه) آرام گرفت.

منبع:كتاب حيات جاويد جلد1   -  صفحه: 240

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد غلامعلي جمالزائي


 

 

تاريخ تولد :1344

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1361

محل تولد :سيستان‌وبلوچستان /زابل

طول مدت حیات :17

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :

غلام‌علي جمالزائي در سال 1344 در شهرستان زابل متولد شد هنوز مدت کوتاهي از عمرش نگذشته بود که فقدان پدر وي را در اندوهي ژرف فروبرد اما مادر دلسوز و فداکارش با تحمل رنج‌هاي فراوان و پشت‌سر گذاشتن مشکلات بسيار توانست غلام‌علي را ياري نمايد تا بتواند تا کلاس اول راهنمايي تحصيل کند.
جمالزايي به امام و انقلاب علاقه‌ي شديدي داشت و سعي مي‌کرد که از هر راه ممکن به اسلام خدمت نمايد پس از پيروزي انقلاب اسلامي و شروع جنگ تحميلي به خيل رزمندگان اسلام پيوست تا بتواند ادامه دهنده‌ي راه برادر شهيدش باشد او در زير گلوله‌هاي دشمن نماز مي‌خواند و عبادت مي‌کرد و اشک مي‌ريخت سرانجام آن فرزند راستين اسلام در سال 1361 در عمليات «بيت المقدس» در سن 17 سالگي در منطقه خرمشهر به فيض شهادت نايل آمد.‌

منبع:كتاب كبوتران بهشتي جلد 1 صفحه 150


 

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد عبدالرحيم جمالزهي

تاريخ تولد :1349

نام پدر :

تاریخ شهادت : 22/12/1365

محل تولد :سيستان‌وبلوچستان /خاش /آبترش

طول مدت حیات :16

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

شهيد عبدالرحيم جمالزهي در سال 1349 در روستاي آبترش از توابع شهرستان خاش تولد يافت وي در خانواده کشاورز و مذهبي پرورش يافت و پس از فراغت از درس در امور کشاورزي به ياري پدر شتافت به نماز بسيار اهميت مي‌داد در سنين نوجواني در پايگاه بسيج ثبت نام کرد و به جبهه‌هاي حق عليه باطل اعزام شد. سرانجام در تاريخ 22/12/65 در منطقه شلمچه در سن 16 سالگي به درجه رفيع شهادت نايل گشت.

منبع:كتاب كبوتران بهشتي جلد 1 صفحه 151

وصيت‌نامه
 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد ابراهيم جمالي


 

 

تاريخ تولد :3/6/1345

نام پدر :محمد

تاریخ شهادت : 28/8/1365

محل تولد :فارس /لامرد /بردكويه

طول مدت حیات :20

محل شهادت :خورعبدالله

مزار شهید :

در روز سوم شهريورماه در سال 1345 در روستاي «بردکويه» در خانواده اي فقير و مذهبي متولد شد. کودکي را در دامن پدر و مادري مهربان و زحمتکش سپري کرد و درس صفا و محبت را از مردم خوب و صميمي زادگاهش فرا گرفت. تا سال سوم ابتدايي در روستاي بردکويه تحصيل کرد. فطرت پاک و الهي‌اش در پرتو طبيعت بکر و زيباي روستا پرورش يافت و به آرامشي پايدار رسيد. جنگ تحميلي دنياي جديدي از عشق و معرفت را به روي وي گشود. در تاريخ 19/12/1363 در عمليات بدر که در شرق دجله صورت گرفت، شرکت کرد. چند ماه بعد به خدمت سربازي رفت و با گذراندن آموزش‌هاي نظامي رهسپار مناطق عملياتي گرديد. حدود 13 ماه در جبهه خدمت کرد و سرانجام در حالي‌که مشغول فعاليت‌هاي مهندسي بود، در منطقه‌ي خور عبدالله بر اثر اصابت ترکش خمپاره در تاريخ 28/8/1365 در سن 20 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:كتاب حديث عاشقان صفحه 136

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد مبارك جمالي

تاريخ تولد :9/4/1334

نام پدر :غلام حسين

تاریخ شهادت : 12/2/1361

محل تولد :بوشهر /بوشهر /كناري

طول مدت حیات :27

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :گلزارشهداي چغادك

روز نهم تيرماه سال 1334 در روستاي کناري از توابع شهرستان بوشهر، کودکي زيبا و مهربان پا به عرصه‌ي هستي نهاد و پدر نامش را مبارک نهاد. صداي خنده و شادي کودکانه‌اش خانه‌ي کاه‌گلي غلام‌حسين را رونقي تازه بخشيد. روزها از پي هم مي‌گذشت و او همراه پدر به کار کشاورزي مشغول بود.
سال 1356 به همراه خانواده به چغادک مهاجرت کرد و آن‌جا حرفه‌ي بنّايي را آموخت و چند سالي از اين طريق امرارمعاش نمود. با اوج‌گيري انقلاب در صف مجاهدان راه حق قرار گرفت و با شروع جنگ تحميلي قدم به عرصه‌ي ايثار گذارد.
مبارک اغلب نمازهايش را به جماعت مي‌خواند و با وجودي که وسيله‌ي اياب و ذهاب به بوشهر سخت پيدا مي‌شد، اما هميشه خودش را به نماز جمعه مي‌رساند.
او مردانه در عمليات فتح‌المبين حماسه آفريد و بار دوم براي آزادي خرمشهر راهي ميدان نبرد گشت.
جمالي در روز دوازدهم ارديبشهت‌ماه سال 1361 در سنّ 27 سالگي در عمليات بيت‌المقدس بر اثر اصابت ترکش خمپاره به پيشاني و انفجار مين، شهيد راه حق شد.
مزار پاکش در گلزار شهداي چغادک قرار دارد.
از او 3 فرزند به يادگار ماند.

منبع:كتاب حديث ابرار صفحه 78

عکس مزار
برات شهادت
وصيت‌نامه
 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد محمدرضا جمالي


 

 

تاريخ تولد :1341

نام پدر :عباس

تاریخ شهادت : 20/3/1364

محل تولد :خوزستان /آبادان /-

طول مدت حیات :23

محل شهادت :بانه

مزار شهید :بهشت اكبر اهرم

محمدرضا در سال 1341 در آغوش پر مهر مادر جاي گرفت و در خانواده‌اي مؤمن و متعهد در شهر آبادان بزرگ شد. مادر از همان آغاز به تربيت اسلامي او همت گماشت و محمدرضا در سايه‌سار حمايت مادر به مدرسه رفت تا توشه‌اي از علم روز بردارد.
اوايل تحصيل در دوره‌ي دبيرستان بود كه سايه‌‌ي شوم هواپيماهاي جنگي عراق بر آبادان سايه افكند و آن‌ها به ناچار به اهرم مهاجرت كردند. محمدرضا اندك زماني بعد درس و مدرسه را رها كرد و مشتاقانه جهت خدمت وظيفه حاضر شد. او همراه ارتشيان غيور لشكر اسلام در كردستان (شهر بانه) به مبارزه با دشمنان پرداخت و در تاريخ 20/3/1364 در سن 23 سالگي به اوج آسمان پر كشيد و در بهشت اكبر اهرم آرام گرفت.

منبع:كتاب لاله هاي تنگستان صفحه 159

قرباني
 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:23 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد عبدالرسول جمالي

تاريخ تولد :1336

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1362

محل تولد :اصفهان /لنجان

طول مدت حیات :26

محل شهادت :دشت شيلر

مزار شهید :

عبدالرسول جمالي در سال 1336 در لنجان (استان اصفهان) در خانواده‌اي کشاورز متولد شد. پدر و عمويش از ياران قديمي امام بودند و در سال 1342 در جريان مبارزات سياسي امام و يارانش قرار گرفت و ضمن آموختن علم پدر را در کار کشاورزي و دامپروري ياري رساند. در سال 1355 به خدمت نظام وظيفه اعزام شد، اما هيچ‌گاه از ياري امام غافل نشد. در شهريورماه سال 1357 بعد از اتمام خدمت سربازي در کسوت ياوران روح‌الله (ره) به مبارزه ادامه داد. در حمله‌ي چماقداران به نجف‌آباد، حمله به زندان شهر باني اصفهان و آزادي زندانيان سياسي حاضر شد. پس از پيروزي انقلاب در تهران به مدت دو ماه آموزش عقيدتي و سياسي را به پايان رساند سپس به محافظت از دفتر فلسطين در تهران پرداخت و از آنجا به خوزستان رفت و به مقابله با فتنه خلق عرب و محافظت از تاسيسات نفتي روي آورد. با شروع غائله سيستان و بلوچستان به زاهدان اعزام شد. آنگاه حفاظت از بيت امام و مجلس خبرگان قانون اساسي را پذيرفت ولي غائله کردستان او را با سمت فرمانده‌ي عمليات سپاه لنجان به ميدان رزم کشاند. جنگ تحميلي برگ زرين شجاعت و دلاوري ياران خميني بود. او در جبهه با سمت مسؤول محور فياضيه و فرماندهي پدافند جزيره‌ي مينو، معاون گردان تيپ نجف اشرف در عمليات ثامن‌الائمه (ع)، فرماندهي گردان در عمليات فتح‌المبين، حماسه آفريد و بارها از ناحيه دست، شکم و ....مجروح شد. يکبار از نجات خويش مايوس گشت اما به لطف خدا نجات پيدا کرد. يک مرتبه ديگر به علت عفوني شدن جراحات شکمش به سختي در بستري بيماري افتاد. سرانجام اين رادرمرد دلاور عرصه‌هاي ايثار در عمليات والفجر4 در دشت شيلر در پائيز سال 1362 در سن 26 سالگي در حاليکه فرماندهي گردان پياده‌ي لشگر 8 نجف و يک گردان مامور از ارتش را بر عهده داشت. ميهمان سيدالشهدا گشت برادر و همسر خواهرش (شهيد عشقي) نيز در همين عمليات به شهادت رسيدند.

منبع:كتاب سرداران سپاه توحيد صفحه 180

ردپاي نور
 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:23 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد عبدالله جمالي


 

 

تاريخ تولد :1336

نام پدر :

تاریخ شهادت : 26/شهريور/1365

محل تولد :اصفهان /قهدريجان

طول مدت حیات :-

محل شهادت :كردستان

مزار شهید :

در سال 1336 در روستاي «قهدريجان» استان اصفهان متولد شد، پدرش کشاورز بود، به همين علت از کودکي به کار در مزارع پرداخت، و با دستان کوچکش زخمهاي روزگار را احساس نمود، با اوج‌گيري انقلاب در صف سربازان روح‌الله (ره) قرار گرفت، تا شايد کودکان کشورش همانند او با سختي زندگي نکنند، بعد از پيروزي انقلاب در سال 1358 به کردستان رفت و از دستاوردهاي انقلاب محافظت نمود، جمالي چندي بعد به عنوان فرمانده گردان امام حسين (ع) و مسئول محور کامياران، ‌سنندج و ‌قروه معرفي شد. او صاحب سه فرزند بود و براي تربيت اسلامي آنان از هيچ کاري دريغ نکرد؛ سردار دلاور کردستان ده روز پس از زيارت خانه خدا به جبهه‌هاي غرب بازگشت و در تاريخ 26/6/1365 در سن 29 سالگي توسط منافقين به شهادت رسيد، هادي آخرين فرزند او چهار ماه بعد از شهادتش چشم به جهان گشود،‌ اما هرگز نتوانست دستان نوازشگر پدر را احساس نمايد.

منبع:كتاب غربت سبز

مرد ميدان
خنده شيشه‌ها
پيرو امام (ره)
لباس مدرسه
بهاي آزادي


 

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:23 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد محمد جمالي

تاريخ تولد :

نام پدر :حاجي

تاریخ شهادت : 12/2/1361

محل تولد :بوشهر /تنگستان /-

طول مدت حیات :-

محل شهادت :دارخوئين

مزار شهید :

محمدرادمردي صبور از ديار تنگستان استان بوشهر بود، از آنان که حماسه‌اي پرشکوه در عمليات بيت‌المقدس آفريدند و قلب امام (ره) و دل ملت ايران را شاد کردند. او در زمان جنگ تحميلي در نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران فعاليت داشت و عاشقانه به حمايت از مرزهاي کشور پرداخت. سرانجام نيز در تاريخ 12/2/1361 در منطقه دارخوئين هنگام عمليات بيت‌المقدس به شهادت رسيد.

منبع:مجله فتح/ويژه نامه عمليات بيت المقدس

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:23 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد ماشاءالله جمالي


 

 

تاريخ تولد :

نام پدر :حسين

تاریخ شهادت : 20/2/1361

محل تولد :بوشهر /بوشهر /-

طول مدت حیات :-

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :

ماشاءالله از دلاورمردان شهرستان بوشهر بود از يلان نام آور جنوب ايران که در عنفوان جواني در جرگه رزمندگان اسلام قرار گرفت و به عنوان سرباز نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامني به جبهه رفت و مردانه جنگيد. جمالي در عمليات بيت‌المقدس حضور يافت و درخرمشهر در مورخ 20/2/1361 برات لقاء حضرت حق را دريافت نمود.

منبع:مجله فتح/ويژه نامه عمليات بيت المقدس


 

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:24 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد مرتضي جمالي

تاريخ تولد :1344

نام پدر :خضر

تاریخ شهادت : 4/10/1365

محل تولد :بوشهر /تنگستان /چاه پير

طول مدت حیات :21

محل شهادت :اروندرود

مزار شهید :

مرتضي جمالي فرزند خضر در سال 1344 در خانواده‌اي سبز سيرت و روشن انديش در روستاي چاه پير از توابع شهرستان تنگستان چشم به بيکرانه آفاق هستي گشود.
در ايام شکوفايي انقلاب اسلامي در سال 1357 که حدود 13 سال داشت عاشق و دلباخته‌ي امام و اهداف بلند انقلاب اسلامي شد و سمت بهار را پيدا کرد.
او با شرکت شورآفرين در راهپيمايي‌ها، فعاليت‌هاي تبليغي و پخش اعلاميه‌ها و... در مسير معرفي انقلاب در سال هاي قبل و بعد از انقلاب لحظه‌اي از پا ننشست و بدين سان مسافر هميشگي جاده‌هاي روشني و ميهمان ضيافت پر خون و خطر عشق بود. تحصيلات ابتدايي و راهنمايي خود را در روستاي خود سپري کرد. پس از اخذ ديپلم تجربي، روانه فضاي عطرآگين و لحظه‌هاي آکنده از روشني و طراوت و صفاي حوزه علميه شد. با نبوغ و استعداد سرشار و علاقه زائدالوصفي که به علوم و معارف اسلامي داشت تحصيلات حوزوي را با موفقيت پشت سرگذاشت.
با آغاز شدن تهاجم ناجوانمردانه خفاشان شب پرست و باز شدن در بهشت شهادت: با کوله‌باري به وسعت گلواژه هاي استقامت و خلوص و ايثار و دلي آکنده از تاب و تب پرواز روانه جبهه شد. در جبهه با دو سلاح علم و رزم به جهاد بي‌امان با دشمنان اسلام و اداء تکليف آسماني خود پرداخت.
به شهادت تمام همسنگران و ياران،‌ در همه عمليات‌ها و مأموريت ها در نهايت شجاعت و اخلاص عمل مي‌کرد و عشق به شهادت در سيماي نوراني‌اش موج مي زد. مرتضي با علم و عمل که در لحظه لحظه‌اش عشق شهادت و پرواز موج مي‌زد سرمشق همه رزمندگان و همسنگرانش بود. او از آبشار نورافشان تعاليم قرآني و روايات ائمه هدي (ع) به انتشار آيه‌هاي نور مي پرداخت و همچون پدري دلسوز و برادر و معلمي مهربان به توضيح و تشريح احکام اسلامي مي‌نشست.
در نمازهاي شب خود که طنين گريه‌هاي باران خيزش همدوش نسيم سجاده هاي نافله‌ در خط مقدم مي پيچيد از خداوند طلب شهادت مي‌کرد.
سرانجام در شب 4/10/1365 در منطقه‌ي اروندرود هنگام عمليات کربلاي 4 به روي سرخ‌ترين مرگ ها و آسماني ترين پروازها لبخند زد و سرمست از صهباي سحرزاد شهادت به ديدار معشوق شتافت.
پيکر لاله‌پوش آن جرعه نوش صهباي بهشت، چندين سال مفقود و در غربت و بي‌نشاني به روي شانه‌هاي اروند نظاره‌گر خاکيان بود. تا اينکه پس از سالها غربت، پيکر مطهرش توسط گروه تفحص پيدا شد و به وطن بازگشت و پس از تشييع برشانه‌هاي صبور امت حزب الله، به خاک سپرده شد.

منبع:مجله عرشيان شماره 28

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:24 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد تقي جمالي


 

 

تاريخ تولد :1336

نام پدر :

تاریخ شهادت : 24/2/1361

محل تولد :گيلان /- /بازگل

طول مدت حیات :25

محل شهادت :جفير

مزار شهید :گلزارشهداي كويه سفلي

تقي جمالي در سال 1336 در خانواده‌اي مذهبي در روستاي بازگل ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي را در دبستان کويه‌سفلي گذراند و براي ادامه‌ي تحصيلاتش به رودسر که در 8 کيلومتري روستاي بازگل واقع شده است، عزيمت نمود.
خانواده‌اش درآمد ناچيزي داشت؛ از اين رو تقي در کار مزرعه به پدرش کمک مي‌کرد و هم‌گام با تحصيل به کار کشاورزي هم مشغول بود.
او در اواخر سال 59 ازدواج کرد ( ثمره‌ي اين ازدواج دختريست که سميه نام نهادند. ) هميشه کاري مي‌کرد که رضاي خدا در آن بود و در آن راه مي‌کوشيد. تقي جمالي بياني گرم و جذاب داشت.
وي علاوه بر عضويت در بسيج ويژه‌ي سپاه حداقل دو سه بار در هفته به روستا مي‌آمد و براي بچه‌هاي انجمن اسلامي، کلاس احکام و .. برپا مي‌کرد.
او مي‌گفت: اولين کسي که بايد در اين روستا شهيد شود، من هستم؛ تا آن‌هايي که در قبال انقلاب بي‌تفاوت هستند به خود بيايند، تا اين‌که در روز جمعه 24 ارديبهشت 61 در عمليات بيت‌المقدس و در کربلاي دشت جفير در سنّ 25 سالگي به شهادت رسيد.
پيکر مطهرش مدت 13 روز بي‌غسل و کفن در زير خاکريز ماند و در روز يک‌شنبه 9 خرداد سال 61 در شهرستان رودسر، با شکوه هر چه تمام تشييع شد و در مزار ابديش در کويه‌سفلي به خاک سپرده شد.

منبع:ماهنامه ستارگان درخشان شماره 31


 

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:24 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد فلكناز جمالي

تاريخ تولد :1352

نام پدر :عبدالحسين

تاریخ شهادت : -/--/1367

محل تولد :بوشهر /تنگستان /خياري

طول مدت حیات :15

محل شهادت :جزيره مجنون

مزار شهید :گلزارشهداي روستاي خياري (بهشت حسن)

چند سالت بود که شهيد شدي؟ بايد از سال 1352 که به دنيا آمدي، تا سال 1367 که شهيد شدي، را دوباره و دوباره جمع و تفريق کنم. انگار هزار سال است که اين جمع و تفريق‌ها را انجام مي‌دهم اما هر بار که به 15 مي‌رسم، پشتم تير مي‌کشد؛ تو فقط 15 سالت بود که شهيد شدي؛‌ اين را قلبم نمي‌تواند بپذيرد.
يادش به خير روستاي خياري شهرستان تنگستان و خانواده‌اي فقير و مذهبي؛ آن شب که به دنيا آمدي، خوشحال بوديم اما چه مي‌شد کرد. روستايي محروم در دل استاني جنوبي جا خوش کرده بود؛ نامت را " فلکناز " گذاشتيم هر چند که حميد هم صدايت مي‌کرديم.
براي ادامه‌ي تحصيل در دوره‌ي راهنمايي به مدرسه‌ي طالقاني رفتي، اما نتوانستي تا آخر سال سوم طاقت بياوري. درس را رها کردي و جامه‌ي پوسيده‌ي دنيا را دور انداختي، دنيا با همه‌ي تجملاتش برايت هيچ جاذبه‌اي نداشت.
جنگ برايت پل بود؛ پلي براي رسيدن به خدا. شنيديم که جزيره‌ي مجنون، مجنونت کرده است و تاب ماندن را ازت گرفته است. نمي‌دانم شيدايي‌ات چه‌قدر بود اما تا 7 ماه پيکرت پيدا نشد و پس از 7 ماه که آمدي، جز پاره‌اي استخوان و تکه‌اي از لباس بسيجي‌ات چيزي نمانده بود.
حالا ما مانده‌ايم و مزارت که در گلزار شهداي روستاي خياري است. ما مانده‌ايم و پنج‌شنبه‌هايي غريب که براي عقده‌گشايي بر سر مزارت حاضر مي‌شديم و عکس کوچک از تو که چشم‌هايمان خيس پاکي‌اش مي‌شود.

منبع:كتاب شقايق هاي خونين صفحه 115

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:24 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ج)

شهيد حسن جمالي


 

 

تاريخ تولد :1334

نام پدر :غلام رضا

تاریخ شهادت : 7/5/1361

محل تولد :بوشهر /تنگستان /خياري

طول مدت حیات :27

محل شهادت :كوشك

مزار شهید :بهشت حسن _ روستاي خياري

حسن جمالي فرزند غلام‌رضا در سال 1334 در روستاي خياري از توابع شهرستان تنگستان استان بوشهر متولّد شد. پدرش کشاورز بود و با زحمت، فرزندانش را بزرگ کرد. حسن آموختن علم را در روستاي زادگاهش آغاز کرد و دوره‌ي راهنمايي را تا پايان سال سوم در مرکز شهرستان سپري کرد.
پس از پايان اين دوره براي ادامه‌ي تحصيل به بوشهر رفت ولي به علت نداشتن هزينه‌ي تحصيل مجبور شد که روزها به جاي استراحت، در نانوايي کار کند و عصرها به تحصيل بپردازد و با سعي و تلاش مدرک ديپلم خود را دريافت نمايد.
با اوج‌گيري انقلاب، جمالي با پخش اعلاميه‌هاي امام سعي کرد مردم را با آرمان‌هاي امام (ره) و احکام اسلام آشنا سازد.
وي پس از پيروزي اين نهضت عظيم مردمي در اداره‌ي آموزش و پرورش استخدام شد و در دبيرستان طالقاني کنگان فعاليت خود را آغاز کرد.
سال 1359 جهت طي دوره‌ي احتياط به جبهه اعزام شد اما با پايان اين دوره جبهه را ترک نکرد و مدت 11 ماه جنگيد تا اين‌که با بيماري پدر به شهر بازگشت و مسئوليت امور تربيتي اداري آموزش و پرورش اهرم را بر عهده گرفت و سرانجام در تاريخ 29/2/1361 جهت بيرون راندن آخرين بقاياي دشمن، از طريق سپاه‌پاسداران به جبهه اعزام شد و تا آن‌جا که توانست در سنگرهاي جنوب عليه کفر جنگيد تا اين‌که سرانجام در تاريخ 7/5/1361 در مرحله‌ي پنجم عمليات رمضان هنگام شکار تانک‌هاي عراقي در سنّ 27 سالگي بر اثر اصابت خمپاره در منطقه‌ي کوشک به بي‌کران شهادت بال گشود و در گلزار شهداي بهشت حسن روستاي خياري آرام گرفت.

منبع:كتاب شقايق هاي خونين صفحه 84

سخن شهيد
وصيت نامه
دست خط شهید


 

 
 
پنج شنبه 21 بهمن 1389  10:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها