0

ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد گرگ علي ثابت خو


 

تاريخ تولد :13/6/1323

نام پدر :علي نظر

تاریخ شهادت : 8/9/1360

محل تولد :بوشهر /- /تشان

طول مدت حیات :37

محل شهادت :بستان

مزار شهید :گلزارشهداي بخش ريز

گرگ‌علي ثابت‌خو فرزند علي در تاريخ 13/6/1323 هـ‌ ش در خانواده‌اي مذهبي در روستاي تشان از توابع بخش ريز ديده به جهان گشود..
هنوز دوران کودکي را به پايان نبرده بود که پدرش نداي ارجعي حق را لبيک گفت و آن‌ها را براي هميشه از نعمت وجود پدر محروم ساخت، در آن زمان مادرش بار همه مسئوليت‌ها را به دوش کشيد و ثابت‌خو هم‌چنان در آغوش گرم مادر دوران کودکي را به پايان رسانيد. .
علي در اوان نوجواني به علت داشتن مشکلات فراوان معيشتي به ويژه مشکل اقتصادي تصميم گرفت به هر شکل ممکن زندگي خود و ديگر اعضاي خانواده را آبرومندانه اداره کند. .
از اين رو شغل شباني که در آن موقع کار بيش‌تر مردمان بود را انتخاب کرد و با ادامه اين کار توانست تا حدي امورات زندگي را بچرخاند به هر حال دوران نوجواني را با شغل شباني سپري کرد و در دوران جديدي از زندگي خود را آغاز کرد. آن طوري که تعريف مي‌کنند علي هميشه و در همه‌جا به خدا توکل مي‌کرد و به همين خاطر در بسياري از کارهايش موفق بود، ايشان در اوايل جواني ازدواج کرد که ثمره اين ازدواج يک پسر بود که نابينا به دنيا آمد.
علاقه زيادي به خانواده خود داشت اما متأسفانه پس گذشت تنها چهار سال از ازدواجش در سوگ همسر خود نشست. .
با توجه به اين‌که نگهداري فرزند براي او خيلي دشوار بود، فرزند کوچک خود را به مادر سپرد تا از او خوب نگهداري کند و خود نيز هم‌چنان به کار و کوشش ادامه داد تا مبادا روزي جز خدا محتاج کسي باشد. .
با گذشت زمان و شرايط جديد و مساعدت افراد خير، ثابت‌خو مجدداً امر ازدواج را پي‌گيري نمود و توانست با يک خانواده مذهبي و متدين در روستاي ريز ازدواج کند و به عقيده خود براي بهتر زندگي کردن مصمم شده و به کشور عربي قطر در حاشيه خليج فارس سفر نمايد و در آن‌جا کار کند، گفتني است که ثمره ازدواج مجدد او سه فرزند بود (دو دختر و يک پسر). او چند سالي در کشور قطر مشغول به کار بود، در اين مدت چند بار نيز به منظور ديدار با خانواده به کشور بازگشت. .
تا اين که سال 1357 فرا رسيد و خورشيد تابناک انقلاب از پس کوه‌هاي سر به فلک کشيده تاريخ طلوع نمود. .
با پيروزي انقلاب اسلامي علي در حالي که عشق به انقلاب در او موج مي‌زد به ميهن اسلامي ايران بازگشت و به مسافرت خود پايان داد. با تشکيل بسيج مستضعفين به فرمان رهبر فقيد انقلاب او نيز با شور فراوان عضو فعال بسيج روستا شد و شبانه روز به محافظت و پاسداري از ارزش‌هاي انقلاب پرداخت، با شروع جنگ تحميلي پي در پي عازم جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل شد.
تا اين که در تاريخ 8/9/1360 در عمليات پيروزمندانه طريق القدس در حالي که از خود شهامت و شجاعت نشان مي‌داد، بر اثر انفجار مين در خط مقدم در سن 37 سالگي به آرزوي هميشگي خود که شهادت در راه خدا بود نايل آمد و با خيل شهيدان به ديدار معبود يگانه رفت.
مزار پاکش در گلزار شهداي بخش ريز قرار دارد.

منبع:كتاب اسطوره هاي جاويد   -  صفحه: 79

دست نوشته
وصيت نامه
 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:56 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد سيدكاظم ثابت ضيايي


 

تاريخ تولد :1/1/1344

نام پدر :سيدمرتضي

تاریخ شهادت : 21/5/1362

محل تولد :خراسان /مشهد /-

طول مدت حیات :18

محل شهادت :مهران

مزار شهید :حرم امام رضا(ع)_ صحن آزادي

سيدکاظم ثابت ضيايي فرزند مرتضي در تاريخ 1/1/1344 در شهر مشهد متولّد شد. او سومين فرزند خانواده و پدرش خادم حرم حضرت رضا (ع) بود. وي پس از طي دوران کودکي، در سنّ شش سالگي جهت فراگيري علوم حوزوي در مدرسه‌ي علميه‌ي حسينيه عابدزاده ثبت‌نام نمود؛ اما به علت دوري راه از سال بعد براي تحصيل به مدرسه‌ي افق رفت و چون مدرک تحصيلي او مورد قبول قرار نگرفت، مجدداً در کلاس اول ثبت‌نام کرد و با مشکلات زياد، سال دوم را نيز پشت‌سر گذاشت و از سال سوم شبانه به تحصيل پرداخت. او سپس به مدت سه سال کفشدار حرم حضرت رضا (ع) بود و از سنّ سيزده سالگي به مکانيکي مشغول شد و اين فن را فرا گرفت.
سيد با شروع مبارزات مردمي عليه رژيم پهلوي با سنّ و سال کم در تظاهرات و راهپيمايي‌ها شرکت مي‌نمود. او در صحنه‌هاي مختلف از جمله حکومت نظامي، راهپيمايي‌هاي تاسوعا و عاشورا و حتي پايين کشيدن مجسمه شاه و ... حضور داشت. وي نوارهاي سخنراني امام خميني (ره) را تکثير و در منزل نگهداري مي‌کرد. به اين علت مأمورين رژيم پهلوي چندين بار منزل آن‌ها را مورد بازرسي قرار دادند اما نتوانستند اثري از نوارها بيابند؛‌ چرا که او آن‌ها را در سطل آب در چاه خشک شده‌ي منزلشان قرار داده بود.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، فعالانه در گشت‌هاي شبانه‌ي بسيج شرکت داشت و روزها هم به مکانيکي مشغول بود. وي در سنّ پانزده سالگي وارد جهادسازندگي تربت‌جام شد و به عنوان نيروي رسمي مدتي در آن‌جا به فعاليت پرداخت. او بر اثر علاقه‌اي که به حضور در جبهه‌ها داشت، در تاريخ 3/3/1361 هم‌زمان با آزادي خرمشهر از طريق جهادسازندگي به جبهه اعزام گرديد. وي پس از آشنايي با فنون نظامي و فعاليت‌هاي اطلاعات-عمليات، حدود دو ماه شب‌ها در عمليات گشت و کمين و روزها در تعميرگاه خط مقدم در منطقه‌ي بستان به تعمير خودروهاي آسيب ديده مي‌پرداخت. او پس از اين مدت به درخواست برادرش به خرمشهر رفت و مدت 45 روز در آن‌جا به سر برد؛ در عمليات رمضان شرکت داشت. او در آن‌جا به عنوان معاونت موتوري تيپ 21 امام رضا (ع) انجام وظيفه مي‌نمود. پس از آن مسئوليت گروهي را بر عهده گرفت که داوطلبانه براي انتقال مجروحين و شهدا به پشت جبهه اقدام مي‌کردند. در اين مأموريت او مي‌بايست حتي جلوتر از خط مقدم حضور مي‌يافت و جهت انتقال شهدا و مجروحين به پشت خط اقدام مي‌نمود.
پس از خاتمه‌ي عمليات به همراه برادرش به شهر مشهد بازگشت و بدون وقفه به جهادسازندگي تربت جام رفت و مشغول به کار شد. او بر اثر همت و پشتکار زياد به عنوان جهادگر نمونه شناخته شده بود. علاقه‌ي او به جبهه باعث شد که وي مجدداً به جبهه اعزام گردد. او در اين اعزام مدت 48 روز در جبهه حضور داشت و پس از اين مدت دوباره به شهر مشهد بازگشت. سيد در آخرين اعزام، چون با مخالفت مسئولان جهادسازندگي شهرستان تربت جام براي حضورش در جبهه مواجه شده بود، مدت يک ماه مرخصي بدون حقوق گرفت و پس از رفتن به شهر مشهد، بدون اطلاع مسئولين اين نهاد، با آغاز مرحله‌ي دوم عمليات والفجر سه، در تاريخ 13/5/1362 از طريق بسيج به جبهه اعزام شد. او پس از دو روز به منطقه‌ي عملياتي والفجر سه رفت و سرانجام پس از چند روز نبرد با نيروهاي دشمن در تاريخ 21/5/1362 در منطقه‌ي مهران بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر در سنّ 18 سالگي به شهادت رسيد.
پيکر پاکش در روز دوشنبه 6/6/1362 به همراه سيزده تن از شهداي جنگ تحميلي پس از تشييع در شهر مشهد در جوار حرم حضرت رضا (ع) و در صحن آزادي به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب جهادسازندگي خراسان دردفاع مقدس جلد3   -  صفحه: 499

شهادت


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:56 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد سيدجليل ثابت قدم


 

تاريخ تولد :1343

نام پدر :

تاریخ شهادت : 23/1/1366

محل تولد :فارس /فسا /-

طول مدت حیات :23

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :گلزارشهداي امامزاده حسن (ع)

سال 1343 فرزندي از سلاله‌ي طه در شهرستان فسا، پا بر دنياي خاکي نهاد. دوران کودکي را در عطرافشان بهارنارنج زادگاهش گذراند و در هفتمين بهار زندگي به آموختن علم پرداخته؛ اما در اواسط سال سوم راهنمايي، درس و مدرسه را رها کرد و به شوق حمايت از مرزهاي کشور به جبهه رفت و به عنوان بسيجي در علميات فتح‌المبين حماسه آفريد. 3 سال بعد ثابت‌قدم لباس سبز سپاه‌پاسداران را بر تن نمود و در عمليات‌هاي بي‌شماري دلاورانه جنگيد. سيد براي مدتي در واحد اطلاعات و عمليات به شناسايي خطوط پرداخت و آن‌گاه معاونت گردان را پذيرفت و در عمليات والفجر 8 با سمت فرمانده گردان سلمان حضور يافت. ثابت‌قدم سرانجام در بيست و سوم فروردين‌ماه سال 1366 در سن 23 سالگي در شلمچه از دنياي خاکي رخت بربست و چند روز بعد در گلزار شهداي امامزاده حسن شهرستان فسا به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب خلاصه خوبيها جلد1

ردپاي نور


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:57 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد عظيم ثابت قدم

تاريخ تولد :17/11/1332

نام پدر :

تاریخ شهادت : 28/11/1364

محل تولد :زنجان /زنجان /-

طول مدت حیات :32

محل شهادت :فاو

مزار شهید :

عظيم در روز هفدهم بهمن‌ماه سال 1332 در شهر زنجان به دنيا آمد. کودکي او در جمع خانواده‌اي متديّن سپري گشت و در سن 7 سالگي همانند ديگر کودکان زادگاهش به مدرسه رفت تا توشه‌اي از علم روز بردارد و توانست تا پايان سال پنجم دبستان تحصيل کند. او بعد از اتمام خدمت نظام‌وظيفه در سال 1354 به استخدام شرکت مخابرات درآمد و به عنوان مسئول تلفن همگاني در اداره‌ي کل ناحيه‌ي 5 مشغول به کار گرديد. او در جريان مبارزات ملت غيور ايران، به خيل عظيم تظاهرکنندگان پيوست. با پيروزي انقلاب اسلامي در انجمن‌هاي اسلامي به فعاليت فرهنگي پرداخت. سال 1356 همراه و همسفر خود را يافت و صاحب 2 فرزند شد. 6 ماه بعد از آغاز جنگ، داوطلبانه به جبهه جنوب اعزام گرديد و بعد از 5 ماه از ناحيه‌ي چشم مجروح شد. 10 روز در بيمارستان اهواز بود و 20 روز در تهران در بيمارستان 502 ارتش بستري گرديد تا اين‌که سلامتي خود را باز يافت و سرانجام در تاريخ 28/11/1364 در منطقه‌ي فاو و در عمليات والفجر 8 در حالي‌که 32 سال بيشتر نداشت، شربت شيرين شهادت را نوشيد و در بهشت برين مأوا گزيد.

منبع:كتاب منظومه ي ملكوت جلد1 صفحه 101

 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:58 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد شاهرخ ثابت نژاد


 

 

تاريخ تولد :1327

نام پدر :

تاریخ شهادت : 31/4/1367

محل تولد :ايلام /ايوان /-

طول مدت حیات :40

محل شهادت :ويله

مزار شهید :

شاهرخ در يکي از روزهاي سال 1327 براي اولين بار چشم‌هاي کوچک را در شهرستان ايوان بر روي دنيا گشود. .
او در ميان خانواده مهربانش پرورش يافت و رشد کرد. شاهرخ پس از گذراندن دوران کودکي و نوجواني ازدواج کرد و وارد مرحله‌ي جديدي از زندگي شد. او دلير مردي بود که سرانجام در سن 40 سالگي در تاريخ 31/4/1367 در شهرستان ويله بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسيد و به ديدار معبودش شتافت.

منبع:كتاب ملكوتيان   -  صفحه: 155

 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:58 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد محمود ثابت نيا

تاريخ تولد :1335

نام پدر :

تاریخ شهادت : 21/اسفند/1361

محل تولد :تهران /تهران /فيروزآباد

طول مدت حیات :26

محل شهادت :فكه

مزار شهید :

محمود ثابت نيا در سال 1335 در روستاي فيروز آباد شهرستان شهرري از توابع استان تهران چشم به جهان گشود ، قبل از اينکه او قدم به دنياي فاني بگذارد مادرش بزرگوارش جهت سالم به دنيا آمدن طفل او را نذر حضرت ابوالفضل (ع) کرده بود.
زندگي آنها ساده و بدور از هر تکلفي بود. دوران کودکي را با شادي و شور پشت سر نهاد و در هفت سالگي جهت تحصيل علم و دانش راهي مدرسه شد و تحصيلات خود را تا پايان سال پنجم ابتدايي ادامه داد اما جهت امرار معاش خود و خانواده مجبور به ترک تحصيل شد و در يک مغازه بستني و باقلا فروشي به کار و فعاليت مشغول شد .بعد از مدتي به باغ آذري مهاجرت کرد در اين زمان محمود در يک مغازه لاستيک فروشي واقع در ميدان بهارستان تهران مشغول به کار گرديد در کنار فعاليت اقتصادي به ورزشهايي چون واليبال ،شنا ،سواکاري و تيراندازي هم علاقه داشت و به انجام آنها همت مي گماشت بعد از مدتي به شيشه بري و جعبه سازي پرداخت سپس با سرمايه اي که پدرش پس انداز کرده بود يک وانت خريد و به کسب درآمد از طريق رانندگي پرداخت.با اصرار خانواده در سن 25 سالگي ازدواج نمود و بعد از پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي به عضويت سپاه پاسداران انقلاب درآمد و سرانجام در تاريخ 21/12/61 در عمليات والفجر مقدماتي در حاليکه فرماندهي گردان کميل لشگر 27 محمدرسول‌الله را بر عهده داشت در سن 26 سالگي دوري در سال 1373 به خاک ميهن اسلامي بازگردانده شد. از اين شهيد گرانقدر يک فرزند به يادگار مانده است.
روحش شاد و يادش گرامي باد.

منبع:پرونده شهيد در لشگر27 محمدرسول‌الله

نويد
مردان افلاکي
بازگشت
 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:58 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد رضا ثابتي


 

 

تاريخ تولد :1334

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1361

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :27

محل شهادت :منطقه ي بصره

مزار شهید :

رضا در سال 1334 چشم بر جهان هستي گشود. کودکي او در سايه‌ي پرمهر خانواده سپري گشت و تعليمات دين مبين اسلام را از آنان فرا گرفت. ثابتي خيلي زود درس ايثار و جوان‌مردي را از مکتب سرخ سيدالشهدا آموخت و دل‌بسته‌ي سيره‌ي اهل‌بيت (ع) گشت. وي با آغاز جنگ تحميلي در جرگه‌ي سربازان لشکر اسلام، به مصاف با بعثيان پرداخت و سرانجام در سال 1361 در منطقه‌ي بصره و در عمليات رمضان از شربت طهور بهشتي نوشيد و در سن 27 سالگي شهيد راه حق شد.

منبع:مجله‌ي اوج

 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:59 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد محمدكاظم ثابتي

تاريخ تولد :20/2/1348

نام پدر :حسن

تاریخ شهادت : 3/10/1365

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :17

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :مفقودالجسد

محمدکاظم ثابتي فرزند حسن در بيستم ارديبهشت‌ماه سال 1348 در تهران ديده به جهان گشود. دوران تحصيلات ابتدايي را در مدرسه‌ي علم و دين گذراند و تحصيلات راهنمايي و متوسطه را که مصادف با سال‌هاي بعد از پيروزي انقلاب بود، در دبيرستان حمزه طي کرد. او از موسسين انجمن اسلامي مدرسه‌اش به شمار مي‌رفت. سال آخر دبيرستان علاقه به تحصيل علوم ديني در وي شکفته شد و بدين منظور با عزيمت به شهر خون و قيام قم، در حوزه‌ي علميه امام صادق (ع) ثبت‌نام و افتخار شاگردي آن امام همام را کسب نمود.
او به انقلاب و آرمان‌هاي متعالي آن عشق مي‌ورزيد و با هر قشر و گروهي که نسبت به انقلاب موضع خصمانه داشت، با منطق و استدلال به مباحثه و ارشاد مي‌پرداخت. پس از شروع جنگ تحميلي به عضويت بسيج درآمد و علي‌رغم سنّ کم با سعي و تلاش وافر به جبهه‌هاي نور عليه ظلمت اعزام شد.
ثابتي علم و ايمان را لازمه‌ي يکديگر مي‌دانست و در جبهه نيز ضمن جهاد از مطالعه غفلت نمي‌ورزيد. او عاشق سالار شهيدان و فرزند خلفش امام امت بود. هميشه باضو بود و به تلاوت قرآن و تدبير در آيات نوراني آن علاقه‌ي فراوان داشت و ديگران را نيز به اين امر تشويق مي‌نمود.
سرانجام ثابتي پس از چندين بار حضور فعال در جبهه‌ها در سحرگاه سوم دي‌ماه سال 1365 پس از فراغت از مناجات با معشوق در عمليات کربلاي 4 در منطقه‌ي عملياتي شلمچه بر اثر اصابت گلوله‌ي دشمن به سجده‌گاهش در سنّ 17 سالگي وضوي خون ساخت و به فيض شهادت نايل آمد. پيکر مطهر اين طلبه‌ي شهيد نيز تاکنون در منطقه به جاي مانده است.

منبع:كتاب پيشگامان دين و شهادت   -  تاریخ:  1385 -  صفحه: 195

وصيت نامه
 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:59 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد اسماعيل ثابتي كتيك لاهيجان


 

تاريخ تولد :1333

نام پدر :علي

تاریخ شهادت : 2/1/1367

محل تولد :گيلان /رشت /-

طول مدت حیات :34

محل شهادت :ماووت

مزار شهید :

اسماعيل در سال 1333 در خانواده‌اي کشاورز در يکي از روستاهاي اطراف رشت به دنيا آمد. روستاي زادگاه اسماعيل مدرسه نداشت و از طرفي خانواده‌ي او نمي‌توانستند او را به شهر بفرستند. بنابراين اسماعيل نتوانست به مدرسه برود و به جاي آن به مکتب رفت تا قرآن و احکام اسلامي را بياموزد. دو سال بعد در يکي از روستاهاي هم‌جوار، مدرسه‌اي افتتاح شد. اسماعيل که علاقه‌ي زيادي به درس خواندن داشت، در سنّ 9 سالگي درس خواندن در اين مدرسه را شروع کرد و هر روز فاصله‌ي 5 کيلومتري خانه تا مدرسه را طي مي‌کرد و به مدرسه مي‌رفت.
وقتي کلاس ششم ابتدايي را تمام کرد، پدرش که رعيت زمين‌هاي اربابي محسوب مي‌شد، به دست ارباب راهي زندان شد. از آن به بعد اسماعيل بايد مخارج زندگي خانواده‌اش را تأمين مي‌کرد. براي همين درس را رها کرد و به کشاورزي مشغول شد. دو سال بعد پدرش از زندان آزاد شد و بار سنگيني را از روي دوش او برداشت. 17 ساله بود که براي کار به تهران رفت و در کنار دايي‌اش به کار نقاشي ساختمان مشغول شد. در همين زمان بود که از طريق دايي‌اش با امام خميني (ره) و قيام او عليه رژيم شاه آشنا شد و مبارزات خود را عليه رژيم آغاز کرد.
يک سال بعد به اجبار خدمت سربازي‌اش را شروع کرد. اما با وجود جو غير مذهبي آن دوران به نماز و روزه و فرايض ديني پايبند بود و به همين دليل هم چند بار مورد تنبيه قرار گرفت. سربازي‌اش که تمام شد، مشهد را براي زندگي انتخاب کرد. 22 ساله بود که ازدواج کرد و مدتي بعد در کارخانه‌ي « ايران ناسيونال » استخدام شد. در اين دوران هم دست از مبارزه عليه شاه برنداشت. حتي روزي که شاه مي‌خواست از کارخانه ديدن کند، به دستشويي رفته بود و تا زمان خروج شاه از کارخانه، آن‌جا مانده بود. بعد از اين ماجرا مي‌گفت: «‌اگر يک اسلحه داشتم، با يک گلوله حسابش را مي‌رسيدم، حيف که دستم خالي بود. »
بعد از انقلاب در بسيج کارخانه شروع به فعاليت کرد. وقتي جنگ شروع شد، چندين بار به جبهه اعزام شد و پنج بار هم مجروح شد. اما هر بار پس از بهبودي نسبي، دوباره عزم جبهه مي‌کرد تا اين که بالاخره در تاريخ 2/1/1367 در منطقه‌ي ماووت عراق در سنّ 34 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل شد.

منبع:كتاب ستارگان صنعت خراسان رضوي   -  صفحه: 125

وصيت نامه


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:59 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد محمدمهدي ثامني

تاريخ تولد :1340

نام پدر :ابراهيم

تاریخ شهادت : 17/9/1360

محل تولد :مركزي /اراك /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :بستان

مزار شهید :

محمدمهدي در سال 1340 ديده به جهان هستي گشود. کودکي او در شهرستان اراک سپري شد، آموختن علم را در سنّ 7 سالگي آغاز کرد و مثل همه‌ي کودکان به تحصيل پرداخت. مهدي با اتمام دوره‌ي دبيرستان به دانشگاه تربيت معلم راه يافت و در رشته‌ي رياضي درس خواند.
ثامني در زمان جنگ تحميلي مردانه جنگيد و سرانجام در منطقه‌ي بستان معراج او براي پرواز انتخاب شد. روز هفدهم آذرماه سال 1360 محمد در عمليات طريق‌القدس در سنّ 20 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:مطالب ارسالي از دانشگاه تربيت معلم  

 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:00 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد ثريا ثامني


 

تاريخ تولد :1345

نام پدر :درويش علي

تاریخ شهادت : 1360

محل تولد :كرمانشاه /كرمانشاه /-

طول مدت حیات :25

محل شهادت :كرمانشاه

مزار شهید :

ثريا در سال 1345 در شهرستان کرمانشاه ديده به جهان گشود. طبيعت زيباي اين شهر آرامش دوران کودکي او بود اما هنوز 9 سال بيشتر نداشت که شبنم اشک در غم از دست دادن پدر بر چشمان زيبايش نشست. ثريا کم‌کم يار مهربان مادر شد. و اگر برادرانش کمي شيطنت مي‌کردند آنها را سفارش به احترام مادر مي‌کرد. بعد از اخذ مدرک سيکل ثريا ازدواج کرد چندي بعد برق شادي در چشمانش درخشيد حس زيباي مادر شدن اميد او را براي زندگي دو چندان ساخت. اما سايه شوم مرگ در سال 1360 بر خانه اوسايه افکند و ثريا در سن 25 سالگي به علت بمبارانهاي رژيم به آسمان عروج کرد. بعد از شهادت او مادر ديگر تواني براي راه رفتن نداشت. مدام به ياد لحظاتي بود که دلش مي‌خواست وسايل نوزاد را فراهم کند ولي ثريا نمي‌گذاشت گوئي او مي‌دانست اين طفل سرنوشتي همانند محسن فاطمه (س) دارد.

منبع:كتاب آينه و شقايق جلد1   -  صفحه: 48


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:00 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد حسين ثامني

تاريخ تولد :1343

نام پدر :لطف الله

تاریخ شهادت : 22/اسفند/1365

محل تولد :تهران /تهران

طول مدت حیات :22

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

حسين ثامني در سال 1343 در شهر تهران در خانواده‌اي متوسط و مذهبي ديده به جهان گشود .در دوران کودکي پدر خود را از دست داد و مادر مهربانش به تنهايي سرپرستي حسين کوچک را بر عهده گرفت و در تربيت او جديت بسيار کرد .با فرا رسيدن هفتمين بهار زندگي جهت آموختن علم و دانش راهي مدرسه گشت و در دوران ابتدايي همراه با فراگيري دروس مدرسه به آموختن قرآن مشغول شد و انفاس روحاني قرآن در روح و جانش چنان عجين شد که با صدايي دلنشين در مسجد اذان و اقامه مي‌گفت دوران ابتدايي را با موفقيت به پايان رساند و وارد مقطع راهنمايي شد.اين مقطع مصادف بود با فعاليت‌هاي انقلابي مردم بر عليه رژيم پهلوي حسين نيز از غافله مبارزه عقب نماند و به اشکال گوناگون از پخش و توزيع اعلاميه‌هاي حضرت امام (ره) گرفته تا شرکت در راهپيمايي مردمي در پيروزي انقلاب کوشيد. با علاقه و تعهدي که در اصول ديني و اعتقادي به آن قائل بود به عنوان مسئول عقيدتي سياسي ناحيه 1 پايگاه شهيد بهشتي به انجام وظيفه پرداخت. همچنين او يکي از اعضاي برجسته انجمن اسلامي دبيرستان خود به شمار مي‌رفت ،بعد از پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي در سال 63 موفق به اخذ ديپلم تجربي شد ،با آغاز جنگ تحميلي چندين بار قصد اعزام به جبهه‌ها را داشت ولي به دليل کمي سن موفق به حضور در جبهه‌هاي نبرد نگشت .سرانجام با اصرارهاي فراوان در سال 63 13به جبهه‌هاي حق عليه باطل شتافت حسين جراحتي را به يادگار از عمليات والفجر1 با خود داشت وي در سال 1363 در عمليات بدر بر اثر استنشاق گازهاي شيميايي مجروح شد و در سال 63 13بر اثر اصابت نارنجک از ناحيه پا و در سال 65 13بر اثر اصابت ترکش به ناحيه سر مجروح شد در کنار فعاليت‌هاي نظامي هرگز از انجام فعاليت‌هاي ديني و فرهنگي غافل نبود و مسئوليت يکي از گروههاي مقاومت بسيج مسجد جامع فاطميه را بر عهده داشت و مسئوليت خبرنگاري لشگر 27 محمدرسول‌الله (ص) را عهده‌دار بود .سرانجام پس از رشادتهاي فراوان در جبهه‌هاي جنگ در مرحله تکميلي عمليات کربلاي 5 در 22 اسفندماه سال 1365 در حاليکه با عنوان بي‌سيم‌چي گردان عمار مشغول انجام وظيفه بود .در سن 22 سالگي در منطقه عملياتي شلمچه به ديدار دوست شتافت.

منبع:پرونده‌هاي اماني از گروه فتح ‌الفتوح

وصيت‌نامه
 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد حسينعلي ثاني حيدري


 

تاريخ تولد :1348

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/3/1367

محل تولد :سيستان‌وبلوچستان /زابل /لطف الله

طول مدت حیات :19

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

حسين‌علي ثاني حيدري در سال 1348 در روستاي لطف‌الله زابل در خانواده‌اي مذهبي ديده به جهان گشود. تحصيلاتش را تا پايان دوره‌ي راهنمايي ادامه داد. در سال 1365 به عضويت سپاه پاسداران درآمد و از اين طريق به جبهه اعزام شد و با شجاعت و اخلاص از کيان ميهن اسلامي به دفاع پرداخت. سرانجام آن سرباز شجاع اسلام در خرداد 67 در عمليات بيت المقدس 7 در شلمچه در سن 19 سالگي به فيض عظيم شهادت نايل آمد.

منبع:كتاب كبوتران بهشتي جلد 1 صفحه 140

وصيت‌نامه


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد خليل ثقفي

تاريخ تولد :1345

نام پدر :عباس

تاریخ شهادت : 4/12/1362

محل تولد :خوزستان /آبادان

طول مدت حیات :17

محل شهادت :جزيره مينو

مزار شهید :

خليل در يکي از روزهاي سال 1345 در شهر «آبادان» در خانواده‌اي لامردي‌الاصل ديده به جهان گشود. آموزه‌هاي مذهبي را در فضاي معنوي خانواده فرا گرفت و در سن هفت سالگي قدم به عرصه‌ي علم و دانش نهاد. تحصيلات ابتدايي را در آبادان و دوره ي راهنمايي و دبيرستان را در شيراز ادامه داد. در کودکي شاهد شکوفايي انقلاب اسلامي به رهبري بت‌شکن قرن امام خميني (ره) بود و از اين رهگذر درس‌هاي فراوان آموخت. با آغاز جنگ خانمانسوز صدام عليه ايران با آن‌که برادرش نيز در سپاه پاسداران بود. خود نيز مصرانه داوطلب عزيمت به جبهه شد. در سال 1362 روح بي‌تابش تحمل ماندن نکرد و با پشت سر نهادن همه‌ي موانع، راهي جبهه شد. سرانجام در عمليات خيبر شرکت کرد و در جزيره‌ي مينو در حالي‌که از ناحيه سينه و سر بشدت مجروح بود، در تاريخ 4/12/1362 در سن 17 سالگي دعوت حق را لبيک گفت و به ديدار يار شتافت.

منبع:كتاب حديث عاشقان صفحه 133

 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ث)

شهيد محمدعلي ثقفي


 

تاريخ تولد :1346

نام پدر :نصرت‌الله

تاریخ شهادت : 14/دي/1365

محل تولد :خراسان /بيرجند

طول مدت حیات :19

محل شهادت :

مزار شهید :گلزار شهداي بيرجند

محمد علي ثقفي فرزند نصرت‌الله در سال 1346 درشهرستان بيرجند به دنيا آمد زندگي در خانواده‌اي نظامي باعث شد که سالهاي کودکي و تحصيلات ابتدايي را همراه خانواده اش در شهرستانهاي مختلف بگذراند.سال سوم راهنمايي بود که عشق رفتن به جبهه به او مجال ادامه‌ي تحصيل نداد و داوطلبانه عازم جبهه گرديد صفاي حضور در مناطق جنگي باعث شد تا با عشق و علاقه به عضويت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي درآيد سالها در مناطق عملياتي حضور داشت يک بار هم از ناحيه کتف مجروح گرديد ولي پس از مداواي نسبي دوباره به جبهه رفت.مدتي براي تعليم و تربيت و آموزش فنون نظامي عازم رفسنجان شد و در آنجا دلسوزانه و با دقتي تمام به آموزش رزمندگان اسلام مبادرت ورزيد.او که در بيش 20 عمليات شرکت داشت سرانجام در تاريخ چهاردهم ديماه سال 1365 در عمليات کربلاي 4 در سن 19 سالگي بر اثر اصابت ترکش به درجه رفيع شهادت نايل آمد. پيکر پاک شهيد پس از تشييع در گلزار شهداي بيرجند به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستان بيرجند


 
 
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها