0

ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد عبدالحسين ثمالي

تاريخ تولد :18/1/1341

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1361

محل تولد :

طول مدت حیات :20

محل شهادت :

مزار شهید :

عبدالحسين در روز هجدهم فروردين ماه سال 1341 چشم به جهان گشود . نسيم ملايم بهاري صورتش را نوازش داد و اولين گريه كودكانه‌اش در آغوش پر مهر مادر به خنده تبديل شد. دوران كودكي او در سايه‌اي از فقر و تنگ دستي گذشت. و او در سن 7 سالگي به مدرسه رفت . عبدالحسين ضمن آموختن علم با كار در بازار بخشي از هزينه‌هاي زندگي خود را تأمين نمود. ساعت فراغات او اغلب در مسجد مي‌گذشت و همانجا با خدا پيمان بست. هيچ‌گاه از صراط حق دوري نكند. سال پنجم دبستان براي هميشه مدرسه را ترك كرد و به صورت دائم در يك كارگاه چوب مشغول فعاليت شد. اقامه نماز و گرفتن روزه از سن 9 سالگي از او فردي مقيد و متدين ساخت. با اوج گيري انقلاب به موج خروشان تظاهر كنندگان پيوست و بارها در خيابان فرياد مرگ بر شاه سر داد. حمله رژيم بعثي به ايران ثمالي را به جبهه‌هاي نبرد كشاند. با تشكيل بسيج به عضويت اين نهاد مقدس درآمد و از تاريخ 8/8/1360 تا تاريخ 3/3/1361 به سمت ديده‌باني در جبهه ماند. عبدالحسين يك مرتبه در طول حضور در عرصه‌هاي ايثار مجروح شد ، او را به بيمارستان مشهد بردند و پس از بهبودي به زادگاهش انتقال دادند. اما او كه طاقت حضور در شهر را نداشت سه روز بعد راهي جبهه شد و در عمليات رمضان در سال 1361 در سن 20 سالگي به مهماني آسمان رفت ؛ و بر خوان گسترده الهي نشست.شهادت آرزوي او بود، چنان که در نامه‌اش نوشته بود:«اللهم الرزقنا توفيق الشهاده في سبيلک».

منبع:كتاب شهداي جنگ تحميلي شهرستان جهرم صفحه 21

صف اول
 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:02 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد هدايت الله ثمرمند


 

تاريخ تولد :1331

نام پدر :

تاریخ شهادت : 19/بهمن/1360

محل تولد :فارس /سپيدان

طول مدت حیات :29

محل شهادت :چزابه

مزار شهید :

هدايت الله ثمرمند در سال 1331 در شهرستان سپيدان از توابع استان فارس در خانواده و محيطي گرم و صميمي ديده به جهان گشود. او که اولين فرزند خانواده بود با تولد خود خنده و لبخند مهر را بر گونه‌هاي آنها نشاند.دوران کودکي را در کانون خانواده و با تربيت ديني و مذهبي ايشان سپري نمود.بيست و ششمين بهار زندگي او مصادف بود با اوج‌گيري مبارزات انقلابي مردم بر عليه رژيم پهلوي هدايت‌الله با شرکت در فعاليتهاي انقلابي، تظاهرات مردمي، گامهاي مؤثري در پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي برداشت.وي در ايام شکوهمند انقلاب اسلامي جهت آگاهي اذهان عمومي بلندگوي کوچکي را بر درگاه منزل خود نصب نموده و سخنراني امام (ره) را از طريق نوار پخش مي‌کرد.در جريان پيروزي انقلاب در درگيريهاي مردم با نيروي نظامي فداکارانه به کمک مجروحين و مصدومين مي‌شتافت. پس از پيروزي انقلاب جهت حفظ ارزشهاي انقلاب به خيل بسيجيان جان بر کف سپاه پاسداران پيوست و لباس افتخار پاسداري را بر تن پوشيد.با آغاز جنگ تحميلي به سوي ميادين نبرد شتافت و در ايستگاه هفت آبادان به مصاف با دشمن بعثي پرداخت.در مردادماه سال 1360 براي دومين بار راهي عرصه‌هاي نبرد گرديد و در عمليات ثامن‌الائمه رشادتهاي فراوان از خود نشان داد. هرچند علاقه فراواني به آموختن داشت ولي تحصيلات او در همان مقطع ابتدايي متوقف ماند.سرانجام در تاريخ 19/11/1360 در منطقه چزابه در سن 29 سالگي به درجه رفيع شهادت نايل آمد. چندين ماه بعد از شهادت ايشان پيکر مطهرشان شناسايي و به خانواده محترمشان تحويل داده شد.و اين در حالي بود که مدت زمان کوتاهي پيش از اين دلسوخته گمنامي ديگر به جاي او تشييع شده بود. روحش شاد و راهش پررهرو باد.

منبع:كتاب خلاصه خوبيها ج3

وصيت‌نامه


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:02 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد منصور ثنايي دوست

تاريخ تولد :10/ارديبهشت/1345

نام پدر :

تاریخ شهادت : 17/خرداد/1365

محل تولد :

طول مدت حیات :20

محل شهادت :فاو

مزار شهید :

روز دهم ارديبهشت ماه سال 1345 منصور پا به عرصه هستي نهاد هنوز کودکي بيش نبود که امام خميني (ره) بر عليه استبداد شاه قيام نمود، او نيز در جمع ياران روح‌الله (ره) فرياد عدالتخواهي سر داد. تا اينکه انقلاب به پيروزي رسيد.منصور بعد از ورود امام (ره) به کشور به عضويت مسجد بقيه‌الله درآمد. با آغاز سنين جواني به خدمت سربازي رفت.مزار شهداء تنها جايگاهي بود که براي او آرامش را به ارمغان مي‌آورد. او در جبهه در قسمت حمل و نقل مهمات به خدمت پرداخت و در تاريخ 17/3/65 منطقه فاو را به خون خويش مزين ساخت. فاو ميعادگاه وصال ثنايي دوست بود او در حاليکه مهمات را براي رزمندگان جبهه‌هاي حق عليه باطل بود در سن 20 سالگي بر اثر اصابت ترکش به آسمان رسيد.

منبع:پرونده شهيد در حوزه 1 ناحيه سيدالشهداء اسلامشهر

رؤياي صادقه
 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:02 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد سهيل ثنايي ضربي


 

تاريخ تولد :1349

نام پدر :مهدي

تاریخ شهادت : 3/11/1365

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :16

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

سهيل ثنايي‌ضربي در سال 1349 ش در تهران به دنيا آمد. پس از به پايان رسيدن دوره‌ي ابتدايي در مدرسه‌ي سپهر و جهان حکمت، در سال 1365 وارد مدرسه‌ي راهنمايي و سپس دبيرستان شهيد رجايي شد. سهيل پسري بود که با همه‌ي مردم با خوش‌رويي و مهرباني برخورد مي‌کرد و به مستمندان و از کارافتاده‌ها در کارهايشان کمک مي‌کرد. وقتي که جنگ شروع شد، فعاليت او بيشتر شد و هر روز در مدرسه با هم‌کلاسي‌هايش براي رزمندگان به وسيله‌ي اجاق گازي که به مدرسه برده بود، رب گوجه و مربا و حلوا درست مي‌کرد و به جبهه ارسال مي‌نمود. هميشه تا پاسي از شب در مدرسه مي‌ماند و کار مي‌کرد. اوقات استراحت را در منزل به مطالعه دروس احکام و فرايض ديني و يا همکاري با دوستانش در مساجد مشغول بود و از اين طريق خود را وقف خدمت به اسلام و حکومت اسلامي کرده بود. سهيل که با مادرش زندگي مي‌کرد، از مادر خواست رضايت دهد در جبهه حضور يابد و نقشي مؤثّر و حياتي‌تر داشته باشد. مادر به لحاظ سنّ کم سهيل و ارتباط عاطفي شديدي که با او داشت، ممانعت کرد. اما سهيل به مادر گفت: اگر ما که جوان هستيم، به جبهه نرويم پس چه کسي بايد برود و بجنگد. » و همين باعث شد که مادر، رضايت خود را مبني بر رفتن سهيل به جبهه ابراز نمايد. سهيل پس از تکميل دوره‌ي آموزشي رزمي از طريق دبيرستان به پايگاه شهيد بهشتي معرفي و پس از آن، با سپاه حضرت محمد (ص) به انديمشک، اهواز و ... اعزام گرديد. سهيل در ساعت 5/4 صبح روز 3/11/1365 در عمليات کربلاي 5 در سن 16 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل آمد.

منبع:يادواره 5600 شهيددانش آموز و شهيد فهميده


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها