0

طرز تهیه خورشت به

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خورشت به

● مواد لازم:

▪ به(درشت) ۲ عدد،
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۴ قاشق سوپخوری
▪ گوشت قطعه قطعه شده نیم کیلو
▪ پیاز خرد کرده درشت ۱ عدد
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ لپه نیم فنجان
▪ فلفل نیم قاشق چایخوری
▪ دارچین نیم قاشق چایخوری
▪ جوز هندی نیم قاشق چایخوری
▪ آب ۲ فنجان
▪ آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
▪ شکر ۲ قاشق چایخوری

● طرز تهیه:

پوست به را کنده آن را قطعه قطعه کنید و در کره قدری سرخ کنید . روغن را در یک قابلمه گرم کرده ، گوشت و پیاز و ادویه را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید. وقتی که قهوه ای رنگ شد ، آب لیمو ترش و شکر را به گوشت افزوده مدت ۳۰ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. ۲۵ دقیقه قبل از سرو کردن ، لپه را به آن افزوده به پختن ادامه دهید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن ،به ، سرخ شده را به مخلوط گوشت افزوده مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

دوشنبه 2 آذر 1388  1:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها