● مواد لازم:
▪ به(درشت) ۲ عدد،
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۴ قاشق سوپخوری
▪ گوشت قطعه قطعه شده نیم کیلو
▪ پیاز خرد کرده درشت ۱ عدد
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ لپه نیم فنجان
▪ فلفل نیم قاشق چایخوری
▪ دارچین نیم قاشق چایخوری
▪ جوز هندی نیم قاشق چایخوری
▪ آب ۲ فنجان
▪ آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
▪ شکر ۲ قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
پوست به را کنده آن را قطعه قطعه کنید و در کره قدری سرخ کنید . روغن را در یک قابلمه گرم کرده ، گوشت و پیاز و ادویه را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید. وقتی که قهوه ای رنگ شد ، آب لیمو ترش و شکر را به گوشت افزوده مدت ۳۰ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. ۲۵ دقیقه قبل از سرو کردن ، لپه را به آن افزوده به پختن ادامه دهید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن ،به ، سرخ شده را به مخلوط گوشت افزوده مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.