پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (پ)
|
شهيد احمد پيشگاه هاديان
|

|
|
تاريخ تولد :5/5/1330
|
نام پدر :
|
|
تاریخ شهادت : 15/11/1366
|
محل تولد :گيلان /بندرانزلي
|
|
طول مدت حیات :36
|
محل شهادت :منطقه غرب
|
| مزار شهید :بندرانزلي |
در گرماي سخت و طاقتفرساي پنجم مردادماه سال 1330 در شهر ساحلي و شرجي بندرانزلي کودکي به پاکي آسمان پا به عرصه گيتي نهاد، احمد در سايه حمايت خانواده و تلاشهاي وافر خود به تحصيل پرداخت و توانست مدرک ديپلم خود را دريافت نمايد، درسال 1352 به علت علاقه به خلباني به هوانیروز رفت و در ارتش استخدام شد، او بعد از فراگيري آموزشهاي نظامي و زبان انگليسي به دانشکده پرواز رفت و با اخذ گواهينامه پرواز بالگرد رسماًَ کنار ديگر خلبانان به انجام وظيفه پرداخت، در دوران آموزش در شهر اصفهان با شهيدان کشوري، شيرودي، سهيليان آشنا شد. هاديان با درجه ستوانيار سوم در پايگاه هوانيروز کرمانشاه فعاليت خود را آغاز نمود، شروع جنگ تحميلي احمد را به ميدان رزم کشاند و او بدون استثناء در تمام درگيريهاي منطقه غرب کشور نقش اساسي ايفا کرد تا جائيکه در عمليات بازيدراز در سال 1360 دشمن را به ستوه آورد، و در هنگام محاصره پادگان سرپلذهاب همراه شهيد شيرودي دشمن بعثي را به عقب راند، هاديان پس از اين ماجرا به «آقا شيره» معروف شد، اما اين دلاور عرصههاي نبرد به خانه که ميرسيد تمامي خستگيهايش را به آسمان غمگين شهر ميسپرد و مهربانانه در کنار همسر و فرزندانش قرار ميگرفت، با شهادت سهیلیان و کشوري ارتباط صميمانهاي ميان احمد و شيرودي شکل گرفت، اما بعد از شهادت شيرودي هاديان ديگر تاب ماندن در دنياي مادي را نداشت، بارها با ناراحتي گفت:«من در حال پرواز هستم، دوستان من همه شهيد شدهاند، من جسمم اينجاست، ولي روحم پيش آنهاست». هاديان سرانجام در تاريخ 5/11/1366 مزد 8 سال جهاد خود را از خداوند دريافت کرد. احمد در سن 36 سالگي عاشقانه به ديدار خدا رفت، پيکر پاکش را در شهرستان انزلي استان گيلان به خاک سپردند.
منبع:ماهنامه ستارگان درخشان پيششماره چهارم
|
|
|
|
 |
سردار دلها |
 |
عشق به امام و اسلام |
|
|
پنج شنبه 14 بهمن 1389 6:35 PM